Znate nam agendu? Srećom znamo i mi vašu!

Pin It

agendu

Ja sam mislila da je ljevica kreator zavjera, a da je ono što nazivaju teorijama zavjere ekskluzivno pravo skeptičnih konzervativaca. No, razuvjerili su me. Tajna lobistička organizacija, milijuni koji se slijevaju onima koji promiču mračni plan, moćna ekipa, radikali, bal konzervativaca…Sve je to pratilo izvještavanje o trodnevnoj konferenciji Vision Networka u Zagrebu.

Jer ne daj Bože da je okupljanje istomišljenika iz više država i kontinenata rezervirano samo za promicanje woke agende. Kako se usuđuju konzervativci spašavati ono što se još spasiti da pred tsunamijem političko – društvenog uređenja koje radikalno briše sve što ste do sada poznavali?! Spol, obitelj, privatno vlasništvo, napredak i život.

Umrežavanje je dozvoljeno samo ljevičarima. Razrada agende, imenice s negativnim konotacijama koja prosto znači popis ciljeva, dnevni red, nije dozvoljena onima drugima.

Kad konzervativci smišljaju agendu kako da se odupru ljevičarskoj agendi, onda dobijete ranije navedene panične napise.

Jer naša agenda je jedina prava agenda, naš nihilistički pogled na svijet je pravovjeran, naša posvećenost rasturanju zapadne civilizacije je jedini pravi put…

Naše udruge i nekoliko desetaka aktivista koji su umreženi poput paukove mreže dobivaju lovu i od Vlade i gradova i stranih država i ‘filantropa’ poput Sorosa…

No to nije agenda. To se eto tek tako spontano dogodi. Nema umrežavanja. Događanje naroda.

No, kad se konzervativci skupe na hrpu kako bi našli modus operandi kako spriječiti ovu stihiju dok nije prekasno, treba upregnuti sve medijske kotačiće za širenje panike.

Ovakvim očitim dvostrukim kriterijima ne bi se trebali više čuditi. No treba ih prokazivati. Neumorno.

”Poligon za širenje mržnje” udruge Domino

”Vision Network definira buduće politike s jednim od njihovih krajnjih ciljeva zabrane prava na izbor, a Hrvatska se koristi kao poligon za njihov utjecaj u regiji i Europi. Koordinatorica Vision Networka, ranije znanog kao Agenda Europe, opskurne, ali financijski i politički utjecajne skupine aktivista, za Europu je Željka Markić. Vision Network je poligon za širenje mržnje diljem svijeta”, poručili su iz udruge Domino.

Udrugu Domino ne treba posebno predstavljati. Dobiva ogroman novac za širenje svoje agende od države, posebno Grada Zagreba za queer umjetničke programe i govor mržnje prema moliteljima i ostalim konzervativcima.

No, kad udruga o čijim aktivnostima i financijama mediji bez imalo objektivnosti izvještavaju pa tako i prenose rečenicu da je riječ o ”poligonu za širenje mržnje diljem svijeta”, onda je riječ o nečemu što se naziva hajka. I to je opasno.

Jer tko ne bi bilo protiv nečega što ”širi mržnju diljem svijeta”?!

Radikalna agenda Faktiva

Protiv konzervativne agende ustale su i članice ‘feminističkog kolektiva Faktiv’, amorfne skupine kolektivno radikaliziranih žena i pokojeg feminiziranog muškarca, koje svoju agendu pronose u tajnosti poput pravih AFŽ-ovki, bez strukturne organizacije, izvješća o financiranju, web stranice…

I nadasve finim i uljuđenim porukama.

Pišu tako neimenovane AFŽ-ovke o ultradesničarskom tajnom balu konzervativaca’ i poručuju ‘Ne u našem gradu’.

Srećom, ne dijele one dozvole za to, a bandere na koje bi vješale protivnike odavno služe samo za električne žice.

Piše Faktiv da je Vision Network ”mreža više stotina ultrakonzervativnih organizacija povezanih s američkim kršćanskim evanđelistima i ruskim obavještajcima, čija je zadaća koordinirati napade na ženska i LGBTIQ+ prava diljem svijeta”.

Ovo fakat zvuči kao teorija zavjere.

”Zato, kad čujete pravo na život, sjetite se da je to eufemizam za zabranu ili otežavanje pobačaja i kontracepcije”, pišu nam feminističke ekstremistice.

Srećom pa njihov pojam reproduktivna prava nije eufemizam za kasapljenje nerođene djece.

Ako vam nije jasno koje su to vrijednosti zbog kojeg se udruge i pojedinci okupljaju u Vision Networku, nema bolje nego da bacimo oko na Faktiv i njihove proglase na društvenim mrežama.

”Kada čujete zaštita tradicionalne obitelji, sjetite se da je to eufemizam za obespravljivanje LGBTIQ+ osoba, za homofobiju i transfobiju, za otežavanje ili zabranu razvoda” pišu ekstremistice u nastavku.

Eto. Sve vam je jasno. One i otvoreno priznaju da je jedino tradicionalna obitelj posljednja brana od njihove queero-marksističke bujice.

Važna napomena, članica ovog kolektiva je i voditeljica Rodnih studija u osnivanju.

Kakve veze Pupovac ima s tim?

A da ta brana što prije puke jako je stalo Miloradu Pupovcu u čijem glasilu koje ste sami financirali, novinarsko pero Hrvoje Šimičević ‘raskrinkava’ konzervativni plan za očuvanje tradicionalnih obitelji’. Zamislite.

No da ne ostane samo na njemu, druga filijala, Jutarnji list, iz pera Pupovčeve nevjenčane supruge Slavice Lukić, piše na duplerici u subotnjem izdanju o ‘globalnoj lobističkoj mreži’ ultrakonzervativaca’.

Citira i zaposlenika svog supruga, Hrvoja Šimičevića koji je otišao najdalje u raskrinkavanju ove velike ‘zavjere’.

Užasno profesionalno!

Vratimo se za kraj Faktivu koji na velikom transparentu poručuje ‘Ne u našem gradu znamo vam agendu’.

Srećom znamo i mi vašu.

narod.hr