Hrvatskom upravljaju suradnici srpskoga genocidnog režima

Pin It

S američkim diplomatima govorili su: Mesić, Manolić, Jakovčić, Bajić, Cvitan, Ostojić, Karamarko, Sanader, Žužul, Stier, Kosor, Pupovac, Livada, Pejnović, Đukić…

I prema koncertu Bijelog Dugmeta u Splitu imamo zauzimanje strane. Jedna strana traži sudski progon organizatora tog koncerta, druga strana brani i simpatizira taj koncert. Među kojima su, i SDP-ovac Ranko Ostojić, i neki “glazbeni kritičari”. Koji kažu kako su Bojna Čavoglave i koncert Marka Perkovića Thompsona u Imotskome problem, ne koncert Bijelog Dugmeta u Splitu.

I što tu treba konstatirati kao nepobitnu činjenicu? To da je jugoslavenska zastava – srpska genocidna zastava. Pod kojom je izvršen genocid u Srebrenici, u RS-u i u nekim dijelovima Hrvatske. Što je na sudu u Den Haagu priznao predsjednik “Krajine” Milan Babić, pa se zbog toga na tom sudu i pokajao. A Bojna Čavoglave je bila obrana od tog genocida.

Također, tu je potrebno reći, i istinu o Ranku Ostojiću, kojega Velimir Bujanec javno zove Ostoja Ranković. U dokumentima WikiLeaksa koje objavljuje Hrvatski tjednik, stoji, da su Mladen Bajić i Ranko Ostojić, između ostalog, inicirali rušenje Hercegovačke banke, te da su u ključnim političkim trenucima Hrvatsku držali na rubu međunarodne izolacije. A Ranko Ostojić je bio, i zaštićeni svjedok protiv Hrvatske Republike Herceg-Bosne u Haagu.

I siguran sam da Ranko Ostojić, kao niti jedna osoba iz koncerta Bijelog Dugmeta u Splitu, “Parade Ponosa” te “glazbeni kritičari” ne ide na komemoraciju u Vukovar, Škabrnju, Voćin, Borovo Selo, Kusonje ili Dalj. Siguran sam da nitko od njih i nitko njihov nije branio Hrvatsku, i da nitko njihov nije stradao od Srba u Domovinskom ratu i da se nitko njihov ne vodi kao nestali u Domovinskom ratu. Što to znači? To znači da su to sve suradnici srpskoga genocidnog programa! Pazite, na određenom prostoru su Srbi izvršili genocid nad Hrvatima. Kada osoba iz bližnje okolice tog prostora ne odaje počast žrtvama srpskog genocida, ta je osoba suradnik i podržavatelj srpskog genocida. Stop! Tu nema filozofiranja i “slobode mišljenja”. Pod egidom “civilizacijske superiornosti” – “perem ruke od balkanskih nacionalizama”.

Hrvatski špijuni protiv hrvatske države

Sad slijedi fenomen, kao Hrvatska šutnja. “Tako smo mogli saznati što su na sastancima s američkim diplomatima govorili Mesić, Manolić, Jakovčić, Bajić, Cvitan, Ostojić, Karamarko, Sanader, Žužul, Stier, Kosor, Pupovac, Livada, Pejnović, Đukić i drugi. Evo primjera s WikiLeaksa koji potvrđuje da su tadašnji Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić i tadašnji Ravnatelj policije Ranko Ostojić, sada predsjednik Odbora za vanjsku politiku i nacionalnu sigurnost hrvatskog Sabora, protuzakonito dostavljali tajne državne dokumente stranoj sili, drugim riječima, špijunirali protiv Hrvatske, a za to nikad nisu odgovarali. 

U svoju denuncijatsku igru Bajić i Ostojić uvode i Hercegovačku banku koja će kasnije biti razrušena bagerima po nalogu međunarodnog predstavnika. Upad u banku koja je činila okosnicu financijskog sustava hrvatske zajednice u BiH, pravdana je njihovim “povjerljivim informacijama” koje su prenosili djelatnicima američkog veleposlanstva. U jednom od izvješća navodi se kako je Mladen Bajić dogovorio s tužiteljstvom u Den Haagu kako će osigurati sudske naloge da se naloži Privrednoj banci Zagreb da dostavi podatke o financijskim transakcijama koji bi poslužili tužiteljstvu da dokaže kako je Vlada Republike Hrvatske financirala rat u BiH itd. Svojim hodočašćima po veleposlanstvima diktirali su dinamiku s Haaškim sudom i otežavali položaj Hrvatske pri pregovorima s EU-om. Plasirajući lažne informacije u korumpiranim medijima. Uvijek su u ključnim političkim trenucima dovodili državu na rub međunarodne izolacije, a za to optuživali ostatke “Tuđmanova režima”, između ostalog piše Joško Buljan u Hrvatskom tjedniku.

Izdajnik zaštićeni svjedok!

I što reći nakon ovoga? To, da je smisao i svrha borbe za vlast u Hrvatskoj – zauzeti položaj i nastaviti rad Mesića, Manolića, Jakovčića, Bajića, Cvitana, Karamarka, Sanadera, Žužula, Stiera, Kosorice, Pupovca, Livade, Pejnovića, Đukića i drugih. Istovremeno, zauzeti položaj i zaštićenih svjedoka protiv Herceg Bosne u Haagu. Jer su od ovih gore navedenih Bajić, Manolić, Mesić i Ostojić bili i zaštićeni svjedoci protiv HR Herceg-Bosne u Haagu.

A jedan od zaštićenih svjedoka protiv Herceg-Bosne u Haagu Ranko Ostojić je danas predsjednik Odbora za nacionalnu sigurnost Hrvatske, i vrlo je cijenjen u hrvatskoj politici. Fenomen kao pravilo u hrvatskoj veleizdaji?

Ne znam. Čudim se pitam: Znam(o) da “ljevica” koristi naslove iz Nacionala i Jutarnjeg za aktiviranje saborske rasprave. A “desnica”? Čita li “desnica” Hrvatski Tjednik?

Umjesto političke i znanstvene rasprave o posljedicama tajnog rada navedene skupine za Hrvatsku i za Hrvate u BiH, što otkriva WikiLeaks- u Hrvatskoj igra sa DP-om, kao Hrvatska šutnja. Šutnja o objavljenim dokumentima WikiLeaksa.

A to što se HDZ-ovca uvijek i obvezno privodi u lisicama i pred TV kamerama, kao ubojice i kriminalce, to je dokaz da Hrvatskom upravljaju suradnici srpskog genocidnog režima, i da je “borba protiv HDZ-ove korupcije” strategija tog režima.

Jure Vukić, Tribanj/hrvatski-fokus.hr