Stipo Mlinarić Ćipe u Bujici

Pin It

 “Hrvatskoj treba vojni rok, a ne Gay pride! Zastava pod kojom je okupiran Vukovar nosila se na Tomaševićevoj paradi, a DP će učiniti sve da se to u budućnosti zabrani!”

ZASTUPNIK DP-a ISMIJAO MOŽEMO: - Nama govore da živimo u prošlosti, a oni mašu jugoslavenskim zastavama?! I pojma nemaju da bi ih njihov drug Tito sve pohapsio i poslao na Goli otok da tamo paradiraju!

ĆIPINA PORUKA VUČIĆU: - Dok je na vlasti u Hrvatskoj Domovinski pokret, Srbija neće ući u Europsku uniju! Prvo moraju platiti ratnu odštetu, priznati agresiju na našu državu i tek tada mogu započeti razgovori o Poglavlju 23!

STIPO MLINARIĆ: - Najljepši trenutak od ulaska u vlast mi je bio kada sam vidio razrješenje Anje Šimprage Raškovića s mjesta potpredsjednice Hrvatske državne vlade!

RAZOTKRIVANJE SDSS-a! Bujica objavila faksimil intervjua Pupovčeve desne ruke iz 2008. godine: Vojislav Stanimirović izjavio da se “ne stidi što je bio u tzv. vladi Krajine”?!

ĆIPE: - Da smo dobili više glasova i da nije bilo likova poput Grmoje i Pavličeka, danas bi imali više ministarstava i veći utjecaj u Vladi, a ovako pozivam generala Sačića da nam se pridruži u nekom od saborskih odbora kao vanjski član, jer su ga sebični stranački šefovi podmuklo prevarili!

“U mjesec dana izbacili smo SDSS iz vlasti i spriječili dolazak ljevice u Banske dvore,” izjavio je u Bujici Z1 televizije Stipo Mlinarić Ćipe, zastupnik DP-a u Hrvatskom državnom saboru: “Da nije formiran Sabor, SDP i Možemo bi se dogovorili o zajedničkom nastupu na mogućim novim izborima i to bi značilo širenje zastava duginih boja iz Zagreba na cijelu Hrvatsku! Usporedo bi se širile i ove s petokrakom, jugo-okupatorske... Domovinski pokret to nije mogao dopustiti!”

Nema nikakve šanse da Milorad Pupovac bude na čelu saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina – obećao je Ćipe u Bujici: - Domovinski pokret za to nikada neće podići ruke, a izglasan može biti jedino u slučaju da taj odbor pripadne oporbi, a ne više većini – pa nek’ za njega glasuju Možemo, SDSS, SDP, Most i slični…

ĆIPE OTKRIO DA ĆE GA USKORO PRIMITI TURUDIĆ!

Glede budućih aktivnosti Centra ‘Dr. Ivan Šreter’ za istraživanje ratnih zločina, Stipo Mlinarić Ćipe, koji je ujedno i predsjednik te udruge, najavljuje da će ona s obzirom na činjenicu da je Domovinski pokret sada na vlasti – još intenzivnije djelovati, a uspješnu suradnju glede procesuiranja velikosrpskih ratnih zločinaca, očekuje i sa novim Glavnim državnim odvjetnikom, gospodinom Ivana Turudićem, koji će ga – kako je otkrio u Bujici – uskoro primiti!