Narod u hrvatskoj koloni, vlada u petoj koloni

Pin It

Danas je u hrvatskom gradu heroja Vukovaru, časnije nego ikada dosad odana počast poginulima i mučki ubijenim hrvatskim bojovnicima, našoj braći i suborcima, koji su za hrvatski Vukovar i za slobodnu Hrvatsku, dali svoje živote. Danas je u Vukovaru bila samo jedna kolona. Kolona onih koji su došli iskreno i čista srca pokloniti se žrtvi svoje braće, zapaliti svijeću i pomoliti se na njihovim grobovima.

Preko sto tisuća ljudi ponašalo se onako kako i doliči svakom hrvatskom domoljubu, dostojanstveno i hrabro u isto vrijeme, iskreno i bez fige u đepu.

Upravo slušam medijske laži o nekakve dvije kolone danas u hrvatskom Vukovaru…besramne laži.

Još jedan nedvojbeni dokaz o medijskoj manipulaciji hrvatskom javnošću iznošenjem niz neistina kako bi opravdali današnje sramno i kukavičko ponašanje tzv. „hrvatske „ vlade na čelu sa premijerom Milanovićem i predsjednikom Josipovićem.

Danas vladajuća vrhuška nije bila u centru pozornosti jer danas je Dan sjećanja a ne parada nekih tamo tetkica i pi*kica kada je ova politička vrhuška na čelu kolone i maše nekakvim šarenim zastavicama.

Danas su hrvatskim Vukovarom stupali hrvatski ratnici, hrvatski domoljubi…

Danas su hrvatskim Vukovarom stupali hrvatski ranjenici na štakama, u invalidskim kolicima..

Danas su hrvatskim Vukovarom hodile žene silovane od strane agresorske bande.

Danas su hrvatskim Vukovarom ponosno hodili sinovi i kćeri poginulih hrvatskih ratnika i ratnica.

Danas u hrvatskom Vukovaru nije bilo mjesta za kukavice, dezertere i izdajice svoga naroda.

Oni su otišli nekim drugim putem, skrivečki, kao peta kolona…možda je to ta druga kolona o kojoj nam mediji pune uši. Otišli su nekim sporednim putem opravdati svoj dolazak i dnevnice u skupim automobilima koje smo im mi kupili. Otišli su samo ispoštovati svoj vlastiti protokol, zbog samog protokola a ne zbog pijeteta prema žrtvi Vukovara.

Kakav je to premijer kada nije u stanju sići sa svoga izmišljenog trona i pomješati se sa svojim narodom kao i svaki drugi Hrvat te pokazati i dokazati da je došao iskreno odati počast herojima?

Ne. On je bio uvrijeđen i povrijeđen jer nije ON i njegova svita u centru pažnje.

Ne! Druže Milanoviću, ti nisi uopće bitan, ti si samo jedan bahati i bezobrazni dezerter i nije ti ni mjesto među ovim ljudima. Ovi ljudi, ova kolona, ovi hrvatski ratnici išli su i 91. naprijed kao i sada dok si ti bio negdje…neznaš ni sam gdje jer si kao bio premlad za rat a zaboravljaš ili nikada nisi ni znao da su ovdje ginuli i puno mlađi od tebe. Mjesto ti je na začelju kolone jer si tamo bio i 91. ali ne, ti si ipak otišao sa svojom kolonom, drugom kolonom ili točnije petom kolonom.

Danas je Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pokazao da ima više inteligencije i pameti nego čitava vlada i zato im mogu reći samo jedno veliko BRAVO!!

Niti jedan, ni naj manji incident nije se dogodio od tolikog broja „krvožednih crnokošuljaša“ osim jednog velikog i sramnog incidenta vladajuće „elite“

Mogli su se drugovi ugledati na naše generale Gotovinu i Markača koji su gotovo neprimjetno hodali u koloni pokušavajući proći nezapaženo kako nebi umanjili svojom pojavom svu veličinu današnjeg dana jer i oni su se došli pokloniti boljima od sebe, boljima od svih nas, onima koji su svojom žrtvom omogučili da mi danas živimo u slobodnoj Hrvatskoj.

Zato smo im vječni dužnici i zahvalnici. Možemo bar ovaj jedan dan u godini biti samo mali, obični Hrvati (jesi čuo Milanoviću) koji su došli pokloniti se herojima a ne promovirati svoju lažnu veličinu.

ZDS

ČAPLJA