Više nego čudne okolnosti su se posložile u samu čina dolaska Andreja Plenkovića na čelo stranke koju je stvorio Franjo Tuđman. Nedugo iza njegove instalacije, dobili smo potvrdu da je već  u činjenici dolaska Andreja Plenkovića na čelo HDZ započela velika demontaža HDZ.

Ako želi mjesto na listi HDZ-a, bilo bi primjereno da se učlani ...

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, koji je i koordinator izrade izbornog programa HDZ-a za parlamentarne izbore, rekao je da će izborni program biti dio rasprave na tim visokom HDZ-ovim tijelima.

Policija je nefleksibilna i kruta kad tvrdi da su “hadezeovci“ pogodovali srpskom “Studiju Berar Rental“ jer ta tvrtka nije dostavila dokaz kako nema prema RH dugova po osnovi poreza itd. "Hadezeovci" iz Rijeke "prosto ne mogu da veruju...".  Pa kakovo je to bratstvo i jedinstvo ako ne možemo "komšijama" da damo priliku u ova teška korona vremena da nešto zarade?

Škoro: Milanovićeva izjava je skandalozna - Glas Istre

U nakani da pažnju javnosti pod svaku cijenu skrene od kriminalnih i koruptivnih skandala, povezanih s imenima i prezimenima vlastitih ministara i državnih tajnika, pa i stranke kao cjeline, Andrej Plenković zadužio je Ivana Anušića da se obruši na Domovinski pokret i mene osobno.

Slavimo Dan državnosti. Obilježavamo 30. obljetnicu konstituiranja višestranačkog Hrvatskog sabora, nakon 45-godišnje diktature jedne, komunističke partije. Zoran Milanović ne voli taj datum. Za njega je to "datum kada je jedna stranka – nije bitno koja – preuzela većinu u tri vijeća Sabora Socijalističke Republike Hrvatske".

Župnik Ivan Stanković Vrhovac

(pobjegao u prizemlje i onako ranjen i sav krvav sakrio se u kuhinju, gdje je ustrijeljen)

Rođen je u Žakanju 7. veljače 1886., od oca Petra i majke Terezije, rođ. Crnić. Poslije završene gimnazije i studija bogoslovije, u Zagrebu je 1910., zaređen za svećenika.

“Velika, snažna i neustrašiva nacionalna stranka koja četiri godine vlast temelji na suradnji s Miloradom Pupovcem i ostacima tvorevine Vesne Pusić optužuje preko priopćenja svog potpredsjednika tek osnovanu , novu stranku zbog suradnje s umirovljenicima”, napisao je Peternel i dodao da im na novinarske konferencije šalju “atentatore s osječke televizije”.

Kako je priča o vjetrenjačama puno krupnija, što dokazuje i činjenica da se repovi provlače već kroz dvije i pol vlade, moglo bi se pokazati da bi nekako svima zapravo pasalo da se sve do izbora zadrži na ovoj sitneži. Premda ova priča zaslužuje nastavak. Može i nakon izbora.

Croatia 365 - Fotografije | Facebook

Bolna, upozoravajuća i zaboravljena upozorenja Dubravka Jelčića

U šarmantnoj pozi, moderni poganin/najmio ga stranac, da nam metne lanac. Taj klatež, što o pravdi blebeće/on za korist tuđu laže, kleveće.

Antun Gustav Matoš

Američki predsjednik Donald Trump poručio je danas preko Twittera da će Sjedinjene Američke Države proglasiti ANTIFA kao terorističku organizaciju:

Pušu novi vjetrovi u Europi i Hrvatskoj

Pin It

Oluje i vjetrovi diljem svijeta - u Japanu tajfun brzine 250 km/h ...

Samoodrživost država, jačanje identiteta, vraćanje državi njezine uloge ideje su političkog neokonzervatizma, a od medijskog i političkog mainstreama smatrane su kao populizam. No novonastale prilike tjeraju nas na promjene. Vidite da se nakon dva tjedna sve promijenilo. Države unutar Europske Unije čak su i počele zatvarati granice

Novinarka Višnja Starešina, gostovala je u emisiji ‘Izdvojeno’ na Laudato televiziji te je objasnila kako trebamo promijeniti neke načine ponašanja, no nije bilo političke volje da bi se to učinili. Naglasila je kako je došlo vrijeme da se ne smijemo oslanjati na druge zemlje.

– Mi smo ušli u promjene jer smo ih morali učiniti. I ovaj put ćemo morati promijeniti neke načine ponašanja. Pušu novi vjetrovi u Europi i Hrvatskoj.

Samoodrživost država, jačanje identiteta, vraćanje državi njezine uloge ideje su političkog neokonzervatizma, a od medijskog i političkog mainstreama smatrane su kao populizam. No novonastale prilike tjeraju nas na promjene. Vidite da se nakon dva tjedna sve promijenilo. Države unutar Europske Unije čak su i počele zatvarati granice – kaže Starešina.

Nadalje, Višnja Starešina ističe kako mi kao mala zemlja možemo učiniti brojne promjene te kako moramo gledati da ne ostanemo  izvan tih promjena.

– Kada su se rušili partijski sustavi i mi smo bili na repu, ali gledali smo što se drugdje događa i prema tome reagirali i slijedili. Sada je važno da zadržimo poziciju konvoja, tamo gdje trebamo biti. Hrvatska politika je pokazala određene sumnje prema zemljama nove Europe, Višegradske skupine. Sada vidimo da nam oni postaju prirodni partneri. Imaju slične metode kontrole, prometna je povezanost tu. 

Sada vidimo da imamo više zajedničkog sa Varšavom i Bratislavom, nego sa Parizom ili Madridom. Neke stvari same po sebi se nameću. Sada se svi pozicioniraju na održivost u proizvodnji hrane, i strateških farmaceutskih sredstava. Onda se ne možemo osloniti na druge. U jednom djelu će ostati globalna, ali nam se nameće potreba kada su svi zatvoreni da napravimo samodostatan sustav – zaključila je Starešina.

kamenjar.com

Login Form