Popaj: Braćo srbi, ajde da se guzimo!!!!

Pin It

Hrvatska je doista svjetsko čudo. Osim što je "zemlja blagostanja" i "zemlja znanja" ,ona je i zemlja za "veliki odmor" i (malu i veliku nuždu) jer svi  seru po nama. Zemlja je to u kojoj referendum za samostalnost prolazi sa osamdeset i tri posto glasova a istovremeno devedeset posto hrvatića kuka za bivšom državom i nariče " kako je prije bilo bolje"

zemlja u kojoj se osamdeset i sedam posto stanovništva izjašnjava rimo-katolicima , a na vlasti su  neprestano lijevo liberalni naprednjaci i reformirani komunisti sa svojim naprednim i humanim idejama abortusa kao načina kontracepcije ,transrodnih i rodno poremećenih i neopredjeljenih robova koji će se rado cijepiti , čipirati , spajati sa umjetnom inteligencijom i tko zna što još.

Ali hrvatskoj priči tu nije kraj, hrvatska je i moderna zemlja slobodne demokracije u kojoj cvijeta klijentelizam i korupcija, eldorado je za lopove i mutikaše svih vrsta i profila , jer baš nigdje na svijetu ne možeš zamračiti milijarde kuna i nakon toga "uživati u plodovima svog rada" a da ne provedeš  neko duže vrijeme u ustanovi sa rešetkama, dapače u hrvatskoj se u Sabor ide ravno iz zatvora i nije potreban famozni papir o nekažnjavanju. Eto od nedavno i institucije pravne države sudjeluju u trgovini afričke djece ,ma prekrasno zemlja iz snova.

Od svega navedenog hrvatska je zemlja koja prati svjetske trendove , od nabotoksiranih fufica na estradi i zagrebačkoj špici do zelene agende sortiranja  smeća bez ijedne sortirnice u funkciji (osim jedne na Krku) i autića na baterije . U zadnjih godinu dana posebno je izraženo praćenje trenda koji bih nazvao "Spasimo Ukrajinu". Dosad je taj trend uhvatio duboke korjene među političarskom i novinarskom populacijom. Za ostvarenje tog hvale vrijednog cilja,zagovaratelji tog trenda izuzetno su glasni i koristili bi baš sva sredstva osim naravno svog osobnog sudjelovanja u spašavanju Ukrajine. Baš svima njima  je zajedničko da ne tako davno nisu niti prstom mrdnuli za "spašavanje Hrvatske" u krvavom ratu i nametnutoj agresiji.

Perjanica trenda u hrvata je svakako vrli premijer , spašavao bi Ukrajinu pod svaku cijenu dok nažalost za spašavanje domovine nije imao muda kao ni  dobru krvnu sliku. Eto , dobra vijest je da se trend nezaustavljivo širi i raste, prije nekoliko dana proširio se i na umjetnike.Mrle i poremećena ekipa  iz Leta 3 je upregla svoje umjetničke duše i stvorila uradak koji će bez sumnje zaustaviti rat u Ukrajini , MamaŠČ je kako je objašnjeno u stvari antiratna i anti putinovska pjesmica koju su nam Mrle i ekipa otpjevali na Dori naravno gole guzice iz koje su virili karanfili ili ruže, za očekivati je da će  dok budu pjevali na Eurosongu iz guzice ispaljivati golube mira i dugine boje.

Zanimljivo je međutim kako ova vulgarna i primitivna ekipa kojoj plaćamo mirovinska i socijalna davanja jer su "umjetnici" nije u svojim osjetljivim umjetničkim dušama nije našla inspiracije da napiše pjesmu za spas Hrvatske dok nas je razdirao rat. Ubijanje i masakriranje svojih sugrađana nije bilo  da Mrle i ekipa iznjedre neku primjerice "Mamu BRE" i zaustave rat u Hrvatskoj , u to vrijeme bili su zauzeti nošenjem Babinog kurca po Hrvatskoj,  pletenjem nakurnjaka i obradama svevremenskih hitova Rokera s Moravu. Što reći , ako može slabokrvni premijer bez muda ,zašto ne bi mogao Mrle s Babinim kurcem.......

Popaj