Zadnji komentari

Najmlađi saborski zastupnik u povijesti - gostovao u Bujici!

Pin It

IVE ĆALETA-CAR (DP): “Ušao sam u Hrvatski Sabor s 22 godine, koliko je imao i moj otac kada je bio ranjen kao dragovoljac Domovinskog rata! S ponosom čuvam njegovu oznaku HOS-a, a nad krevetom držim zastavu te junačke postrojbe sa svetim pozdravom ‘ZDS’ kojeg se nikada neću odreći!”

PRVI JAVNI NASTUP MLADOGA CARA: SIN DRAGOVOLJCA, VATROGASAC I FUNCUT - IMA JEDAN ISPIT DO ZAVRŠETKA FAKULTETA ELEKTROTEHNIKE I NE SRAMI SE REĆI DA JE FIZIČKI RADIO OD SVOJE 15. GODINE!

Prije početka emisije mladi Ćaleta-Car se prekrižio, a vijest o ulasku u Hrvatski državni sabor dočekao je u kamionu, radeći kao bravar, u radionici gazde Nede: - Fizički rad za mene nije sramota nego je čast i normalan posao kojeg se mladi ne bi smjeli sramiti! Radim od svoje 15. godine i nikada mi nije palo na pamet napustiti Domovinu za koju je krvario moj otac!

“Očeva borba za Hrvatsku bila je u ratu, a moje je da se nastavim za iste ideale boriti u miru,” izjavio je u Bujici Z1 televizije najmlađi zastupnik u povijesti hrvatskog parlamentarizma - Ive Ćaleta-Car, zahvalivši Domovinskom pokretu na ukazanoj časti i prilici.

Ćaleta-Car je Šibenčanin iz Bilica, gdje se još kao 19-godišnji vijećnik DP-a izborio za to da svaka majka koja rodi treće dijete dobije potporu od 30.000 kuna: - Ponosan sam što je moja majka izabrala po meni najplemenitije zanimanje – a to je biti majka, a ne kao drugarice s ljevice, kojima su na prvome mjestu dugo studiranje i tzv. profesionalne karijere, koje podrazumijevaju ekstremni aktivizam, bez ijednog dana radnoga staža prije ulaska u politiku.

Mladi zastupnik DP-a zalaže se za uvođenje mjere roditelj odgojitelj na nacionalnoj razini, a spreman je odmah nakon isteka mandata služiti vojni rok!

BUJICA EKSKLUZIVNO OBJAVILA IME VELIKOSRPSKOG EKSTREMISTA KOJI JE KOD VUKOVARA ZAPALIO HRVATSKU DRŽAVNU ZASTAVU!

IVE ĆALETA-CAR PORUČIO DEJANU SAVIĆU IZ TRPINJE: - Za Hrvatsku nema sreće tamo gdje nije prošla naša vojnička čizma!

UŽIVO IZ ZADRA: Dr. Damir Biloglav odgovorio kritičarima i podržao mladog Ćaletu-Cara koji je bio na njegovoj pobjedničkoj listi!

UŽIVO IZ MAKSIMIRA: Dr. Igor Peternel dobio sina, voditelj mu javno čestitao!

TV PREMIJERA: Bujica je prva objavila predizborni spot DP-ovog favorita u utrci za EU parlament – dr. Stjepe Bartulice!