Imotski odgovara Milanoviću: Druže Zoki, kupit ću ti fiću, a mercedes Marku Perkoviću

Pin It

TITOV GARDIST NAPAO FEŠTU U IMOTSKOM: Milanović protiv ZDS, traži sankcioniranje desetaka tisuća mladih Hrvata koji su bili na koncertu Mate Bulića, Dražena Zečića i MP Thompsona?!

MILANOVIĆA, A NE PLOČU I POZDRAV HOS-a, TREBA BACIT NA POLITIČKO SMETLIŠTE!

Zajedno s njegovim lažno “desnim” jatacima...

“Ustaški pozdravi, obilježja i pjesme koje nedvojbeno slave režim tzv. NDH-a što se sinoć na žalost moglo vidjeti i čuti u Imotskom, prije i tijekom jednog koncerta - nemaju i ne smiju imati mjesta u današnjoj, demokratskoj Republici Hrvatskoj,” nadrobio je na svom Fejsu Titov gardist i slučajni “predsjednik” Zoran Milanović – pa nastavio s prijetnjama i huškanjem na desetke tisuća posjetitelja koncerta u Imotskom, na kojem su slaveći pobjedničku Oluju nastupili Mate Bulić, Dražen Zečić i Marko Perković Thompson: “Ne smiju dobiti pravo javnosti bez sankcija, pogotovo ne smiju ostati bez reakcije državnih institucija koje su zadužene za javni red i mir, za poštivanje zakona...”

Dezerter, koji je pobjegao iz Hrvatske u vrijeme Domovinskog rata, danas se poziva na branitelje - za što su mnogi od njih sami krivi – jer su kukavici dali legitimitet javnog drobljenja zbog šake kolajni kojima ih je zasuo k’o crknuti maršal NOB-ovce. Milanović nije sudionik oružanog otpora velikosrpskoj agresiji - niti je dao bilo kakav doprinos pobjedi Hrvatskih oružanih snaga nad jugo-komunističkom JNA pa se nema pravo pozivati na dragovoljce koji su pozdravljali sa ZDS, a to nisu bili samo HOS-ovci. Osim toga, Zoran Milanović je osamdesetih odabrao drugu stranu i odlučio postati Titovim gardistom te vjerno služiti beogradskoj kući smeća.

Napadajući pjesme koje smo imali prilike čuti u Imotskom, Zoran Milanović je prozvao desetke tisuća mladih Hrvatica i Hrvata da “promoviraju prodavače hrvatske zemlje iz daleke prošlosti kojih se moramo sramiti” i dodao da “NDH nema veze s modernom i suverenom Republikom Hrvatskom...” Sa suvremenom i modernom Hrvatskom veze nema Zoran Milanović, baš kao ni njegovi jugo/petokrakaši jer su upravo oni ti koji slave “kape s tri roga i bore se protiv Boga”... Gleda papagajske tlapnje o “prodaji” Hrvatske zemlje, treba ga jednom za svagda zatražiti odgovor na pitanje; Milanče, protuho, gdje ti je Tjentište po kojem dangubiš i dostavljaš ‘vence?’! U kojoj državi?! Je l'’ Tito taj teritorij oduzeo Hrvatskoj i prodao čuvarima uspomene na tvoje tifusare?! Kad bi i prihvatili suludo dvojbene teze o prodaji hrvatskih teritorija, onda bi najprije trebali izmjeriti koliko su i kome sve hrvatske zemlje prodali avnojevci i zavnohovci, a koliko prije ‘41. godine velikosrpski monarhisti i probeogradski orjunaši.

NEMOJ MILANČE, DRŽATI POVIJESNE LEKCIJE, ONIMA KOJI NISU TOLIKO GLUPI DA TI SE DIVE SAMO ZATO JER STOLUJEŠ NA PANTOVČAKU, KOJI JE OSKVRNAVLJEN JOŠ 2000. KADA JE TAMO UPAO BURDUŠ!

Nimalo slučajno, slučajnog je predsjednika u njegovim nasrtajima na pozdrav HOS-a najglasnije podupro srbosvetski satrap i negator genocida Milorad Dodik, a paradoksalno je da ga sada otvoreno podupiru i neki uzurpatori biračke volje s tzv. lažne desnice, koji se sa HOS-ovim insignijama kite tek prema političkoj potrebi... Za ploču palih vitezova HOS-a na jasenovačkom području, mrzitelj svega što ima veze sa ZDS, odurno je konstatirao da je “treba baciti negdje”, aludirajući na smeće, a prava je poruka da smetlištu pripada upravo Zoran Milanović! Ljudskom, nacionalnom i političkom.

S tim jugovićem i napuhancem bez pokrića, reciklirati treba i njegove lažno ”desne” jatake, koji pod krinkom novodomoljublja kradu narodnu volju iskazanu na izborima...

PORUKA BUJICA TIMA: Proklet bio svaki izdajica koji dezerteru i kukavici, deklariranom simpatizeru tifusara s Tjentišta da bilo kakvu potporu!

VIDEO/Bujica/Z1: Nakon što je za ploču palih vitezova HOS-a rekao da je treba baciti u smeće, sada se Zoran Milanović obrušio i na desetke tisuća mladih Hrvata koji su bili na koncertu u Imotskom...

Velimir Bujanec