Marijačić: Svi smo mi Imotski!

Pin It

Koncert je rasprodan! U Imotski stiže 20.000 ljudi. Organizator: 'Bit će  spektakl s Thompsonom' | 24sata

Trenutačni predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović objavio je danas da "ustaški pozdravi" koji su se čuli prije i tijekom koncerta u Imotskome, na kojemu su pred oko 30 tisuča ljudi pjevali Marko Perković Thompson, Hrvatske Ruže, Mate Bulić i Dražen Zečić, ne smiju imati mjesta u suvremenoj Republici Hrvatskoj.

Odgovor Hrvatskoga tjednika je da domovinski pozdravi i pjesme pod kojima su hrvatski branitelji branili i oslobađali Repbliku Hrvatsku moraju imati mjesta u Republici Hrvatskoj. Bez njih niti bi bilo niti će biti Republike Hrvatske. 

  Odgovor Imoćana vidjet će u četvrtak , 8. kolovoza, kada Marko Perković Thompson i Hrvatske Ruže održavju samostalni koncert u Imotskome. 

    Jedini tko ne bi smio imati mjesta u hrvatskoj politici je političar Zoran Milanović, koji nije htio braniti Hrvatsku 90-ih i kojemu ne smetaju petokraka i ostali simboli srpske agresorske vosjke pod kojima su napadani Vukovar i ostali hrvatski krajevi i pod kojima su masovno ubijani Hrvati u oba posljednja rata. 

  Zato su izbori za predsjednika RH prigoda Hrvatima da ga krajem godine pošalju na smetlište povijesti kamo jedino i pripada to jugoslavensko smeće od političara, odakle se po hereditarnoj crti nije ni pomaknuo cijeloga života. 

Svi smo mi Imotski! 

Hrvatski tjednik, veritas vincit!