Milanovića i Plenkovića nazvao ex komunističkim karijeristima

Pin It

Andrej Plenković i on su isto jato: očevi visoko u KPJ, oni na pravni fakultet pa u ministarstvo vanjskih poslova, pa sad oba vladaju Hrvatskom. Duopol dvije stranke s ex komunističkim karijeristima je loš za Hrvatsku

Predsjednik stranke Republika Damir Vanđelić osvrnuo se na društvenim mrežama na izjavu predsjednika Zorana Milanovića sa svečane sjednice Agronomskog fakulteta koji je proslavio svojih 105 godina postojanja.

"Vi ste, kao i mnogi drugi studiji, onog tipa koji ja nisam studirao – 'no nonsense discipline'. To su vrlo konkretne stvari, tu nema zezanja. Ja sam završio pravo, nisam znao kako se podnesak piše do kraja studija. Mislim, ne znam ni danas", rekao je Milanović. Na tu izjavu reagirao je Vanđelić istaknuvši da je "duopol dvije stranke s ex komunističkim karijeristima loš za Hrvatsku".

"Monty Python leteći cirkus. Predsjednik se pohvalio da sa završenim pravnim fakultetom ne zna ni podnesak sudu napisati. Izaberite takve da vas vode, pa što može završiti loše? A i gdje će čovjek raditi ako nije u politici? N.B. Andrej Plenković i on su isto jato: očevi visoko u KPJ, oni na pravni fakultet pa u ministarstvo vanjskih poslova, pa sad oba vladaju Hrvatskom. Duopol dvije stranke s ex komunističkim karijeristima je loš za Hrvatsku", poručio je Vanđelić na svom Facebook profilu.

direktno.hr