Dežuloviću, dođi u Vođince, nećemo ti ništa

Dragi naš, visoko poštovani neprijatelju svega što je hrvatsko, druže Dežuloviću, dođi u Vođince upoznati, kako ti veliš, Ustaše i vidjet češ da ovdje ne žive Ustaše nego Ustaše na kvadrat jer ako je tebi humanitarna akcija ZA SIGURAN DOM ustaštvo, tada jesmo Ustaše, doslovce svi, od onoga malog djeteta što se rodilo neki dan i dobilo ime Ante pa do starice Anke koja se bliži stotoj ali još baca bombe kao drogirani Ustaša.

Add a comment

Opširnije...

U ime Oca, Sina i Agrokora....

 

Nekako me Agrokor uvijek podsjećao na bivšu državu yugoslaviju u nekom drugom obliku. Koncern stvoren na neki nepoznati način po sistemu "ne pitaj me za prvi milijun" što se nastavilo i za prvu milijardu, desetu milijardu itd,itd... Zanimljivo je bilo kako niti jedan "slobodni i neovisni" medij u Hrvatskoj nikada nije spomenio Agrokor ili Todorića osim u nekom pozitivnom svijetlu i to, vjerojatno, samo onda kada je Maršal Todorić dao zeleno svijetlo.

Add a comment

Opširnije...

Božo otvara arhive (čitaj: Dolaze lokalni izbori)

 

E, moj Božo, što li si, tko li si ili točnije rečeno, tvojim riječnikom - što ti je zadatak "U ovome trenutku?"

Naš prvi psihijatar među psihijatrima, od nedavno i prva persona onoga čudnog, svakodnevnog okupljanja čudnih likova u dvorani u kojoj bi zapravo trebao zasjedati Hrvatski Državni Sabor, odjednom, ničim izazvan, zalaže se ni manje ni više nego za otvaranje javnosti hrvatskog Državnog Arhiva. 

Add a comment

Opširnije...

Šarafciger revolucije Vesne Pusić

 

Drugarica Vesna u duhu svoga opće poznatog nivoa tolerancije poziva na nasilno rušenje spomen ploče postavljene u Jasenovcu u čast hrvatskim vitezovima, poginulim bojovnicima HOS-a i to ni više ni manje nego šarafcigerom. Jadno da ne može jadnije. Očekivali smo nešto konkretnije od jedne Vesne Pusić po uzoru na njenog djeda vojvodu Anđelinovića koji je hrvatsko pitanje u Zagrebu riješavao strojnicama.

Add a comment

Opširnije...

Zoka nije zadovoljio pa su poslali Plenkovića

Sada je i naj većim sljepcima jasno da Zoran Milanović i Andrej Plenković imaju puno toga zajedničkog kao na primjer istoga "gazdu". Gazde su oni dripci koji su nam sustavno pljačkali Hrvatsku počevši još davnih osamdesetih prošlog stoljeća da bi posao finalizirali za vrijeme Domovinskog rata, nama iza leđa a možemo ih svesti pod jedan zajednički naziv-UDBA.

Add a comment

Opširnije...

Hrvatskoj je potreban POMAK

Svakojakih političara se izmjenilo u našoj Domovini Hrvatskoj od njenog nastanka do danas i možemo sa sigurnošću ustvrditi da je ovome narodu bivalo sve lošije dok se za političare to ne bi moglo reći. Njima je bivalo uvijek bolje. Poslije završetka Domovinskog rata svi smo očekivali kako više nema zapreke za svekoliki napredak jedine nam Domovine ali danas svjedočimo kako nismo doživjeli ništa od očekivanog.

Add a comment

Opširnije...

Dajemo komuniste za teroriste

Par desetaka ljudi ubijeno je u terorističkim napadima u nekoliko gradova i država evropske unije i digla se takva halabuka oko toga, sve tv-postaje, kako u Hrvatskoj, tako i diljem svijeta objavljuju "izvanredne vijesti" i snebivaju se kako je to moguće da se u visoko civiliziranoj Evropi događaju krvavi teroristički napadi upereni uglavnom protiv običnih malih ljudi.

Add a comment

Opširnije...

Hrvatska je abolirala četnike a za uzvrat Srbija sprema brojne optužnice protiv hrvatskih branitelja

Prema tome, nema govora o tri stotine i nešto optužnica protiv hrvatskih bojovnika jer Srbija može u svakom trenutku uhapsiti bilo kojeg hrvatskog dragovoljca ili sudionika oslobodilačkih akcija, za sada samo izvan granica Republike Hrvatske a ulaskom Srbije u EU hapsit će nas i po Hrvatskoj.

Add a comment

Opširnije...

Isti scenarij, isti ljudi, samo drugo oružje

Ne tako davno, krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća stvarala se na teritoriju propale velikosrbske tvorevine yugoslavije neviđena hajka na sve što počinje sa slovom H a slovo U nije se smjelo niti izgovoriti na glas a da neki Srbin ne zakmeči o svojoj ugroženosti i strahu od povampirenog ustaštva.

Add a comment

Opširnije...