Radić: Glas za HDZ je glas za Pupovca na Fruškoj gori i za njegove laži o akciji Oluja

Pin It

Glas za HDZ je glas za Pupovca na Fruškoj gori, gdje se priča da je VRO Oluja najveći genocid nad srpskim narodom. To je HDZ-ov koalicijski partner i oni su stali iza toga. Tko hoće nastaviti s takvim ljudima na takav način surađivati, neka nastavi. Mi iz Domovinskog pokreta smo svo vrijeme s građanima, znamo što građani misle i uvijek ćemo biti njihov glas

Mario Radić: ''Nitko ne priča o tome kako će se zaraditi, a zaradit će se tako što se mora početi raditi. Hrvatska živi od tri stvari – od turizma, koji nam je Bog dao, a naši preci obranili, od doznaka iz inozemstva, od djece koju smo otjerali, i od nas poduzetnika koji još uvijek izvozimo i radimo''. 

''Kad smo kod predizbornih obećanja, 400.000 praznih stanova će se sada dati mladim ljudima. Gdje su ti stanovi bili do sada, zar smo ih čuvali negdje? U ovoj kampanji će očito biti tako da tko bubne veću cifru, taj će biti bolji. Pričaju i o uspjesima oko covida. Koji uspjesi oko covida? Koliko su bacili cjepiva?!''.

''Kada su liberali poput HSLS-a dopustili da se radi razlika između cijepljenih i necijepljenih i da necijepljeni budu ljudi drugog reda, to im ne služi na čast i to nije liberalna politika. Ja sam inženjer i poduzetnik, zapošljavam jako puno ljudi, dobro znam što su matematika i fizika i vjerujem u znanost. Zato uopće ne mogu vjerovati da netko može izgovoriti takve ideje''.

''Glas za HDZ je glas za Pupovca na Fruškoj gori, gdje se priča da je VRO Oluja najveći genocid nad srpskim narodom. To je HDZ-ov koalicijski partner i oni su stali iza toga. Tko hoće nastaviti s takvim ljudima na takav način surađivati, neka nastavi. Mi iz Domovinskog pokreta smo svo vrijeme s građanima, znamo što građani misle i uvijek ćemo biti njihov glas''.