Milanović, Plenković ili netko treći?

Pin It

Zatvara se zrinjevački krug; na izborima ćemo imati DVA LIJEVA KANDIDATA, a ceh njihove svađe platit će Hrvatski narod! Ili ćemo se otrijezniti…

ČEKA SE ALTERNATIVA ZA HRVATSKU!

Zoran Milanović je danas dokazao da NIKADA nije bio predsjednik svih građana Hrvatske. Na Pantovčaku je stolovao glavni politički dirigent YUljevice i njihovih satelita. Puno bolji nije ni stanar Banskih dvora, s trenutačnim podstanarstvom u NSK. Pogrešno bi bilo ponovo nasjesti na obmanu o političkom obračunu ljevice i “desnih” spasitelja iz briselskog HDZ-a. Dovoljno je podsjetiti kako su i Plenković i Milanović slali vijence na Sutjesku i s jednakim žarom iskazivali prezir prema HOS-ovu pozdravu ‘ZDS’.

GLAVU GORE, POSTOJI I TREĆI - HRVATSKI PUT!

Na izborima 17. travnja kandidirat će se vođa YUljevice i Titov gardist - Zoran Milanović. Premijerski kandidat lijevog i odnarođenog Obuljenkinog HDZ-a bi će marksističko/kardeljevski naučnik - Andrej Plenković. Prvi je kao tehnički SDP-ov premijer Pupovčevu SNV-u svojedobno batalio Preradovićevu, a drugi je šefu SDSS-a milodario milijunske nekretnine za kosanovićevski Privrednik. Ima li razlike među ‘decom’ Zrinjevca?! Razlika je u tome što je jedan maltretirao Vukovarce zbog ćiriličnih ploča, a drugi bahato slao Pupovca da ih provocira dunavskim ‘vencima’… Pupiju je uletjela i Benčićka, kao što će sada iz premijerske utrke izletjeti Grmoja – čija je misteriozno pripremana kandidatura danas ispala maestralno smiješna! Stvarni šef Mosta sada se može vratiti lobiranju za ministra unutarnjih poslova – u Milanovićevoj Vladi… Ali, ljevica prvo treba dobiti izbore, a Most u njihovu prevarantsku košaricu odnijeti desne glasove.

SVI VI, KOJI MISLITE DA NAJVEĆE HRVATSKO POLITIČKO ZLO DOLAZI SA ZRINJEVCA, NEMOJTE DATI GLAS - NI MILANOVIĆU - NI PLENKOVIĆU!

Autentična Hrvatska čeka trećeg – narodnog kandidata. Čovjeka koji ima obraz i nije iz zrinjevačkog inkubatora. Političara, koji neće biti ćato Bude Mumije ili Mate Očenašeka. To mora biti glas većinske, vukovarske Hrvatske kojom će se bez ikakvih kalkulacija pronositi neokaljani domovinski duh.

HRVATSKA HRVATIMA!

#bujicatim??

P.S. Izbori će biti u srijedu? Bit će naradni dan… A što je s Hrvatima u BiH i našim iseljenicima?! Oni neće imati slobodni dan... Njihovu političku volju ne uvažava ni SDP ni HDZ. Osim kada šalju novac u Domovinu ili služe za političko potpaljivanje atmosphere i štekanje notornom Dodiku. Toliko o “velikoj brizi” aktualnog predsjednika i premijera za naše ljude. Ma, gdje bili!

Velimir Bujanec