Zar opet jedan Marx?

Gdje Bog ima crkvu tu i sotona ima kapelicu

“Nacionalizam nije opcija za kršćane”, izjavio je nedavno šef njemačke  biskupske konferencije kardinal Reinhard Marx. Njemu se ne sviđa porast radikalizma u nekim njemačkim krugovima, izazvan nekontroliranim navalama milijuna migranata iz Afrike i Azije u Europu. 

Add a comment

Opširnije...

Zločinački konstrukt Udbe i korumpiranih australskih obavještajnih službi, policije, kriminalaca i pravosuđa protiv hrvatskog naroda

- Diljem bivše Jugoslavije udbaši su postali službenici novih država i režima, bez da je itko postavljao puno pitanja o njihovoj prošlosti. Jasno je da nije u ničijem interesu da se zločini Udbe izpitaju i rieše. (Dr. John Schindler - bivši visoki dužnostnik američke National Security Agency)

Add a comment

Opširnije...

Neojugoslavenski model demonkršćanstva

Novi Jugoslavenski odbor

Onoga časa  kada je, po zapoviedi masonskih velmoža  u Briselu, ratni dezerter  Andrej Plenković na nedemokratski način preuzeo kormilo HDZ-a, na hrvatskoj političkoj sceni pojavila se oštra debata o temeljima na kojima je ta stranka utemeljena i kojih principa bi se ona trebala pridržavati.   Glavno je pitanje u toj debati bilo je li ona uistinu demokršćanska stranka, kako to opetovano izjavljuje Plenković i njegovi kućni mezimci.

Add a comment

Opširnije...

Još jedno svjedočanstvo o komunističkim zločinima genocida nad hrvatskim narodom (3. dio)

Pošto je ovo u izravnoj vezi s svedočanstvom Vladimira Frkovića, posebno s stradanjem visokih častnika HOS-a i članova Hrvatske državne vlade, koje Frković u svom svjedošanstvu spominje, smatram da je potrebno objaviti i ovaj mali izsječak iz svjedočanstva ustaškog satnika Josipa Hećimovića koje je dao emigrantskom tisku 1957. godine.

Add a comment

Opširnije...

Još jedno svjedočanstvo o komunsitičkim zločinima genocida nad hrvatskim narodom

Related image

Svjedočanstvo 15godišnjeg Vladimira Frkovića

“U nedjelju 6 svibnja 1945., oko 4 sata poslie podne krenula je Hrvatska državna vlada iz Zagreba u nakani da se preda Zapadnim saveznicima, čije su vojske već nastupale po Austriji.  Iste večeri stigli smo u Rogašku Slatinu. Tu nas je zaustavila jedna njemačka izvidnica, tvrdeći da komunistički partizani ugrožavaju daljnje mirno putovanje, pa smo u Slatini prenoćili.

Add a comment

Opširnije...

Demokracija u državi udbaša, mafijaša, četnika i čergaša

Image result for kumrovec dernek  

Ovo je naša, ciganska država !!!!

Događaji koji posliednjih tjedana tresu HDZ-om i vladavinom briselskog pijuna, dezertera Domovinskoga rata Andreja Plenkovića; propast Uljanika, pobuna ličko-sanjskog župana Darka Milinovića i gradonačelnika Vukovara Ivana Penave, su i onim najtupljim pokazali dokle taj anemični flegmatik misli da može ići sa svojim despotizmom.

Add a comment

Opširnije...

That’s America!

Kissinger Associates

Prema nekim tumačenjima, biblija je kodna knjiga u kojoj se nalaze stotine tajnih proročantava. Tako u knjizi “Death in the Air” (Smrt u zraku), dr. Leonard G. Horowitz tvrdi da je on uspio odgonetnuti najveći od tih biblijskih kriptograma - identitet Đavola. Među imenima vodećih osumnjičenih Horowitz navodi da je [Henry] Kissinger jedino ime koje se dekodira na broj 666 - broj Nečastivoga. 

Add a comment

Opširnije...

Dossier Udba

                                         

Ne tražim neprilike ni pogibelji; nu kada se radi o pravu domovine, o sreći naroda hervatskoga, ja neznam za nikakovu pogibelj, za nikakovu nepriliku, za nikakovu žertvu, nego nastojim, da izpunim moje deržanstvo i na koliko mi to za rukom pojde, na toliko sam zadovoljan, ne pazeć na posliedice, koje se sasma mene tiču. (Ante Starčević: Djela, knj. I, str.181)

Add a comment

Opširnije...

Strane sile i 10. Travnja 1941.

Image result for grb hrvatske seljačke zaštite

Grb Hrvatske seljačke zaštite

Pod gornjim naslovom upozorio je pukovnik Krunoslav Batušić da je g. Milan Ilinić u “Danici” br. 42, (novine koje su tiskali hrvatski franjevci u Chicagu)  od 16. Listopada 1974., napisao članak u kojem se s pravom oborio na neke naše ljude koji su, kad je govor o 10. Travnju 1941., vrlo glasni i postavljaju autoritativne tvrdnje o dogođajima od čijih su zbivanja bili vrlo daleko.

Add a comment

Opširnije...