Marijačić: Ništa hrvatsko u dvojici tih ljudi, ništa ljudsko u tim dvama Hrvatima

Pin It

Kandidat HDZ-a Dragan Primorac hvali se sa susretima s haaškim krivokletnikom i kradljivcem čekova Stjepanom Mesićem,  sa zloglasnim komunističkim tužiteljem Antom Nobilom, koji je i Tudjmana slao u zatvor zbog verbalnoga delikta, i s jugoslavenskim glumcem Radom Šerbedžijom koji je pobjegao iz Hrvatske kad je počela srpska agresija

Dosad je poznato šest zainteresiranih predsjedničkih kandidata.

 Kandidat SDP-a Zoran Milanović dodvorava se crnogorskim četnicima i izravno istupa protiv Hrvatske govoreći da troje tamošnjih četnika Hrvatska nije smjela proglasiti personama non grata, što znači da Milanoviću ne smeta njihova nedavna protuhrvatska Deklaracija o Jasenovcu i neskrivena mržnja prema Hrvatskoj.

 Kandidat HDZ-a Dragan Primorac hvali se sa susretima s haaškim krivokletnikom i kradljivcem čekova Stjepanom Mesićem,  sa zloglasnim komunističkim tužiteljem Antom Nobilom, koji je i Tudjmana slao u zatvor zbog verbalnoga delikta, i s jugoslavenskim glumcem Radom Šerbedžijom koji je pobjegao iz Hrvatske kad je počela srpska agresija, priklonio se Miloševiću te iz Beograda mirno gledao rušenje hrvatskih gradova i pokolje Hrvata, bez riječi prosvjeda.

Prvi kandidat u anketama, režimskim jer drugih i nema,

dobiva gotovo 35 posto, a drugi oko 22 posto potpore. Ostali jednoznamenkaste potpore.

 Ako jedan od te dvojice gnjusnih i daleko najgorih kandidata doista bude izabran za predsjednika RH, onda je pitanje jesmo li kao narod vrijedni države i žrtava palih za nju i jesmo li uopće politički zreli kao nacija.

Jer, ništa hrvatsko u dvojici tih ljudi, ništa ljudsko u tim dvama Hrvatima. Isto se može reći i za one koji im daju glas.