Srpski debilten i samoubojstvo iz zasjede

Kako je od Hrvatske Države, nakon 2000-e godine nastao bezdržavni i legaliziran protuzakoniti čumez, ne treba se ni malo čuditi takovom stanju u kojem se nalaze Hrvati u svojoj Domovini. Čumez je nastao i rastao i prije, ali je legaliziran tek 2000-e godine. Takvim čumezom vladaju dezerteri Domovinskog Rata, a dezerterstvo je isto ratni zločin koji ne zastarijeva nikad.

Add a comment

Opširnije...

Svi smo mi na srpskom spisku!

 

„Pravo je kod mene Gledamo te“

Kako vrijeme prolazi, tako se neke stvari i poklope. Ne da to tako izgleda, nego je upravo tako, da se Hrvati računaju u ratu, a ne u miru. Nije Hrvat onaj na kojega ne računaš u ratu. Ako nisi Hrvat u ratu, onda nisi Hrvat ni u miru. U ratu postoje samo dva sektora za Hrvate. Postoje borbeni i neborbeni sektori.

Add a comment

Opširnije...

ZAVADA JE UDRUGA

„Zavadi pa vladaj“, isto je kao i „Udruži pa uništi“. Ujedinjeno braniteljstvo, bi bilo preopasno za one koji su opasni po Hrvatsku. Zato branitelji i jesu podjeljeni u udruge. Udruge su smrt ujedinjene hrvatske vojske, osobito ako postoji Ministarstvo Branitelja. Čemu uzalud rasipati novac, a i kome ga uzalud rasipati?

Add a comment

Opširnije...

U očekivanju novih izbora

Jedva čekam i očekujem dan novih izbora, jer u taj dan sigurno ostajem samokaranteniziran u kući do 19 sati. Tako će biti sve dok me država ne kazni za ne izlazak na birališe. A da bi me država za to kaznila, prvo mora kazniti samog sebe za vječno izgubljeno povjerenje u nju, čemu su osnovni razlog 'ONI' koji vlastoručno i vlastoumno Hrvatsku vode u surovu propast već 26 godina. Zato i jesam pristalica krilatice: Čast svakome, povjerenje samo Bogu.

Add a comment

Opširnije...

Svi protiv jednog, jedan za sve

Hrvatskom danas vlada jugoslavenska kopilad, koja je od priznate i samostalne Hrvatske od strane vodećih svjetskih sila, postala država od povoljnog međunarodnog položaja do najnepovoljnijeg međunarodnog položaja. Ta zlo venska sila sve do smrti Franje Tuđmana nije imala nikakovu perspektivu, niti ikakove realne podloge, ali je bila nazočna.

Add a comment

Opširnije...

Srbež 2.dio

Samo ako pogledamo na Radmanovu plaću od 42 tisuće kuna, to godišnje iznosi oko 500 tisuća kuna, te samo u dvije godine Radman postane milijunaš, a nit or'o niti kop'o. Njegova dužnost je 'samo' bez imalo znanja i uz 'karakter' bezumnog a strogo smrdiljiva officera (urednika) srbežke, nečastne JNA naređivati na ukaljanom srbežom 'H'RT onoj srbeži ispod sebe....

Add a comment

Opširnije...

Srbež 1.dio

Za vrijeme OLUJE čestitah srbeži (po onoj: što si i pomislio – učinio si) dan žalosti uz onu staru, koja ide odprilike ovako: „MI ZAPJEVASMO VI ZAPLAKASTE. MI ZAIGRASMO VI PROPADOSTE.“ A cmizdriti će i propadati i dalje i dalje...... Hoćemo li hrvatskog mozga ili srbskog drozga, iliti hrvatskog znanja oli srbskog sranja?

Add a comment

Opširnije...

Četnici i njihovi jataci

Hrvatska je prepuna četničkih jataka i četnika na crno. Lako je prepoznati četničke jatake u Zagrebu, od onih izvan Zagreba, koji protuprosvjeduju 'teroru šatoraša', odnosno protuprosvjeduju protiv Hrvatskih branitelja, koje javno nazivaju teroristima, što bi nama braniteljima Hrvatske trebalo reći, kako smo mi teroristi, koji su stvorili terorističku državu Hrvatsku.

Add a comment

Opširnije...

Padni Predragu Frede Matiću !

Ovi predsjednički izbori su pokazali kako nakon pada „belog orla broj 10“ s Pantovčaka, sa slavoserbima nema pomirenja! I to radi koga, već radi njih samih. Oni jednostavno Hrvatsku mrze i ne podnose. Prema tome Predrag Fred Matić (čitaj dalje PFM), je u samoj izbornoj noći postao oličenje zla međuhrvatske mržnje!

Add a comment

Opširnije...

Padni Ivo Josipoviću!

Nemojmo se zavaravati kako je sve što je Ivo Josipović učinio na buđenju živih mrtvaca – partizana, on smislio preko noći. On je taj plan razrađivao sa 'svojima' od samoga tijeka Domovinskoga rata, pa do njegove ina-ukuracije po sili UDBE. Njegov put nije dezerterski put, već svjestno izdajnički put, što je ratni zločin koji ne pozna zastaru. Međutim on za sebe nije izdajnik, jer njegova 'Nova pravednost' je zapravo 'Nova slavoserbija', a on nije Hrvat, već je Slavoserbin

Add a comment

Opširnije...