Zadnji komentari

Dio američke vlade sebe stavlja u poziciju oglasnog prostora za ucjenu na Trumpovu glavu

Pin It

Atentat na Trumpa - Portal Hrvatskoga kulturnog vijeća

Routh je također ponudio 150.000 dolara za svakoga tko može ‘dovršiti posao’ prema bilješci koju je u ponedjeljak objavilo Ministarstvo pravosuđa, a u čiji posjed je došao DailyMail.com.

Ovo ne ćete pročitati u “hrvatskim medijima”. Dakle, lik koji je pokušao drugi atentat na predsjednika Trumpa šalje u javnost pismo, a to pismo objavljuje američko Ministarstvo pravde ili pravosuđa kako vam drago, Department od Justice. Pa kaže: Potencijalni ubojica Donalda Trumpa Ryan Wesley Routh napisao je jezivo pismo priznajući da nije uspio u pokušaju da oduzme život bivšem predsjedniku.

Routh je također ponudio 150.000 dolara za svakoga tko može ‘dovršiti posao’ prema bilješci koju je u ponedjeljak objavilo Ministarstvo pravosuđa, a u čiji posjed je došao DailyMail.com. ‘Ovo je bio pokušaj atentata na Donalda Trumpa, ali sam vas iznevjerio. Dao sam sve od sebe i dao sam svu hrabrost koju sam mogao skupiti. Sada je na vama da završite posao; i ponudit ću 150.000 dolara onome tko može dovršiti posao’, stoji u pismu. (https://www.dailymail.co.uk/…/donald-trump-assassin…)

Ovdje de facto američko ministarstvo, dakle dio američke vlade, sebe stavlja u poziciju oglasnog prostora za ucjenu na Trumpovu glavu. U najkraćem, predomislio sam se, mislim da ipak ne će na izborima pokrasti Trumpa nego da će ga prije izbora ubiti. I oni sami se misle, hoće li ga ubiti ili pokrasti, pa su nekako neodlučni. Međutim, logika kaže da ili će ga ubiti ili će izazvati neku veliku nevolju a to je u biti reducirano i u ovako malo vremena, manje od 6 tjedana to može značiti samo da će se pogurati u totalni rat s Rusijom ili dovesti Ruse pred gotov čin da moraju uporabiti taktičko nuklearno oružje ili nešto slično. Bilo kako bilo, očekujem neku veliku frku.

Predrag Nebihi/hrvatski-fokus.hr