Mlinarić: Zbog Plenkovićeve politike Hrvatska nije sposobna čuvati svoju granicu -Na sljedećim izborima treba reći NE nastavku takvih politika!

Pin It

PREBOLNA ISPOVIJEST STIPE MLINARIĆA Morao je odlučiti o bratovoj sudbini:  Sve se slomilo u meni, da budemo zajedno ili da ga ostavim? - Zagreb.info

Masovne migracije, kao što vidimo na primjeru Švedske, Francuske, Njemačke i drugih zemalja EU-a nepovratno mijenjaju identitet tih država čiji dijelovi više sliče na Bliski istok i Sjevernu Afriku, nego na Europu. Stvaraju se paralelna društva te se uništava sigurnost tih država. Domovinski pokret rezolutno se protivi tome da i Hrvatska postane dio ovakvih destruktivnih trendova. 

Stipo Mlinarić: ''Dobivam od građana na stotine mailova koji mi se žale na probleme, pa su mi se tako javile i dvije djevojke iz Splita koje su za Staru godinu u Zagrebu naručile taksi, te su mi ispričale kako je vozač taksija na radiju do kraja pojačao muslimansku molitvu te se molio. Djevojke kažu da su bile prestravljene''.

''DP u sebi nema mržnje ni prema kome, pa ni prema stranim radnicima koje pojedinci iskorištavaju da rade kao robovi. No dok hrvatski radnici odlaze u druge zemlje, u Hrvatsku istovremeno pristiže velik broj stranih radnika. Naši stariji građani više ne mogu naručiti ni dostavu hrane jer ne znaju engleski, a ni dostavljači ne znaju ni hrvatski ni engleski. Gledam dostavljače na skuterima, njih 80 posto ne zna voziti motore. Po ovoj hladnoći i ledu će poginuti, a pitanje je imaju li uopće vozačke dozvole''.

''Postoje dva svijeta, nesretnici koji dolaze ovdje raditi za 600 eura, i ilegalni migranti. Sada imamo novu rutu i u zadnjih mjesec dana 2,000 ilegalnih migranata je došlo preko Šida prema Tovarniku i okolnim selima. Vučić se sastao s Orbanom pa su stvorili migrantsku rutu kroz istočnu Slavoniju''. 

''Srpska policija im je zaplijenila oružje, a radi se o Afganistancima. Ljudi koji dolaze preko šuma i gora različiti su od stranih radnika i postoje kulturološke razlike među njima. Za migrante su žene niža vrsta i napastuju ih. A 'veliki' borci za prava žena iz 'Možemo' ih brane, dok se jednom to ne dogodi njima''.  

''Pokazalo se da Hrvatska ne može adekvatno čuvati vanjsku granicu Europske unije i da glede toga nesposobni. Naša granica pokazala se kao sito kroz koju prolaze migrante pa su nam vratili kontrole i opet morate stati na slovensku granicu i pokazivati dokumente''.

''Masovne migracije, kao što vidimo na primjeru Švedske, Francuske, Njemačke i drugih zemalja EU-a nepovratno mijenjaju identitet tih država čiji dijelovi više sliče na Bliski istok i Sjevernu Afriku, nego na Europu. Stvaraju se paralelna društva te se uništava sigurnost tih država. Domovinski pokret rezolutno se protivi tome da i Hrvatska postane dio ovakvih destruktivnih trendova. Sigurnost je temeljna funkcija države i mora se braniti svim zakonom dopuštenim sredstvima.''

''Hrvatska mora stvoriti poticajno društveno, političko i ekonomsko okruženje koje će ljude zadržavati u Hrvatskoj, a one iseljene potaknuti da se vrate. Nitko bolje od samih Hrvata ne će izgrađivati Hrvatsku. Pogubne politike ove i prošlih vlada istjerale su Hrvate iz zemlje, a sada u Hrvatsku uvoze ljude iz druge civilizacije. Na sljedećim izborima treba reći NE nastavku takvih politika!''