Lozo: Penava je prijetio Radiću i Peternelu izbacivanjem iz stranke jer nisu htjeli podržati Milanovića!

Pin It

Lozo (DP): Zauzimat ću se za teme poput ilegalnih migracija i traženja  azila – narod.hr

Naš aktualni predsjednik razočarao je i iznevjerio sve glasače Domovinskog pokreta svojom podaničkom politikom prema HDZ-u. Umjesto da bude njihov korektiv, on je sam izjavio da želi provoditi politiku kontinuiteta. Mi se s time ne slažemo, mi želimo vraćanje Domovinskog pokreta njegovim izvornim, domoljubnim i tradicionalističkim idejama u skladu sa svjetonazorom većine hrvatskog naroda

Prof. dr. sc. Branka Lozo, doktorica tehničkih znanosti, voditeljica doktorskog studija, jedna od kreatorica Programa Domovinskog pokreta te članica predsjedništva Domovinskog pokreta obratila se članstvu Domovinskog pokreta i obrazložila zašto podržava upravo Radića i Peternela na nadolazećim unutarstranačkim izborima.

“Znate li zbog čega su upravo Radić i Peternel naši kandidati? Tako je odredio naš trenutni predsjednik Ivan Penava! Kako? Na posljednjoj sjednici Predsjedništva koja se održala uživo, bilo je to dosta davno, poimence ih je prozvao u Plenkovićevom stilu: – ‘Mario, Igor’ prijeteći im izbacivanjem iz stranke, a znate li zbog čega? Zbog toga što su javno rekli da Domovinski pokret nikad neće podržati Zorana Milanovića kao predsjedničkog kandidata Republike Hrvatske!

Naš aktualni predsjednik razočarao je i iznevjerio sve glasače Domovinskog pokreta svojom podaničkom politikom prema HDZ-u. Umjesto da bude njihov korektiv, on je sam izjavio da želi provoditi politiku kontinuiteta. Mi se s time ne slažemo, mi želimo vraćanje Domovinskog pokreta njegovim izvornim, domoljubnim i tradicionalističkim idejama u skladu sa svjetonazorom većine hrvatskog naroda. Branka Lozo, Članica predsjedništva Domovinskog pokreta”

kamenjar.com