Marijačić: Plenkoviću i Milanoviću, ubijte se ako imate išta ljudsko i hrvatsko u sebi!

Pin It

27. srpnja, Pupovac i njegovi Srbi,  zajedno s nekim hrvatskim izrodima, u Srbu su obilježili tzv. dan 9o antifašističkoga ustanka, premda je povijesno nepobitno da su toga dana četnici zajedno s talijanskim fašistima organizirali ustanak protiv Hrvata i hrvatske države i počinili genocid nad Hrvatima toga dijela Like i Bosne. Od tada, tamo više nema Hrvata.

Okupljeni su slavili tzv. antifašiste koji su prije 83 godine toga dana zvjerski mučili župnika Jurja Gospodnetića te ga ispekli na ražnju, kao i one koji su žive Iveziće, njih oko 30, pobacali u jamu. No to je samo dio zastrašujućeg zločina nad Hrvatima toga dijela Like čije posljedice do dan danas nisu ni na koji način sanirane. Ne samo da zločince nije stigla pravda, nego su, evo, pretvoreni u heroje. 

Nema dvojbe da bi Pupovac, Habulin i ostali na jučerašnjoj orgiji s jednakim zadovoljstvom trakođer mučili i pekli svećenika na ražnju i žive Hrvate bacali u jamu kada bi se opet stvorile povijesne okolnosti. 

Kada jedna država slavi krvnike svoga naroda, onda je to nadjublji ljudski i nacionalni poraz onih koji vode tu državu, ali i onih koji na izborima daju glas takvima. 

Plenkoviću i Milanoviću, ubijte se, ako imate išta ljudsko i hrvatsko u sebi!

Ivica Marijačić