Koje vrijednosti zastupaju jugo-zeleni?

Pin It

U programu Saveza komunista Karl Marx je zacrtao nasilno rušenje kapitalističkoga sustava i otimanje privatnoga vlasništva ljudima koji su naraštajima mukotrpno radili i stjecali vlasništvo, kako onima u gradu, tako i onima na selu. Naravno da je među kapitalistima i seoskim gazdama bilo i onih koji su se nepravedno i nepošteno obogatili, ali je puno više bilo onih koji su trudom i radom stjecali imetak.

Zna se koja je zakonska procedura da se svi koji su protuzakonito stekli imovinu sankcioniraju, piše Josip Milić za Braniteljski portal.

Slično Marxovom rušenju vlasti poželjeli su i današnji komunisti svrgnuti vlast uličnom bunom.

Jugo-zelena ljevičarska koalicija

“Svi se moramo ujediniti i srušiti HDZ” – kaže oporba. To je glavni moto jugo-zelene ljevičarske koalicije. Njihov motor pokretač je rušenje, a ne građenje. Kao i kod njihova ideologa i vođe Marxsa. On je jako dobro isplanirao rušenje vlasti, ali nije osmislio program vladanja, pa se u komunizmu do besvijesti improviziralo i ubijalo.

Neprihvatljivo je i neozbiljno da se danas politički program neke stranke isključivo temelji na kritiziranju kriminala vladajuće stranke. To ne može biti program. Jugo-ljevica koja djeluje u Hrvatskoj ili vrjednote za koje se zalaže nema ili ih ne smije javno izreći. Možda bi, kad bi ih izrekli, rastjerali i ono malo glasača što ih prijevarom uspiju pridobiti.

Koje (anti)vrijednosti zastupaju lijevo zeleni?

Bi li se njihovim dolaskom na vlast povećao broj Hrvata ili broj migranata u Hrvatskoj? O tome šute. Hoće li biti za to da se rasporedi vojska na granice ili će opet njihov ministar nazivati “merhaba” dobrodošlicu onima koji nasilno i protuzakonito ulaze u zemlju. Ante Prkačin je nedavno podsjetio kako je svaki vojnik JNA koji je ubio čovjeka na granici dobio odlikovanje. Danas se na one koji prelaze granicu ne smije ispaliti ni gumeni metak! Zabranjuju to upravo lijevo-zeleni koji se i danas kunu u Tita i “slobodarsku” Jugoslaviju.

Ljudi su štetočine

Ali zato će ti isti sigurno kao i Tomašević, ako dobiju priliku i dođu na vlast (u što čisto sumnjam), ukinuti dječje dodatke Hrvaticama koje rađaju djecu. Neću reći da je HDZ-ova demografska politika dobra (dobra je samo Orbanova u cijeloj Europi), ali ipak neki poticaji postoje i koliko toliko vodi se računa o natalitetu.

Presudni izbori

Svi smo se naslušali pričao o presudnoj važnosti mnogih do sada izbora. Njima (političarima) su svi bili presudni jer se odlučivala njihova egzistencija. Međutim, na ovim se izborima prelama ideološka odrednica koja implicira i pitanje opstanka naroda. Stoga su ovi izbori svojevrsni duhovni boj.

Dolaskom jugo-zelene ljevice na vlast expresno bi otpočeli procesi liberalizacije Domovine, procesi kojih smo mi bili uglavnom do sada pošteđeni, a koji se brutalno sprovode na Zapadu.

Ideološki moratorij

Svaka priča o mogućem ideološkom moratoriju je samo velika obmana. Zeleni žele doći na vlast pod krinkom borbe protiv kriminala, a u stvari kako bi sproveli, na državnoj razini, rodnu i transhumanističku agendu. Zato su ovi izbori od presudne važnosti kao možda ni jedni prije. Europa se pomalo budi i trijezni od uspavanosti, pa desničari osvajaju vlast širom EU.

Zatrti kršćanske vrjednote

Tomaševiću je jedna od važnijih stvari bila upropastiti zagrebački Advent koji je Bandić gradio desetljećima. To samo zato što ga asocira na kršćanstvo, iako onakav trgovački Advent s kršćanstvom nema ništa zajedničko. No, samo spominjanje Adventa u bilo kom smislu, pa taman i trgovačkom, Tomaševiću se gadi. Zatrti svaki trag kršćanskim vrjednotama, eto to je plan i program jugo-zelene koalicije i svatko tko s njima vidi mogućnost suradnje jednak je njima. Ukoliko želi da Hrvatska opstane, desna oporba se mora ujediniti, a poslije izbora postaviti svoje domoljubne i kršćanske uvjete suradnje HDZ-u. Samo tako Hrvatska može opstati.

narod.hr