Izborni cirkus

Pin It

Poodavno je jasno da je država u kojoj živimo postala obični cirkus u kojem nas razno razni klauni , iluzionisti i šarlatani već godinama vodaju žedne preko vode. Godine prolaze , država propada a i mi skupa sa njome a bolje je jedino NJIMA. Bolje je jedino tim ljigavim beskičmenjacima , lopovima , lažovima , nadristručnjacima koji nas u oči mogu pogledati samo sa izbornih plakata.

E taj jadni osjećaj cirkusijade se višestruko povećava u vrijeme predizborne kampanje , a to je na našu žalost ovih dana , šator je ponovo dignut i predstava je počela. Hrpetine osvjedočenih bitangi , lopova ,veleizdajnika i svih onih krpelji koje bi jako rado živjeli na naš račun sa svih strana nas zasipaju praznim obećanjima , svima su prljava usta puna Hrvatske i njenog boljitka a od Hrvatske države vole jedino hrvatske kune a i to samo dok ih ne promjene u eure i spreme na sigurno u neku banku na Kajmanskom otočju.

Koliko smo jadan i lopovski narod dovoljno jasno govori podatak da imamo registrirane 152 stranke , da je predano stopedeset raznoraznih lista za predstojeće izbore , jer važno je dočepati se nekakve fotelje , pod svaku cijenu . Samo jedan izborni mandat dovoljan je da se gologuza bitanga za koju je glasalo dovoljno budala prometne u milijunskog tajkuna , već viđeni scenarij , ma koji američki san , Hrvatska je eldorado za bitange i probisvjete . Dobrim dijelom i zato jer je sam narod pokvaren i loš a samim tim i bira sebi slične. Iako bi se ove liste mogle iskoristiti prilično dobro , primjerice kao liste za prinudni rad i dugogodišnji boravak u zatvoru.

Devedesetih smo u stvari izgubili Hrvatsku iako mnogi i danas naivno vjeruju da smo ju tad dobili . Mada ruku nas srce nismo mi dobili baš ništa , a po volji hrvatskog naroda dobili bi još manje od toga . Tih nekoliko godina ponosa i hrvatske države platili su životima i zdravljem dragovoljci , HOSovci , branitelji svi oni po kojima hrvatski narod složno i zdušno pljuje . Pravo mu i budi pa taj isti narod niti je htio niti je zaslužio državu ,jer bi u suprotnom devedesetih bilo dvjesto a ne dvadesetak tisuća dragovoljaca , taj isti narod omogućio je bitangama da razjebu državu u samo dvadeset godina , toliko o ljubavi prema domovini i državi , moš mislit….

Tih danas tako davnih devedesetih komunisti su povukli genijalan potez , razdvojili se na dvije velike stranke HDZ i SDP , pokrili cijelo biračko tijelo i od tad nesmetano vladaju , harače i razvlače po Hrvatskoj državi jer tko god bio na vlasti , isti oni komunisti koji su uništili bivšu državu , i naravno njihovi potomci , danas uništavaju Hrvatsku državu i nema sumnje , uništiti će ju….sa našom obilnom pomoći….

Ići na izbore , glasati …. Ma za koga , birati one koji su nas toliko puta do sada prevarili , birati one koji su izdali sve ono što nam je bilo sveto , Josipović, Karamarko, Šeks, Milanović , Pusić , Kosor , Srb, Đapić , Pupovac , Sanader ……samo su neka od imena bitangi koje su uništile ovu zemlju i vrlo rado bi to uz naš blagoslov nastavili činiti , u naše ime i za naše dobro . Ne hvala , moj blagoslov nemate ….. Neki govore Markićka je ipak ušla u politiku , imamo nekakvu opciju , imamo za koga glasati . Možda je to tako , a možda je samo placebo , samo neko novo ime koje će od nas napraviti budale kao i mnogi do sada. Kažu da nada umire posljednja , ja ipak mislim da se mi više nemamo čemu nadati , sve prilike da zaustavimo rasturanje države za koju smo ginuli smo propustili vjerujući političarima i uhljebima u našim redovima kao što su Đakić , Klem i njima slični kojima je važnija šaka eura od domovine , e pa sretno im bilo , a bome i nama sa njima jer sva sreća ovog svijeta ne može nam pomoći dok se ne riješimo bitangi a to će ipak biti nemoguća misija budući da većina hrvatskog naroda spada u tu skupinu.

Možda i sirijski emigranti daju svoju listu za izbore , svoju domovinu toliko vole da su je napustili pa bi se savršeno uklopili među ekipu u saboru koji svoju toliko vole da je godinama izdaju , pljačkaju i uništavaju. Čini se da ćemo dobiti nekakve evropske naoružane čuvare na naše granice , pitam se jel to konačna potvrda da Hrvatska država više i de facto i de jure ne postoji , a silnu miliciju i vojsku plaćamo samo da glumata po NATOu i da nas izbacuje iz stanova , maltretira po cestama i čuva bitange i lopove na vlasti , je biti će da je tako , pamet u glavu i birajte pametno ko i do sada , rezutati tih Vaših izbora vidljivi su na svakom koraku , mislim da ću ja na listiću nacrtati nešto prosto , što prilično jasno izražava kakav je to izbor koji imamo i otići doma znajući da nisam nekoj bitangi dao glas…..

Popaj