Želiš li zaustaviti domoljuba, reci mu da je populist

 

Već smo navikli na medijske matrice na koje nasjedaju i neki od političara ne shvaćajući smisao podvale. Naime, „netko“ je u medijima progurao „štos“ da se svakoga tko voli ljude, Boga i Domovinu proglasi „desničarom“, a „ljevičari“ su bezbožnici, cinici i apatridi spremni prodati svu svetinju za šaku dolara ili kuna.

Add a comment

Opširnije...

Kada bi i postojao 'zajednički jezik', mogao bi se zvati jedino - HRVATSKI

„Genijalci“ koji bi nam uvalili „zajednički balkanski jezik“ ni ne slute kakvog su mačka povukli za rep i koliko žestoko može ogrebsti. Oni očito navijaju za neki novi „srbsko-hrvatski“ jezik. Međutim, danas znamo o hrvatskom jeziku mnogo više nego smo znali u doba „Yuge“, pa je sve teže uvaliti nam takvu podvalu. Naprotiv, svi povijesni dokazi govore da se zajednički jezik može zvati jedino hrvatski s mnogo dijalekata.                                                                                                         

Add a comment

Opširnije...

'Srpsko stablo' je zloćudna prijetnja

Image result for vukovar srpsko stabloSpecijalni rat protiv Hrvatske zahuktao se primjenom metoda kakve do sada nismo viđali, iako su neke slične već viđene, a neke nikad nisu ni prestale. Hrvatsku se već desetljećima sustavno spaljuje, osobito ljeti jadransku obalu, a nedavno je toga bilo i usred zime, kao neki „trening“ za glavnu sezonu. Svojevremeno smo imali neku vrstu „rata“ prevrtanjem cisterni s opasnim teretima u raznim dijelovima zemlje.

Add a comment

Opširnije...

Trumpofobija 'elitne gerijatrije'

 Image result for soros trumpSve do pred nekoliko godina izgledalo je da superbogati „elitaši“  koji na uzici drže najvažnije političke „face“ nitko i ništa ne može zaustaviti u njihovom projektu „novog svjetskog poretka“. Takve riječi na početku je upotrebljavala i naša aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarovć, o čemu je kasnije zašutjela.

Add a comment

Opširnije...

Odlučujuća bitka za pljačku Hrvatske vodi se rušenjem predsjednice

 

Čini se da smo došli do konačnog napada na Hrvatsku u ovom „specijalnom ratu“ koji traje već dvadesetak godina. Na ciljniku svih znanih i neznanih unutrašnjih i vanjskih neprijatelja našla se je i sama predsjednica. To je bilo i za očekivati, kad nismo gasili vatru dok je još bila mala, nego smo dopustili da se požar mržnje prema Hrvatskoj razbukta dotle da ga je vrlo teško obuzdati.

Add a comment

Opširnije...

Nova evangelizacija Hrvata je nezaustavljiva – sotonisti divljaju


Uoči Božića nadaleko razglašeni zagrebački bezvjerski advent ipak polako dobiva svoj pravi sadržaj i to djelovanjem „sitne raje“, bez utjecaja moćnih političkih ljudi i institucija. Na djelu je nova evangelizacija Hrvatske koja ulazi u naš glavni grad na velika vrata zahvaljujući prije svega mladima, premda se svaki dan više uključuju sve generacije.

Add a comment

Opširnije...

'Argentinski Davor Ivo' nagazio one koji su mu stvorili državu

 

Dok je pred ministrom vanjskih poslova male Srbijice Ivicom Dačićem šutio kao riba, naš ministar vanjskih poslova pokazao je da inače ima prilično dug jezik, ali samo kada se radi o hrvatskim braniteljima. Umjesto da se ispriča zbog nebrige i neaktivnosti Ministarstva vanjskih poslova, on hrvatske branitelje naziva „onima koji se prikazuju kao veliki domoljubi i kojih se najviše treba čuvati“.

Add a comment

Opširnije...

Sumanuta želja Srbije za širenjem glavni je uzrok svih ratova na Balkanu

 

No onaj koji je doista trebao „reagovati“ na Dačićevu bujicu nesuvislosti, šutio je kao zaliven, a to je hrvatski ministar Davor Ivo Stier. Nije se uopće ponio u skladu sa svojim prezimenom (Stier na njemačkom jeziku znači bik). Umjesto da bude ubitačni bik hrvatske diplomacije, tamo je više podsjećao na krotku ovcu. Nije čak ni zablejao. 

Add a comment

Opširnije...

SDP OSTAJE KOMUNISTIČKA PARTIJA

Bilo je još gluposti u njegovom govoru, a najveća je da su hrvatski branitelji dobili Domovinski rat na temelju „antifašizma“. Nešto takvo kao „antifašizam“ nikada nije postojalo, osim u glavama Staljina, Tita i njihovih sljedbenika. 

Add a comment

Opširnije...

Mario Filipi: DEBILNI SPISAK „ZLOČINACA“

Dokument koji kruži internetom, ako je vjerodostojan, sadrži 3097 imena navodnih zločinaca i prava je srpska lakrdija i rugalica kojoj su se pridružili i federativni sud i njegova policija „hapseći“ isključivo Hrvate. Gotovo je nevjerojatno da je jedan takav pamflet bez ikakve stvarne vrijednosti neki sud ozbiljno shvatio.

Add a comment

Opširnije...