HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

Na izborima za Hrvatski sabor 17. travnja prema Rješenju o zaključivanju popisa birača Ministarstva uprave i pravosuđa od 8. travnja sudjeluje 3.511.086 birača s prebivalištem u Hrvatskoj. Još je ostalo 333.346 fiktivnih birača koji nemaju prebivalište u Hrvatskoj.

Nenadareni, ali medijski vrlo eksponiran redatelj Dalibor Matanić, pala ikona progresivne i feminističke scene, razotrkio je tu scenu više nego itko. Kako bi rekao Đoka Balaš, jedni ga hvale, drugi žale, treći kažu “e, moj brale, taj je bio kvaran kao šupalj zub”.   

Gong je primio video građana iz kojeg je vidljivo kako Dubravko Šimenc, poznati HDZ-ovac i bivši vaterpolist, namješta glasačku kutiju, i koliko se može zaključiti iz snimke - neovlašteno daje instrukcije biračkom odboru

Matanić

Dalibora Matanića, jednog od najrazvikanijih suvremenih filmskih redatelja, bije glas velikog borca za ženska prava, a protiv patrijarhalnih društvenih odnosa. Matanić se pročuo po komediji Blagajnica hoće ići na more, za koju je Nino Raspudić ustvrdio da ''neodoljivo podsjeća na nacističke antisemitske uratke'', samo što mete nisu Židovi nego Hercegovci.

Naglasio je kako je kampanja bila kratka i neobična. "Ali, ne smijem to sad komentirati", rekao je nakon što je već raznim komentarima debelo izašao iz okvira onoga što smije komentirati na biralištu. 

Kako Malić navodi, brojni pojedinci koji su glasovali za kralja, odnosno nisu glasovali za komuniste 1945., nakon što je njihova kuglica završila u pogrešnoj - rojalističkoj, glasačkoj kutiji nakon izlaska s birališta odvedeni su u nepoznato.

MLINARIĆ ĆIPE SE PRISJETIO SVOJIH NAJTEŽIH DANA: Od ovoga vam moraju poteći  suze, opisao strahote iz srpskih logora! | 7dnevno

Unaprijed isključujemo bilo kakvu mogućnost suradnje s terorističkom organizacijom koja se naziva SDSS, a kojoj je na čelu Milorad Pupovac. Ta organizacija do današnjeg dana nije prestala potkopavati ustavni poredak RH i ne može biti naš sugovornik za bilo kojim stolom.

Nakon razotkrivanja pravog lica Andreja Plenkovića (u daljnjem tekstu: AP), njegovih vulgarnih i prostačkih obračuna sa svima koji stoje nasuprot njegovoj duboko antihrvatskoj politici, njegov HDZ optužuje Domovinski pokret! Prava istina jasna je i jednostavna, a to su snimili i u medije dostavili istaknuti članovi HDZ-a koji su zgroženi onime što su tamo čuli od AP-a. 

Nakon preslušavanja cijelog govora AP-a kojeg se ne bi postidjeli ni najveći diktatori u svjetskoj povijesti, sasvim je jasno da je AP bahati, nepristojni silnik i koji prostačkim i vulgarnim rječnikom vrijeđa sve one koji su brana nastavku vladanja njegove korumpirane sluganske skupine koja se lažno predstavlja kao HDZ i sljednik dr. Franje Tuđmana! 

Za tri dana održavaju se parlamentarni izbori koji će odlučiti tko će voditi Hrvatsku iduće četiri godine. Pola milijuna iseljenih Hrvata u posljednjih nešto više od desetak godina jasno svjedoče o tome da su Hrvatskoj potrebne korijeniti promjene. Hrvatska mora krenuti provoditi suverenističke politike koje će se odraziti na svim područjima državnog i društvenog života.

Kad narastem i ja ću biti veleizdajnik!

Pin It

Izdati svoju zemlju je oduvijek bila najveća sramota. Danas je to vrlo unosan posao. Da bi se steklo zvanje kvalificiranog jude, potrebno je slijedeće: 1.Moraš biti “operiran” od svih moralnih i ljudskih vrijednosti  2.Nije poželjno biti dragovoljac Domovinskog rata 3.Članska knjižica SKJ donosi ekstra bodove 4.Sudjelovanje na paradi pedera otvara sva vrata 5.Potpora “Otvorenog društva” (starog zlikovca Soroša) je obvezna.

Dovoljno je ispunjavati samo neke od navedenih kriterija, da bi mogli počiniti krivično djelo VELEIZDAJE bez ikakvih sankcija. Naprotiv. Velika je šansa da ćete biti nagrađeni. Položajem u jednom od EU ureda, povlaštenom mirovinom ili veleposlaničkim mjestom. U većini normalnih država, izdaja nacionalnih interesa smatra se jednim od najtežih krivičnih djela i sankcionira dugogodišnjom robijom ili čak i smrtnom kaznom(Arapske zemlje). U zemlji čudesa zvanoj Hrvatska, za to slijede beneficije. 

Pa krenimo redom. Pošto je konkurencija izuzetno velika, nabrojat ću samo od neke od uspješnih poduzetnika u tome polju:

Stevan Mesić, zvani Šaljivdžija. Poznat po pričanju viceva, izdaji Dr. Tuđmana i lažnom svjedočenju protiv RH u Haag-u. Trenutačno hoda po regionu i svira kur.. jer su mu rigidni desničari ukinuli ured. Lovu iz proračuna, i dalje redovno prima.

Jovo Josipović, zvani Lignjun. U stanci između brojanja Ustaških guja i podnošenja raporta drugu Zuroff-u, uredno mlati lovu od autorskih prava.

Besna Pusić, zvana Pussy. Četnikuša bez završene srednje škole, kojoj je za pedalj izmaklo mjesto čistačice u UN. Danas prima ordenja i “evre” od naših “vekovnih” prijatelja Francuza, za svoje špijunske zasluge.

Ostoja Ranković, zvani Pikasso. Najpoznatiji likovni umjetnik među orjunašima, čije legendarno djelo “Svastika pod okriljem noći” danas vrijedi milijune funti. Skroman kao što to i priliči Engleskom špijunu, i dan danas insistira na anonimnosti.

I za kraj, jedan i jedini! Naš plemeniti, neponovljivi i mudri DRAGI VOĐA, zvani PlenKi-Jong-Un. Uspješno odrađuje zadatak potpunog duhovnog i materijalnog uništenja Hrvatske. Pošto u narodu ima status božanstva, svi mu želimo brz povratak u Bruxelless za puno veću plaću. Nakon tolike žrtve i odricanja koje je podnio za ovaj narod, jedino se to čini ispravnim. Rekli bi Dalmatinci:“Ko’ to može platit?” 

Sitne lopove i hoštaplere tipa: Beljak, Vrdoljak, Mrak-Taritaš (koja je prekinula uspješnu manekensku karijeru da bi se stavila u službu naroda), ovaj put neću spominjati. Još uvijek im fali ono “nešto”, da bi ušli u Top 5.

Zaključak? Današnja  mladež nema nikakvoga motiva za učenje, nego rezonira ovako: “Kad narastem i ja ću biti veleizdajnik!” Jer trenutačno u RH, nema perspektivnijeg zanimanja.

“ZA DOMOVINU SPREMNI” 

Urbani desničar

Login Form