Zvonimir R. Došen: Komunizam ubija

Ovo  su “antifašistima” u baštinu ostavili njihovi preteče

Ukrajinska djeca prije smrti za vrieme Gladomora 1933. godine

Jednoga dana “antifašistkinja” učiteljica prvoga razreda osnovne škole naredi učenicima da svi, koje roditelji odgajaju kao antifašiste, ustanu.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Kriptoboljševizam u svim oblicima i bojama

“Komunisti svoju agitaciju i propagandu prilagođavaju bojaznima, predrasudama, problemima i posebnim žalbama ili aspiracijama raznih etničkih, rasnih i vjerskih grupa u ovoj zemlji.  Oni neprestano nastoje indoktrinirati i mobilizirati ove manjinske grupe tako da ih mogu upotrebljavati za vršenje pritiska na vlasti Ujedinjenih Američkih Država da bi ostvarili svoje željene ciljeve.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Najzlobnije biće na zemlji

Sve što je potrebno za trijimf zla jest da dobri ljudi ne čine ništa

Američki konzervativni politički komentator Glen Beck već dugo vriemena skuplja materijal kako bi ukazao na sve veze koje George Soroš ima u Americi i svietu i što su njegovi ciljevi.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Kako je nastao “srpskohrvatski jezik”

Prvo hrvatsko djelo na štokavici: Vatikanski hrvatski molitvenik, napisan oko 1400. godine

Jezik je najjača duhovna veza i najbitnija narodna oznaka pripadnika jednoga naroda. Na temelju jezika zasnivaju se najvažnije značajke narodne kulture kao što su znanost, književnost i, što je najvažnije, njegova osebujnost kao naroda.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Strahote balkanskih zabluda

Tikvane, zar ti još nije jasno da su svi pravoslavci Srbi, a svi muslimani Bošnjaci???

Sjećate li se kako je na početku “balvan revolucije”, lider pobunjenih “hrvatskih Srba” Jovan Rašković u jednom svom razgovoru s Tuđmanom rekao da su Srbi lud narod. Kako “ćale srpske nacije” Dobrica Ćosić još nije bio napisao onu svoju posliednju izpovied u kojoj kaže - Mi Srbi lažemo da bismo obmanili sebe…, da utešimo drugoga…, laž je u samom biću Srbina….

Add a comment

Opširnije...