Zadnji komentari

Migracija obojenih i muslimana dugo je planirani program zapadnih, elitističkih mreža

Pin It

Njemačke stranke CDU i CSU legitimiraju, promoviraju, pa čak i brutalno brane masovnu imigraciju muslimanskih Azijata i muslimanskih Afrikanaca bez granica

Prvo: Što je uzrok masovne migracije u zapadne države naseljene bijelcima? Odgovor: Imigracijski pritisak sada na Europu i Sjevernu Ameriku nije pao s neba. Prije više od 100 godina, utjecajni krugovi u Europi propagirali su cilj svijetlosmeđe mješovite rase. Teško je povjerovati da ti elitistički krugovi, koji su generacijama povezani u tajnim društvima i transatlantskim mrežama, nisu sudjelovali u UN-ovom paktu o migracijama, koji je Njemačka dobrovoljno ratificirala pod vladom Merkel. Je li također slučajnost da su posebno u posljednjih 25 godina SAD svake dvije godine napale države u Aziji i Africi i uništile njihov državni poredak, tako da su milijuni i milijuni stanovnika bili prisiljeni pobjeći? To je potaknulo globalnu migraciju. Čak i prije toga, 1990-ih, milijuni su bili prisiljeni u azil u srednjoj Europi zbog ratova u bivšoj Jugoslaviji, uz sudjelovanje Njemačke i SAD-a. Je li slučajnost ili bolje rečeno stari, dugo planirani program zapadnih, elitističkih mreža da u Njemačkoj i semafor i CDU/CSU legitimiraju, promoviraju, pa čak i brutalno brane masovnu imigraciju muslimanskih Azijata i muslimanskih Afrikanaca bez granica protiv svakog otpora i protuargumenata? Koji je bio razlog Merkelinog brifinga sastanka sa čelnicima vodećih njemačkih medija? U svakom slučaju, zapanjujuće je da oni uporno brane masovnu imigraciju među vladama.

Iza ove migracijske agende stoji globalna agenda

Žestina načina na koji stare stranke brane neselektivnu masovnu migraciju protiv nacionalnog otpora jasno mi daje do znanja da se ne radi o čovječanstvu, već o provedbi programa koji planiraju moćne mreže. Činjenica da se protiv opozicije AfD-a, koja se zalaže protiv nefiltrirane masovne migracije i njezinih negativnih društvenih posljedica, bori na radikalno antidemokratski način koji još nije viđen u Saveznoj Republici Njemačkoj od strane vatrozidnih stranaka, koje su sada udružile snage kako bi formirale Narodnu frontu, pokazuje mi da iza ove migracijske agende stoji globalna agenda. Nije stigmatizirana zato što je AfD desničarski ekstremistički. Ne, zato što ne dijeli globalističku agendu moćnih zapadnih elita, ona je demonizirana.

U XX. stoljeću fašistička rasna ideologija nacionalsocijalista dovela je Njemačku do katastrofe. Sada je to fašistička agenda globalnih socijalista koja nemilosrdno uništava tradicionalnu kršćansku židovsku zapadnu kulturu i podvrgava cijelu Europu i Sjevernu Ameriku volji ledeno hladnih rasnih ideologa.

Migracije su uvijek dovodile do ozbiljnih sukoba. Oni koji promiču ovu agendu žele podjelu, kaos i uništenje.

Cilj: svjetska kontrola nad masama čiji je identitet opljačkan i oduzeta im je hrabrost da se brane.

Evero (komentar), https://www.tichyseinblick.de/tichys-einblick/migration-westen-osten/

hrvatski-fokus.hr