Migrant u Barceloni snažno udario jednogodišnje dijete: Vjerojatno će biti pušten

Pin It

Migrant

Video na kojem migrant snažno udara jednogodišnje dijete u glavu masovno se dijeli društvenim mrežama. Počinitelj ovog groznog čina je migrant iz Ekvadora. Otkrivena je i lokacija gdje se zločin dogodio – Španjolska. Policija je pronašla i uhitila 31-godišnjeg osumnjičenika, donosi Remix.

U Montjuïcu (Barcelona) migrant imena Henry snažno je udario dijete francuskog para. Snimka je šokirala španjolsku i svjetsku javnost. Migrant iz Ekvadora identificiran je i uhićen u nedjelju 6. listopada. Fotografija uhićenja migranta puštena je u javnost. Jednogodišnje dijete pretrpjelo je lakšu ozljedu i nije hospitalizirano. Sam udarac bio je prilično snažan.

Migrant će vjerojatno biti pušten nakon saslušanja

Policija je otkrila kako dijete nije jedina žrtva napada. Napadnut je i 60-godišnji muškarac koji je zadobio porezotine na licu i više masnica po tijelu. Prevezen je u bolnicu na procjenu. Prema pisanju španjolskog portala ElCaso, postoji i treća žrtva ekvadorskog migranta. Neidentificirana osoba također je završila u bolnici zbog zadobivenih ozljeda.

Migrant je uhićen u obližnjem parku. Policija vjeruje kako je osumnjičeni odgovoran za još niz napada proteklih dana u Montjuïcu. Nekoliko je svjedoka već pristupilo policiji i ponudilo se svjedočiti protiv migranta.

Izvori iz policije za portal ElCaso izjavili su kako ne vjeruju da će migrant biti pritvoren. Štoviše, kažu kako bi mogao biti pušten nekoliko sati nakon saslušanja na sudu. Ukoliko se to dogodi, policija očekuje nove napade na slučajne prolaznike.

narod.hr