Jednom ZA DOM SPREMNI - uvijek ZA DOM SPREMNI !

Pin It

Kada se povijest Hrvata prepusti u ruke 'povjesničarima' kao što su Plenković, Pupovac, Štromar, Jandroković, Karađorđe, Garašanin, sdss, kpj, itd...., rezultat je jasan: Hrvatska povijest je u prljavim, crnim rukama lažljivih gnjida, vanjskih agenata Načertanija (velikosrpski plan pod kodnim imenom Jugoslavija).

To je isto kao kad za primjer, u samim požarištima Velebita vidimo u prvom gasiteljskom redu pred TV snimalicama 'junačke vatrogasce' Bandića, Milinovića i ostale za 300 DEM diplomirane 'znanstvenike' (od smetlara do magistra) , dok svjesno lažu i obmanjuju hrvatsku javnost, da gase požar. I onda ta njihova obmana javnosti uđe u povijest kao istina. Tako je bilo i u ratu. Jedni su se slikali u uniformama s političkim činovima, a jedni su ginuli u trapericama s domoljubnim pokličem „ZA DOM SPREMNI!“.

Dok po vrletima Velebita, vatrogasci ZA POŽAR SPREMNI bez razmišljanja, skačući po oštrom stijenju uletavaju s naprtnjačama u srce vatre i po cijenu smrti, na daljini od 50 kilometara nema ni jednog vozila prve pomoći. A vatrogasci padaju iscrpljeni, u bolovima, bez svijesti, gladni, znojni, podhlađeni. Za to vrijeme uhljeb Plenković sa svojim Načertanijskim krdom gnjida, crpa, crva i ostalih nametnika koji izazivaju raspad svakog zdravog tijela naroda, odlučuje o sudbini Hrvata, što je globalni totalitarizam nacističko-fašističkog komunizma, za razliku od Tuđmana koji je govorio „Odlučimo sami o svojoj sudbini“ (a ne Plenković i njegovi četnici). Pa neće Plenković smjeniti ministra zdravstva zato što nema hitne službe na Velebitu. Dapače, bolje da više vatrogasaca strada, jer među njima ima pregršt onih ZA DOM SPREMNI! Kako je Plenković sa svojim gnjidašima krenuo, po Hrvate bi to moglo završiti nekoliko puta gore od same Krbavske bitke.

Nije Plenković sa svojim četnicima navalio samo na legalan viteški poklič „ZA DOM SPREMNI!“, on je navalio još dublje u povijest, na samog Josipa Bana Jelačića i na njegovu ulogu u povijesti Hrvatske, poglavito na njene vjekovne djelove Heceg Bosnu i  Vojvodinu. Ban Josip Jelačić je rođeni Hrvat iz Petrovaradina, u vrijeme dok tamo nije bilo niti jednoga srba, a kamo li nekih srpskih 'novih sadova' zla po tamo starosjedioce Hrvate. U to vrijeme svi gradovi između Hrvatske i sadašnje Herceg Bosne nisu imali dva imena nego jedno. Nije bio Bosanski i Slavonski Brod, već samo Brod. Nije bila Hrvatska i Bosanska Kostajnica, već samo Kostajnica. Tako je i sa Dubicom, Gradiškom, Šamcem i sa cijelom silom gradova i naselja. Na primjer, ako ima Bosansko Grahovo, gdje je Hrvatsko? Nema! Uništeno u četničkom ustanku protiv Hrvatske Države 1941. Od Karlovca do Vrbas Grada je bila Banija sa svojom lukom na Vrbasu, sada Bania Luka. A bezumno rezanje kopna Hrvatske kod Neuma? A otimanje glavne Hrvatske luke na Jadranu Bara? Pitam se, do kad će nedužni Hrvati uzalud plaćati đavolu i njegovim servima svojim ognjištem? I ne samo da đavol i njegovi volovski rogonje u ljudskom obliku otimaju Hrvatima ognjišta, već i dalje idu za Hrvatima i brane im da uopće igdje žive. Zabranjuju Hrvatima koji su iz svog ognjišta otjerani, da i spominju da su od tamo, te im zabrane i običaje i pjesme i pozdrave. Ostaju samo narodne nošnje, koje se na smotrama folklora prikazuju na sramotu i žalost Hrvata, jer te nošnje ne dolaze iz hrvatskih ognjišta od kud potječu, već ih prezentiraju izbjegli Hrvati, koji svoje nošnje na sebi neće vratiti tamo, još za sad, gdje im je i mjesto. Na svoje! Tako će biti sve dok Hrvatska ne ustroji povijesni institut, koji će biti iznad svake politike u Hrvata, te kada se ikakova politika u Hrvata bude ravnala samo po takovom povijesnom institutu. Zamislimo buduće povijesne knjige u Hrvata, kako će one opisivati vlade u Hrvata od 2000 godine pa nadalje: Račanova vlada; Sanaderova vlada; Jacina vlada; Milanovićeva vlada; Plenkovićeva vlada. Već sad možemo zbrojiti hrvatsku povjesnu sramotu! I vrijeme je da ta sramota nestane. Pobjegne. Dao Bog da ona dezertira i da se više nikada ne vrati! Do tada vlast će i dalje držati lažljivci, izdajnici, blatnici, štetočine, pljačkaši, šverceri, ubojice, narkomani, pedofili, hrvatofobni manijaci i ostalo sotonističko smeće i đubre i to uz zaštitu zakona, što je apsurd svijeta, jer jugoslavija je bila srpska hodajuća tamnica Hrvata, koju su Hrvati razbili, da bi nakon rata Hrvati prenaivno predali vlast, za vrijeme rata ranjenoj i uspavanoj zvijeri, a zapravo nemilosrdnoj komunističkoj goljotini nad životima domoljubnih Hrvata. Pa kada je tako, treba se vratiti u povijest puno prije 1941, odnosno 1000 godina unatrag i učiti od naših kraljeva.

Svi se mi Hrvati dičimo Kraljem Tomislavom, a da ni neznamo zašto. Nije Kralj Tomislav bio najveći vojskovođa svijeta u svom vremenu zato što je imao veliku vojsku, nego zato, što je najvjerovatnije i imao samo vojsku! I kopnenu i pomorsku. Narod je radio samo za vojsku, a vojska je radila smo za narod. Svi siti i napiti i sretni i zadovoljni. Narod je plaćao i hranio vojsku, a vojska je svojom plaćom hranila narod. Kakvi političari? Kakvi menađeri, tajkuni, masoni, soroševska govna? Kakvi srbi, zlovenci, Bugari, Mađari, Italijani? Nitko takvoj kraljevini nije mogao ništa! A danas? Danas nam Plenković i njegove gnjide nalažu što  će Hrvatska vojska vikati u jurišu smrti za slobodu svoje Države i naroda. Od kud njima dezerterima/izdajnicima to pravo? Ako su to pravo sami uzeli, onda im ga oduzmimo! Ako smo im to pravo sami dali, priznajmo pogrešku i opet im ga oduzmimo! Uostalom, PRAVO u njihovim rukama ne postoji, niti je ikad postojalo, niti će postojati. PRAVO je u samo našim oslobolilačkim rukama i vrijeme je da to PRAVO oslobodimo i da ono konačno zaživi! 

Predsjednica veli da su Ustaše kompromitirale pozdrav „ZA DOM SPREMNI!“, što, ako je i istina, HOS je „ZA DOM SPREMNI!“ dekompromitirao u Domovinskom Ratu! O tome sam već pisao, pa neću ponavljati. U WW2 ustaše su osnovale i držale logor Jasenovac, 1945 su ga preuzeli titovi krvoloci, a u Domovinskom Ratu HOS je uz samo mjesto Jasenovac, svojim životima štitio i spomen područje od raznih wisentallovih labradora, soroševih kerbera, miloševićevih mešanaca patizansko-četničkih i od ostalih krvavih psećih izmeta u ljudskom obliku s krvavom petokrakom na čelu i na ruci. I sada se našla braća dezerteri i četnici zapovjedati prekaljenim ratnicima da pred njih kleknu i pljunu na Oltar Domovine. Nikad! Ako treba za „ZA DOM SPREMNI“ i umrijeti. Tako će i biti. U tom slučaju, voda će doći na naše mlinove, vodenice, suha korita potoka, rijeka i mora. Jednim udarcem riješili bi se rojeva štetočina, jer masovno iseljavanje mladih Hrvata, može se spriječiti masovnim povratkom ne samo istih iseljenih, već i onih mnogobrojnih Hrvata rođenih u inozemstvu, te njima pridruženih stranih dragovoljaca. Pogađate? Riječ je o ratu za krajnji opastanak Hrvata i Hrvatske. I samo predratno stanje bi otjeralo cijelu jednu dezertofilsku, izdajničku asskadrilu u bezpuće. Jedino ratom mi možemo vratiti Hrvatsku u napredan život i spasiti je od crvene, krvave zvijeri apokalipse, čije su sluge upravo poglavni poslušnik Plenković i njegove gnjide. A gdje s njima? S nagorjelog Velebita lijepo se vidi očuvani Goli otok, te on treba postati zatvor otvorenog tipa za posrbljene plenkijevce i ostale izdajnike Hrvata. Pa neka se kupaju uz svoju budnicu „Na mjesecu krv i voda, živio (jednom) tito, i (pakla) sloboda. Društvo će im praviti Indrexovci, kao lokalne zatvorske novine, koje će uređivati i svi oni urednici koji javno na svojim TV, unaprijed osuđuju „ZA DOM SPREMNI!“ ustaškim pozdravom, a braniteljske prosvjede nazivaju i ravnaju s neonacističkim, poput onih u Virginiji, što nema veze sa zdravim razumom. Ali izgleda da je Hrvatska meka za najveće bezumne neradničke nesposobnjakoviće, odnosno političare politike pljačke i svakog uništenja Hrvata. 

Na kraju, što je uopće Plenkovića i srbe briga gdje mi dragovoljci Domovinskog Rata držimo i čuvamo svoje stvari! Koga Plenković uopće  zastupa? Koji narod? Koga on štiti? Zašto vrši agresiju na Dragovoljce Domovinskog Rata? Čiji je on vojnik? Titoff? Karađorđeta? Je li ostvario izborna obećanja? Koga on laže? Plenković, ako ne zatraži oprost od Vojske Domovinskoga Rata (u koju spada i HOS) pred našim pozdravom može samo pokleknuti, kao i srbi u OLUJI! A ako ćemo o zabranama, treba zabraniti srbima da i dalje prisvajaju hrvatski teritorij, pa makar i kroz vaterpolske kapice na kojima piše SRB, a SRB nije u srbiji, već je u Hrvatskoj i postojao je daleko prije ljudožderskog srbljiva. Što Plenković to ne zabrani? Ma prije će on sam sebe zabranit.

BOG I HRVATI! ZA DOM SPREMNI!

Johnny Otočac