DP: Lista broj 4: vaš suverenistički glas u Europi!

Pin It

Može biti slika sljedećeg: tekst "1 2 HRVATSKA NA PRVOME MJESTU! ZAUSTAVIMO ŠIRENJE OVLASTI BRUXELLESA! 3 ZA AODUPIRANJE GLOBALISTIČKIM AGENDAMA! 4 5 6 RODNA POLJA- RODNAPOLJA-DA -DA, RODNA IDEOLOGIJÁ -NE! ZA POVRATAK HRVATA U HRVATSKU! ZAOČUVANJE NACIONALNIH GRANICA! ZA DEMOGRAFSKU oBNo HRVATSKEIEURO EUROPE! 7 8 BNN OBNOVASELAZAOBNOY SELA ZA OBNOVU HRVATSKEIEUROPE! 9 10 POVRATAK NAŠE DJECE TEMELJ JE OPSTANKA OPSTANKAHRVATSKE! HRVATSKE! ZA EUROPU KOJA POŠTUJE SVOJE KRŠĆ ĆANSKE TEMELJE!"

Hrvatice i Hrvati, izađite na izbore za EU parlament i podržite program Domovinskog pokreta - idemo zajedno krojiti sudbinu Hrvatske kako nam je ne bi krojili drugi! Hrvatska na prvome mjestu!

Drage Hrvatice i Hrvati, mnogi od zakona koje donosi Europski parlament postaju dio hrvatskoga nacionalnog zakonodavstva i neposredno utječu na živote svih nas. Nije stoga svejedno tko će vas predstavljati u zakonodavnom tijelu EU-a. Domovinski pokret bit će suverenistički glas Republike Hrvatske!

Naš je program jasan: suverena Hrvatska u Europi! Glasujući za Domovinski pokret glasujete za političku snagu kojoj su na prvome mjestu hrvatski nacionalni interesi, a ne interesi Bruxellesa.

Zastupat ćemo hrvatske interese gradeći Europu kao zajednicu suverenih i ravnopravnih naroda i država. Hrvatski je i europski interes sigurna Europa koja će štititi svoje granice i svoj identitet.

Ključne točke našeg programa su:

1️⃣ Hrvatska na prvome mjestu!

2️⃣ Zaustavimo širenje ovlasti Bruxellesa!

3️⃣ Za odupiranje globalističkim agendama!

4️⃣ Rodna polja – DA, rodna ideologija – NE!

5️⃣ Za povratak Hrvata u Hrvatsku!

6️⃣ Za očuvanje nacionalnih granica!

7️⃣ Za demografsku obnovu Hrvatske i Europe!

8️⃣ Obnova sela za obnovu Hrvatske i Europe!

9️⃣ Povratak naše djece temelj je opstanka Hrvatske!

? Za Europu koja poštuje svoje kršćanske temelje!

? Pozivamo sve birače DP-a, naše članove i simpatizere da što prije osvijestimo važnost izlaska na izbore za Europski parlament. Idemo zajedno krojiti sudbinu Hrvatske, kako nam je ne bi krojili drugi!

Lista broj 4: vaš suverenistički glas u Europi!