Konačna kapitulacija: Nova/stara Plenkovićeva Vlada financirat će Novosti još četiri godine?!

Pin It

Plenković: Nacionalni HDZ ne stoji iza prosvjeda u Vukovaru, ne želimo da  ga se zloupotrijebi ili izmanipulira - Kamenjar

PUPOVAC I NJEGOV SNV ŽARIT ĆE I PALIT HRVATSKOM DO 2028. Iz proračuna će dobiti više od 2,5 milijuna eura?!

POGLEDAJTE NAPAD SDSS-a NA BUJICU!

PUPOVAC: “Nikada nismo imali toliko projekata! Hvala Vladi, ne bojimo se Bujice!”

MILOŠEVIĆ: “Ne reklamiramo se, nego radimo!”

Nova/stara Plenkovićeva Vlada usvojila je program za financiranje nacionalnih manjina do 2028. godine, koji uključuje i izdavačku djelatnost – pa i onu Pupovčeva SNV-a.

Tzv. Operativnim programom iz proračunskih će se sredstava na (ne)izravan način YUšundu poznatijem kao NOVOSTI i dalje na godišnjoj razini isplaćivati najmanje 610 tisuća eura, što u četiri godine iznosi gotovo dva i pol milijuna! Dodamo li tome još 48 tisuća eura za Pupovčev Privrednik (podlistak Novosti) cifra se povećava za gotovo 200 tisuća eura... U navedeni iznos nisu uključena sredstva koja će hrvatski državni proračun dotirati Pupovčevoj novopokrenutoj VIDA TELEVIZIJI, a za što će se velikodušno pobrinuti Plenkovićeva ‘ministarka’ Nina Obuljen - nakon što naciji nametne novi Zakon o medijima.

ZAKLJUČAK: “Zadnja linija obrane” u koju je vjerovalo više 200 tisuća Hrvatica i Hrvata, očito je popustila – pa će se medijska okupacija naše države, uz proračunsku logistiku, nastaviti i tijekom sljedeće četiri godine...

NOVOSTIMA MILIJUNI, A BUJICI PRIJETE ZABRANOM?! Nećete razbojnici!

Umjesto da se konačno dokinu (ne)izravne državne dotacije za srbosvetske Novosti, pojedinci koje je u predizbornoj kampanji - u najboljoj vjeri - gurala Bujica, zadnjih mjesec dana zbog smrdljivih fotelja i vlastite potkapacitiranosti, intenzivno rade na pokušajima zabrane udarne emisije Z1 televizije!

Jedan od ministara, koji su glasovali za kapitulantski nastavak financiranja Pupovčevih Novosti, nedavno se izlajao kako mu je Plenkovićev koalicijski partner otvoreno priznao - da je Bujica važna, ali nije pod njegovom kontrolom - pa joj zbog toga treba prekinuti krvotok?!

HALO, FOTELJAŠI! BUJICA IDE DALJE! Skinite se i odlepršajte pod skute hrvatskih dušmana! Ne samo da vas se nitko ne boji - nego će mnogi dati sve od sebe da vas, s Pupovcem, smjestimo tamo gdje pripadate... Na političko smetlište!

TO VAM JAMČIMO POD CIJENU ŽIVOTA!

#bujicatim??

VIDEO: PUPOVAC I MILOŠEVIĆ PROTIV BUJICE!