Marijačić: Otkad je Domovinski pokret u koaliciji s HDZ-om, četništvo u Hrvatskoj ne samo da nije manje , nego je i veće

Pin It

Pupovac u Srbu proslavlja genocid nad Hrvatima i odaje počast onima koji su na ražnju pekli don Jurja Gospodnetica i žive Ivezice bacali u jamu. Domovinski pokret i njegovi vruci Hrvati vec dva dana gromoglasno šute. Počast koljačima Hrvata ove godine u Srbu odavala se u ime Vlade, dakle i u ime Domovinskog pokreta. Klanjati se ubojicama svog naroda i svoje drzave -  ne postoji niže dno na koje netko može pasti.

Pupovčeve Novosti sada vec pišu da je  četnički pokret bio humana politička i vojna opcija u Drugom sv. ratu, navode doslovce  humanitarna udruga. A junaci iz DP mukom ponikoše. 

Znamo, uslijedit ce idiotski izgovori iz DP da nisu mogli ništa, da ne razumijemo njihovu sofisticiranu politiku. Lažu! Nisu ni htjeli promjene.

Počelo je otrežnjenje nekih aktivista,  članova i pristaša te stranke, kao i kolega novinara. Mnogi mi sada to otvoreno priznaju. A svi su žestoko napadali Hrvatski tjednik i mene jer smo odmah poslije prvih odustajanja od najavljivanih obecanja nazvali stvari pravim imenom, dakle da je svrha ulaska DP u koaliciju bila spasiti Plenkovica i i dobiti sinekure te da je Pupovac i dalje u neformalnoj koaliciji s HDZ-om. 

Samo još ekstremni politički slijepci to ne vide.

Još jednom, Hrvatski tjednik, istina boli ali pobjedjuje.

Ivica Marijačić