Milanovićevo bezakonje 'po zakonu'

Pin It

Prvo napraviš tim koji će te bez pogovora slušati, kupiš one koji se mogu kupiti, bilo funkcijom, bilo novcem ili oprostom kriminalnih radnji i evo ga!! Imaš Vladu koja će vladati Hrvatskom. Samo još jedna sitnica-pronaći idiote koji će glasati za ovakav tim, ali to u Hrvatskoj nikada nije bio problem. Idiota, prodanih duša i partizana svakim danom sve više. Doduše, u nekim vremenima se malo prikriju ali onda, kada kiša (granata) stane, niču poput ljubičica bijelih i gljiva ludara.

Ukratko, to je način i svakodnevna praksa vladanja ovom zemljom druga Milanovića, tvrdokornog čuvara tekovina komunizma i jednoumlja koje se na čitavoj kugli zemaljskoj očuvalo još jedino u Hrvatskoj. Čak ni na Kubi više nema ovakvog jednoumlja i zakonitog bezakonja.

Svjestan činjenica i unatoč gomili pisanih dokaza pa čak i živih svjedoka da popis stanovništva u Hrvatskom Vukovaru i okolici nije proveden sukladno zakonu, štoviše, prekršeno je niz zakona pri popisu ali naš voljeni Vođa jednostavno ne želi priznati da je bilo tko u njegovom timu poslušnika i partijskih kokodakala radio bilo što nezakonito jer Zakon to je ON, naš voljeni Vođa.

Ako ON veli da je nešto nezakonito i protupravno zapravo "Sve po Zakonu" onda je to tako i nikako drugačije. Što znaju neki tamo sedamdeset godišnji doktori pravnih nauka koji pravo imaju tek u malom prstu a ne u lažljivom jeziku kao naš voljeni Vođa.

Neznam dali postoji bar jedna osoba u vladajućoj strukturi koja nije upregnuta u program "Spasimo Perkovića-spasit ćemo sebe" ali znam da bi se svakom normalnom čovjeku već povračalo od muke prateči sve moguče i nemoguče pravničke smicalice kako bi se izbjeglo izvođenje toga famoznog Perkovića pred lice pravde.

Ništa u ovoj zemlji bezzakonitog Zakona nije bitnije od očuvanja režima i njegovih, kako ideologa, tako i provoditelja a pogotovo egzekutora u teoriji i praksi. To mu dođe nekako kao "Teorija i praksa samomoga socijalizma".

Naj manje je bitno to što nam država i narod već dišu na slamku neprestano slušajući priče o nekom skorašnjem investicijskom tsunamiju koji je očito zapeo negdje iza zidova Remetinca ili po stranim bankama i tajnim računima ekonomskih "stručnjaka" koji su brižno spremali novac još za vrijeme Yuge jer su znali da će se kad tad u Hrvatskoj probuditi usnula Ustaška zmija i zaraziti svojim otrovom večinu Hrvata.

Zato su oni pametno ulagali novac yugo banaka uglavnom u nekretnine prijateljskog nam Londona ili u unosne tajne novčane fondove anglo saksonskih masona jer su znali da će ovoj napaćenoj zemlji taj novac kad tad zatrebati.

Tako su oduševljeno dočekali naivnu Tuđmanovu ideju o svehrvatskom pomirenju da su od sreće odmah svi pohrlili učlaniti se u nekadašnji HDZ u kojem su vidjeli svoj put ka svim bitnijim hrvatskim firmama koje su vapile za takvim stručnjacima svjetskog kalibra a izgleda da im je najdraži kalibar bio 7,65 koji se tako dobro dao prigušiti....

Premijer Yucipović se i dalje nemože načuditi zašto Hrvati stalno ponavljaju tezu da su Srbi bili agresor u Hrvatskoj.

Tako fin i uljudan narod pa da je negdje agresor...a on se jadan sav zapjeni objašnjavajući nam kako je to samo naša umišljena fobija.

Eto, neki dan na nekom forumu srpskih skojevaca i pionira u "Svesrpskom Zagrebu" ponosno ističe kako se na svakom koraku Zagreba vidi doprinos Srba u Hrvatskoj.

Zaboravio je spomenuti kako se taj srbijanski doprinos napretku Hrvatske još bolje vidi u Vukovaru, Vinkovcima, Glini, Petrinji, Kninu i da ne nabrajam dalje gradove i sela kojima su njegovi miljenici donijeli svoju kulturu i svekoliki napredak.

Pogotovo se njihov društveni i svaki drugi humani doprinos vidi na tisućama nadgrobnih ploča i uništenim generacijama mladih Hrvata.

Hvala ti druže predcedniče, otvorio si oči i posljednjem Hrvatu koji se divio tvojoj uglađenosti i finoj priči bez sadržaja i značenja.

Ova zadnja priča je vrlo sadržajna i značajna.

I konačno, jedno nagradno pitanje za sve Hrvatice i Hrvate:

Pogodite koja je to državna ustanova, institucija ili firma koja nije pokradena od političke elite počevši od Ante Markovića do danas?

Imate pravo pogađati do besvijesti.

Drugo pitanje je za komunjare sa bezbroj partijskih iskaznica:

Kako to da su se u vrijeme socijalizma (vaših djedova i očeva) partizančine uspjele obogatiti kad je to bilo "društvo jednakih" ??

Da se ne mučite oko odgovora imate pravo na Jocker "ZOVI" - Nadana Vidoševića.

ZDS

ČAPLJA