Konačni obračun

Pin It

Na žalost izgubio sam državu u potpunosti. Nisu je uzeli. Oteli su je. Narod veli „Oteto – prokleto“. Ako je država oteta, kakvi su oni koji je sad vode otetu? Oteli su mi i sve ono što mi nisu dali: zemlju; kuću; vodu; zrak; struju; grijanje; hlađenje; siguran san; prebivalište; osobne dokumente; zdrastvenu, mirovinsku i vojnu iskaznicu; bankovni račun; socijalnu pomoć; pomoć crvenog križa; autorski rad; ikakav rad; slobodu; civilizacijski minimum! I mom psu su oteli sve.

Eto toliko o meni kao 'građaninu EU' i o zaštiti osnovnih ljudskih prava običnog čovjeka na život u europskoj uniji. Izgubio sam ulaskom u EU, kao 'građanin EU' i pravo glasa! Dakle, što i koga predstavljaju 'hrvatski' zastupnici u europskom parlamentu, osim izdaje Hrvatskoga naroda i propast svake civilizacije. Oni su otpad svijeta. Mole se Bogu, a klanjaju sotoni, kako onom u Bruxellesu, tako i onom u britanskom Karađorđevu, Bleiburškom krvniku hrvatskoga naroda, koji i danas KONZUMIRA krv Hrvatskoga Naroda i iz TV ekrana krvožedno poručuje „Vidimo se“. Ne, ne vidimo se mi nikada! Mi imamo različit vid, sluh, okus i miris na svijet oko sebe. Njegova novčana situacija nije sjajna. Dakako, uvijek je bila krvava.

Što mi još nisu uzeli? Nisu mi uzeli ni ime ni prezime. Nisu mi uzeli ni iskaznicu HDZ-a iz 1990. Ni nju mi oni nisu dali, a niti sam ja njima dao 'njihove'. Koja 'katastrofa'. Dobro mi je za nju rekao moj prijatelj dragovoljac „Čuvaj to! Jednoga dana će ti trebati!“ Eto, treba mi sada, kao dokaz i odgovor na pitanje „Gdje je pravi HDZ danas?“ U grobu ili na ulici! Odmah nakon Franjine smrti, Hrvatska Država je pretvorena u kokošinjac,  prepun kokošara (kleptomana) koji su otimačinom požderali imovinu Hrvatske Države. Uništili su mnogima kao i mom ocu i meni obiteljski posao. Sad je na red došla na red imovina Hrvatskoga Naroda. Zato, Hrvatski Narod se nema što među se izmirivati, jer Hrvati su jedno isto tkivo Katoličko, a ostalo su demoni duginih boja na prnji i nepomirljivi vječni upropastitelji. Od Hrvatske Demokratske Zajednice, učinili su hrvatsko demonsko zlo. Vidi to Franjo danas. A vidi to i onaj drugi Franjo. Kuharić. 

Nisu mi uzeli ni status Dragovoljca. To ne mogu, pa i da me ubiju. A ubiti me ne mogu, jer moj život jesu dragovoljna čast i slava hrvatskoga života U Isusu Kristu. Tu njih Hvala Bogu nema, niti oni tu mogu biti – izdajnici hrvatskoga roda i naroda! 

Među njima izdajnicima hrvatskoga naroda ima svega. Od srba uhljebljenih u, sa hrvatskim krvavim žuljevima uzdignutim sudovima iz jugoslavenskoga pepela, preko hrvatskih strašila (političara i medija) koji jesu oteli hrvatsku državnu imovinu i uništili hrvatsku politiku, pa do onih 'bivših dragovoljaca'. 'Bivši dragovoljac'?? Koje li bezumnosti! Bivši dragovoljci ne postoje! Dragovoljac se jednom postaje i zauvijek ostaje! Dragovoljac je uvijek tu, sad, upravo, baš! Plaća i mirovina dragovoljca jesu živa djeca, žene, starci i bolesni, spašeni od krvave i mučne smrti ispod srpa i čekića u rukama krvnika nad katoličkim narodom! 

Ne može svatko postati i ostati dragovoljac. Dragovoljaca je uvijek puno manje nego li izdajnika hrvatskoga naroda: hrvatskih strašila/hrvatskih političara; dezertera od svih zakona; četnika; skrpanih dugaša trospolaca; štetočina svih vrsta i podvrsta, okupljenih u govedarsko karađorđetovo, tajno jugoslavensko kolo, kojemu je kolovođa i otac LAŽ!

Nije li konačno stiglo vrijeme da narod javno, u lice, na predizbornim i ostalim skupovima prvo tim hrvatskim strašilima; otimačima; izdajnicima; dezerterima, iz sve snage viče: „LAŽETE! SRBI!“ I opet „LAŽEŠ! SRBINE! LAŽEŠ! SRPKINJO!“, sve dotle, dok ih se ne otjera iz Hrvatske i njih i njihovo hrvatsko strašilo (politiku/medije), a tek nakon toga zvati Hrvate da se vrate, a ne da se vrate sad u ovaj pravni pakao (justicijsku zmiju)? Tragično. Zvati djecu, unuke i praunuke pravaških/justicijskih ratnika u pravni/justicijski pakao nije pravo, osim ako ih se ne zove u posljednji RAT ZA SLOBODU. A tko bi ih to mogao zvati u rat? Istambulski hrvati? I pas pozna kuju. I konj pozna kobilu. A muž ženu ne pozna? Ženokid odrađen! Genocide complete! Vrata propasti svijeta su širom otvorena.

Kako ne nazvati ovu od nas otetu vlast, otete nam države pravnim paklom, kada se u njemu razbaštinjuje Hrvatski narod. Eto razbaštiniše i mene za ništa i to abolirani genocidni zločinci, sudske srbo-četnikuše (kćeri laži) + dezerter (izdajnik hrvatskoga naroda) + politika (strašilo hrvatskoga naroda) = LAŽNA PRESUDA protiv dragovoljca Domovinskog Rata! Ne mogu mi ništa ni oni, ni njihova presuda, ni onaj koji ima otetu vlast iznad njih, a koji je trostruki izdajnik hrvatskoga naroda (lažljivac – dezerter – strašilo). 

Ako on to nije, neka pokaže djela. A on se vozi uokolo, kao onaj bezdomnik u svojoj letjelici iz knjige Gospodar svijeta. Rekla bi za njega cjelokupna hrvatska administracija „Ma nije on kriv! On kao i mi, samo radi svoj posao!“ 

I nečastivi zločinac ne odrađuje zlodjela sam. I njemu za to služe demoni, krampusi, vampiri, zombiji, trollovi, justicijske otovnice, robocopovi, četnici, partizani, komunisti, fašisti, masoni, nacisti, sodomo-gomorci, kamatari, udbaški kasapi … Tražiti od njih i milostinju je izdaja hrvatskoga naroda, jer i milostinju su oteli od naroda, a narod opet upozorava „Oteto – prokleto!“ 

Kroz stoljeća Gacka i Lika jesu bile rasadnice Katolika. Stoga upitajmo izdajnike hrvatskoga naroda „Zašto ubrzano u propast vodite rasadnice Hrvata?“ Evo i mogućeg odgovora:

Svjetskoj globalnoj demonskoj sili najveći poraz predstavlja uspjeh Katolika - Hrvata! 

Svaka pobjeda Hrvata, je silama zla poraz. Kako u današnje vrijeme pobjede Hrvata isključivo dolaze kroz šport, sile zla sve čine da to spriječe. 

Gledanjem Hrvatskih bilo kojih pobjeda, u ovom slučaju športskih, njihove oči žive ispadaju; njihove uši neizdržljivo bubnjaju; njihovi jezici neizdrživo izgaraju; njihovi želuci se grče; njihovi bubrezi se začepljuju; njihove jetre pucaju kao jedra u oluji; njihove suze su solna kiselina; njihove molitve su proklinjanja; njihove ruke su motorne pile; njihove noge su granate; njihovi mozgovi su umno blato. Zato rastjerujedu (LIČKI: rastjeruju i jedu) mladež Hrvatsku. Buduće roditelje Hrvata – sportaša!  Rastjeruju nas Hrvatska strašila, sluge Naćertanija (plana smaka svieta), te još proučavaju kako upropastiti naš korijen, a tako i svaki korien svieta, suprotno po našemu temelju " KADA  MI HRVATI NE BI IMALI DUHA - VRAT BI NAM PUKAO OD BOŽJEG RUHA (medalja)!"  

I ne samo da oni izdajnici odklopivoga i zaklopivoga Neba, izdaju svakoga budućeg  sportaša - Hrvata, već izdaju i budućeg vojnika - Hrvata, redarstvenika - Hrvata, znanstvenika - Hrvata, dijete Hrvata,.....!!!! Dakle svakoga, koji i slučajno može donijeti Hrvatima bilo ikakovu pobjedu u odnosu na sviet. Kako razhrvati nisu uspjeli ni u vrieme Neroda, pa nisu uspjeli ni uspjeli 1990-ih, neće uspjeti nikad! Bog je naš Uzdaš i naša Milostinja! Bog je sad! S nama!

Zar tad tražiti milostinju od ministarstva branitelja, čija svrha postojanja je jedino u tome, da NE rješava statuse svih branitelja, jer ako sve statuse branitelja riješe, ključ u bravu, pa nema više uhljebljivanja! 

Samo ukazujem, kako u pravoj, pravno uređenoj državi, ne bi bilo potrebe za većinu ministarstava, kada se odrade, kada sve odrade. 

 A ne kao sada, da u Hrvata postoje uzaludna ministarstva onih grana koje više nisu Hrvatske, nego su otete ili umalo uništene: šport; brodogradnja; ribarstvo; obrtništvo; zanat; trgovina; proizvodnja; turizam; itd.. !!!! 

Sve dok je nad narodom proturodno i protunarodno strašilo (politika) i sve dok pred zakonom sudac i prosjak nisu jednaki, izdajnici hrvatskoga naroda će terorizirati Hrvatski Narod! ... a govoriti će da samo odrađuju svoj posao, te da narodu prijete Ustaše? 

Zar je mene razbaštinio Ustaša? Nije. I on je sam svoj čovjek, kao i ja, a Josipovićeva justaška/justicijska/pravde zmija je sačinjena od đavoljih pravnika, odvjetnika, sudaca i lažnih tužitelja. Odnosno, justicijska zmija sudi samo Hrvatima, a sama sebe oslobađa kroz svoja justicijsko- zmijska povjerenstava u sad već domu - strašila. 

Ta justicijska zmija, odnosno otovnica svakog prava čovjeka na zdrav život, je od liječnika učinila dilere i raspačivače farmaceutskih drogerija neprovjerenih lijekova. Zato pravih lijekova u Hrvata ni nema ni za djecu. Ne smiju ih dati!

Hrvatska je danas prepuna onih nekih 'naprednih europejaca' koji Generala Praljka smatraju osuđenim ratnim zločincem. Upravo takvi 'napredni europejci' su onomad odobravali i Holokaust, te masakre u Poljskoj,  Bleiburgu, odnosno sve one masakre „što brojniji – manje dvojniji“. Svijetu ni na kraj pameti nije to, da srpske laži o ustaškim zločinima u Jasenovcu umanjuju sam Holokaust. Jer ako se Holokaust ide uspoređivati s jasenovačkom srpskom bajkom, tada i sam Holokaust postaje dvojben, što i jest osnovni srpski cilj. Srbima Holokaust znači isto koliko i Vukovar, Škabrnja, Voćin, Sarajevo, Srebrenica, Prijedor, Banja Luka,…..

Za razliku od njih, Hrvati su narod koji se klanja svim žrtvama svijeta, jer sam riječ ŽRTVA znači nevinost. Srbija ima na desetke mjesta gdje se može sama klanjati žrtvama Holokausta. Posljednje mjesto na svijetu gdje bi to trebali činiti je Hrvatska, i to Jasenovac (ZA ISTINU - SPREMAN!). Prema tome „Rankoviću novoga vremena (Zuroffu), koji si zakasnio na sate bečke kulture najmanje stoljeće,  odlazi u Srbiju na klanjanje! Ostavi se Hrvata!“

Pitanje vremena i je, do kada će se Hrvatska policija klanjati onima koje štiti, a za koje daleko unaprijed, pouzdano i sigurno zna, da takvi osim zla, nikada neće ništa dobro Hrvatima učiniti, pa tako ni njima, Hrvatskim redarstvenicima i njihovom obiteljima, prijateljima i narodu u cjelini? Umjesto da se hrvatskim strašilima u 25 sati, otme sve što su oteli od naroda, a samo njihova mjesečna plaća preusmjeri policiji za plaću, Hrvatska bi procvjetala u 100 dana kao jedna od najsigurnijih zemalja svijeta.

I još kada bi se policiji umjesto diplomiranim (bg) povijesnim zgubidanima dalo, da prorešeta Hrvatsku povijest, i taj slučaj bi se brzo riješio, jer dokaza ima, samo ih treba prikupiti, složiti, uknjižiti i proslijediti u škole.

Na kraju, niti jedna svjetska država, niti jedna svjetska unija, mi zemlju i kuću nije ni dala, niti mi ju je imalo pomogla urediti i izgraditi, i zato mi ih ni jedna svjetska država, pa ni ova, ne može oteti. A sav svoj imetak stavljam na raspolaganje Bogu! Bog od mene neće učiniti beskućnika. On će zaratiti sa njima bezdomnicima. Ja sam slobodan! I spreman za pokret!

P.S. Da ne bi slučajno onaj koji ovo bude čitao pomislio, kako se je nekojeg zla bojim, dajem na znanje neke podatke pa neka čitatelj prosudi, jesu li mene u Hrvatskoj osudili i razbaštinili četnici, kako sam to već prije opisao u „Svi smo mi na srpskom spisku“:

Sudska savjetnica, koja je moj imetak vrijedan više od 1 000 000 kuna strovalila na 0 kuna je bivša(?) djelatnica ureda za LJUDSKA (srpska a ne Hrvatska) PRAVA u Korenici 2001, koja je u intervjuu za  Human Rigst Watch, pljuvačica svega Hrvatskoga: državne vlasti i naroda NENA ŽIGIĆ, članica Pupovčeve SDSS (sada 'nije' ali uvijek je, podatci su u izbornom povjerenstvu koje je tada vodila neka Div(lj)oseljanka Radaković. Njezino prezime vuče na neki odvjetnički ured u Zagrebu ili ne? Jel' uopće  umro onaj đavolji odvjetnik? Dokaza ima!). Dakle četnikuša meni Dragovoljcu Domovinskog Rata presuđuje. Meni koji sam rat počeo u siječnju 1990 sa šibicom. Sada možda započnem rat sa šmrkom i vodom! Dalje, sutkinja koja je dosudila ovrhu na sve moje, je Mirjana Radaković, postavljena takodjer od 'bivšeg dragovoljca', a uvijek titova dobrovoljca i hrvatskog strašila Darka Milinovića, prema ovome (http://slobodnalika.com/novosti/18716_STRASNO++Ovo+++je++sudkinja+++koja++je++krenula++u++odradivanje+++prljavog++posla++++za++lickog++politickog+++gubernatora+++Darka+++Milinovica.html) sluge oca LAŽI i propasti LIKE, GACKE I KRBAVE - HRVATSKE! I on za nekoga izdaje Hrvatski Narod. Za koga, odgovor najvjerojatnije leži u demonsko-odvjetničkim uredima u Zagrebu!

I Hrvatski Sud i Odvjetništvo dadoše našim krvnicima – badava! ZAŠTO?!! Izdajnici Hrvatskoga Roda i Naroda! Kada se takvi klanjaju na grobovima istinskih branitelja – Dragovoljaca Domovinskoga Rata – pljuju u lice Boga!

„Raskinimo sveze njihove i zbacimo sa sebe jaram njihov“. – PSALMI DAVIDOVI 2/3

ZA DOM I ROD - SPREMNI!

Johnny Otočac