Lik koji će brojati glasove na Saboru DP-a ima ujaka u Banja Luci; RAJKO VLAISAVLJEVIĆ sumnjiči se za sudjelovanje u ratnom zločinu nad Hrvatima Voćina?!

Pin It

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi i tekst

Spajićev ujak, Rajko Vlaisavljević, bio je pripadnik paravojnih četničkih jedinica tzv. SAO Krajine, koje su s “Osvetnicima” Dragoslava Bokana i Šešeljevim “Belim orlovima” do temelja spalile Voćin i mučki pobile 55 Hrvatica i Hrvata.

ŠOKANTNO RAZOTKRIVANJE!

BIA STOJI IZA NAPADA NA RADIĆA I RUŠI DP: Ucjenjuje li srpska služba najbliže suradnike Ivana Penave?!

Iz pouzdanih braniteljskih izvora u Virovitičko-podravskoj županiji redakcija Bujice dobila je šokantnu informaciju o bivšem saborskom zastupniku, a sada jednom od najbližih suradnika Ivana Penave – Danijelu Spajiću... Informaciju smo provjerili unutar sigurnosnog sustava Republike Hrvatske i ona nam je neslužbeno potvrđena.

Lik koji će na stranačkom Saboru Domovinskog pokreta, u subotu 31. kolovoza ove godine, kontrolirati glasačke kutije - ima ujaka u Banja Luci, a on se tamo skriva zbog ozbiljnih sumnji za sudjelovanje u velikosrpskom ratnom zločinu koji je u prosincu 1991. godine počinjen na području hrvatskog mjesta Voćin. Spajićev ujak, Rajko Vlaisavljević, bio je pripadnik paravojnih četničkih jedinica tzv. SAO Krajine, koje su s “Osvetnicima” Dragoslava Bokana i Šešeljevim “Belim orlovima” do temelja spalile Voćin i mučki pobile 55 Hrvatica i Hrvata.

Vlaisavljevići su iz Donjih Meljana na magistrali Virovitica – Slatina. Sestra Milica se udala u Hum, a brat Rajko zbrisao je u Banja Luku... Gdje je u toj cijeloj priči Penavin ćato i Rajkov nećak - Danijel Spajić, možda zna srpska BIA?

Danijel Spajić (privatno - veliki fan Milorada Dodika) postao je iznimno blizak s Ivanom Penavom nakon što je unutar DP-a počeo rovariti protiv Marija Radića – po naputcima za sada (ne)poznatih naručitelja... Iako je Radić - kao ugledni poduzetnik, hrvatski dragovoljac i vukovarski stradalnik koji u politiku ulazi čistih ruku - izborio izvorni saborski mandat, Penava je smatrao da kontroverzni Spajić kao njegova rezerva ne treba izaći iz Hrvatskog državnog sabora, što je bio okidač za početak sukoba aktualnog predsjednika i zamjenika predsjednika Domovinskog pokreta... Spajića je Penava čak nametnuo na izbornu listu u IV. izbornoj jedinici, gdje je dobio mizerni broj glasova, iako je trenutačni partijski šef očekivao da će ugroziti favorita Radića. Procjena se pokazala potpuno pogrešnom, a Radić je protiv najtežeg protivnika iz redova HDZ-a u cijeloj Hrvatskoj – Ivana Anušića, ostvario jedan od najboljih rezultata Domovinskog pokreta na prošlim parlamentarnim izborima.

Nakon što Penava i Spajić nisu uspjeli spriječiti ulazak Marija Radića u Hrvatski državni sabor, sada mu pokušavaju doslovce ukrasi stranku! Po čijem točno nalogu – saznat će se uskoro...

Velimir Bujanec