DP: Nebom lete šišmiši i vrane, al' je soko za njih previsoko!

Pin It

Može biti slika sljedećeg: jedna ili više osoba i tekst

Proteklih tjedana svjedočili smo nebrojenom broju napada na našu stranku, na gotovo sve naše dužnosnike i kandidate s liste za Europski parlament stoga ovim putem želimo izraziti zahvalnost svim ''objektivnim'' lijevim medijima koji su, nehotice, pružili našoj kampanji neprocjenjivu podršku i potpuno besplatnu reklamu!

Zahvaljujući ogromnom trudu lijevih ''objektivnih'' medija, kao i njihovoj želji da oskvrnu Domovinski pokret, naši plakati postavljeni diljem Hrvatske dospjeli su do još šire publike, a objavljeni spot gospodina Stephena Nikole Bartulice, našeg kandidata za Europarlament u kojem se izvodi pjesma Marka Perkovića Thompsona vidjela je gotovo čitava Hrvatska. Priznajemo, neprocjenjivo je zadovoljstvo vidjeti lijeve portale kako puštaju Thompsonovu pjesmu i spot Domovinskog pokreta - potpuno besplatno!

Ovaj čin samo nas je ojačao, naše društvene mreže zakrčene su porukama podrške ljudi i članova koji shvaćaju kako je ova prljava kampanja protiv DP-a odraz straha i nemoći pred politikama koje zastupa Domovinski pokret stoga se ovim putem ispričavamo svima kojima nismo stigli odgovoriti na predivne poruke podrške koje pristižu sa svih strana. 

Dokazat ćemo kako su svi napadi na Domovinski pokret bili potpuno neutemeljeni, a naš rezultat na Europarlamentarnim izborima 9. lipnja 2024. godine bit će najbolji dokaz toga. Izađimo svi na izbore, zaokružimo Domovinski pokret i utišajmo sve zloguke proroke koji predviđaju našu propast. Domovinski pokret nikad nije bio jači i nastavit će tendenciju rasta! Hvala svima na podršci i vidimo se na izborima!