Marijačić: Jugoslavensko-četnički ološ napada Imotski, grad koji je dao 200 junaka na oltar Domovine!

Pin It

FOTO Thompsonu je ovo bio prvi koncert nakon dvije godine, a pogledajte  kako ga je publika dočekala | Večernji.hr

Koncert Marka Perkovića Thompsona i Hrvatskih Ruža, zatim Mate Bulića i Dražena Zečića u Imotskome, održan prije dva dana, ali i večerašnji samostalni koncert M. Perkovića Thompsona, dobro su došli jer su još jednom na čistac iznijeli sve protivnike i mrzitelje Hrvatske. 

Sada u difamaciji Imoćana prednjače projugokomunistički predsjednik RH Zoran Milanović, SDP, Možemo, pučka pravobraniteljica, zatim Yutarnji list, Slobodanka i još neki mediji.  

   Oni koji vidjeli rata nisu usuđuju se dijeliti lekcije gradu koji je,  premda izvan bojišnice, dao 200 junaka na oltar Domovine na bojištima diljem Hrvatske i više stotina ranjenih. 

Taj jugokomunistički nakot služi se najprljavijim lažima i o NDH i o Domovinsklome ratu, a jedna od najvećih je da je NDH prodala hrvatske teritorije Italiji. Naravno, svoj zločin, jer Jugsoalvija je 1920. predala hrvatske prostore Italiji, pripisuju ustašama. Ne samo da su oteli 1920. Hrvatskoj teritorij, nego su to učinili i jugokomunistički zločinci 1945. kada su brojne hrvatske krajeve potezom pera predali susjedima.   

Oni kojima smetaju domoljubni koncerti u Imotskome samo prikrivaju svoju fundamentalnu antihrvatsku političku orijentaciju.

  Njima nije zasmetala nedavna proslava četničkoga ustanka u Srbu, ni proslava izmišljenoga antifašističkog ustanka u Brezovici. 

Sada kad maske padaju, čini se da je sve manje bitne političke razlike između Milanovića, SDP-a, Možemo, s jedne, i četničkoga jugosrpskoga ološa koji je 1991. razarao i okupirao Vukovar i počinio pokolj na Ovčari, s druge strane. Isto im je političko ishodište.  

 Ponosni smo na Imotski!