Marijačić: I Matić je dio toga nelustriranoga izopačenoga mozaika s kojim se ova država muči već dulje od 30 godina

Pin It

Predrag Matić Fred bio je i za života i sada je nakon smrti utjelovljenje jugonostalgične političke psihopatologije koja je u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina rehabilitirana i zbog koje Hrvatska živi pod terorom jugoslavenskoga komunizma kao da se i nije krvavo oslobodila tih  okova. 

To je politika zasnovana na laži, a na laži se i održava. 

To je politika kojoj trebaju lažni dragovoljci i lažni heroji iz Domovinskoga rata, kao nastavak heroja krvavih ruku iz Drugoga svjetskog rata kao što su Dubajić, Jovanić, Sava Kovačević, Tito…

To je politika po kojoj su partizani, a ne hrvatski branitelji, stvorili Hrvatsku, politika koja potencira izmišljeni genocid Hrvata nad Srbima, a prešućuje stvarni srpski genocid nad Hrvatima.

To je politika prema kojoj je Pavelić prodao Dalmaciju Italiji, a ne Beograd i Tito koji su jedini oteli hrvatske teritorije i dali ih drugima.

To je politika u kojoj orjunaška piskarala iz dana u dan u Jutarnjem listu, Večernjem listu, i splitskoj Slobodanki krvožedno staju na stranu svih tih laži i jedne bolesne antihrvatske vizije osvećujući se na taj način Hrvatskoj i Hrvatima za gubitak neprebolne im Jugoslavije. Ukratko.

To je politika koja, uz prijetnju i primjenu svih represija, ne dopušta ni bilo kakve upite, dokaze  ili provjere. I Matić je dio toga nelustriranoga izopačenoga mozaika s kojim se ova država muči već dulje od 30 godina.... 

Nastavak u novome broju Hrvatskoga tjednika