Johnny Otočac: Zombie Land

Filmovi o zobijima iz 80ih godina prošloga tisućljeća su najbolji primjer onoga što nas je sada snašlo.

U tadašnjim filmovima zombiji su žderali ljudske mozgove kako bi opstali, a to se danas masovno ostvarilo na više načina. Jedan od glavnih načina je žderanje ljudskih mozgova kroz medije, koji žderu ljudske živce kroz moždane vijuge, šireći strah, pederluk, lezbijstvo, laži i paniku.

Add a comment

Opširnije...

Hrvatska ili Sirija? Nema razlike!

Između Sirije i Hrvatske nema nikakve razlike po pitanju istrebljenja naroda, osim ako tu razliku prepoznajemo jedino u oružju kojim se to istrebljenje čini: metak ili sud. Ljudi iz Sirije bježe od metaka, dok  'hrvatski' sudovi otimaju Hrvatima nasljedstvo i izbacuju ih na ceste i livade, što je ravno genocidu. 

Add a comment

Opširnije...

Konačni obračun

Na žalost izgubio sam državu u potpunosti. Nisu je uzeli. Oteli su je. Narod veli „Oteto – prokleto“. Ako je država oteta, kakvi su oni koji je sad vode otetu? Oteli su mi i sve ono što mi nisu dali: zemlju; kuću; vodu; zrak; struju; grijanje; hlađenje; siguran san; prebivalište; osobne dokumente; zdrastvenu, mirovinsku i vojnu iskaznicu; bankovni račun; socijalnu pomoć; pomoć crvenog križa; autorski rad; ikakav rad; slobodu; civilizacijski minimum! I mom psu su oteli sve.

Add a comment

Opširnije...

Ustaša (?)

Image result for mesić čekovi

Opasna priča za malu djecu

Ubio Ustaša (?) u ratu iz osvete dječakovu babu. 

Ustaša (?) je zbog toga ubojstva završio u zatvoru na 20 godina. 

Add a comment

Opširnije...

Jednom ZA DOM SPREMNI - uvijek ZA DOM SPREMNI !

Kada se povijest Hrvata prepusti u ruke 'povjesničarima' kao što su Plenković, Pupovac, Štromar, Jandroković, Karađorđe, Garašanin, sdss, kpj, itd...., rezultat je jasan: Hrvatska povijest je u prljavim, crnim rukama lažljivih gnjida, vanjskih agenata Načertanija (velikosrpski plan pod kodnim imenom Jugoslavija).

Add a comment

Opširnije...