HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

Ostaje sumnja kako je Plenković kupio avione od Francuza za moguću političku podršku samom sebi. To ćemo lako provjeriti u EU dvorskim igrama koje dolaze…

Nikada mi nije bilo do kraja jasno što uljuđenije dijelove Hrvatske tako neodoljivo privlači Balkanu, dok su hrvatski krajevi Balkanu geografski, pa čak i kulturološki bliži kudikamo Balkanu neskloniji.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi

Jučer i danas Domovinski pokret obavio je prvi krug pregovora o sastavljanju Hrvatske vlade. Pregovarali smo sa SDP-om, Mostom, Hrvatskim suverenistima i HDZ-om. 

NEKA NAŠ GLAS ODJEKUJE EUROPSKIM DVORANAMA KAKO BISMO ZAŠTITILI NACIONALNE INTERESE REPUBLIKE HRVATSKE!

Predsjednik Domovinskog pokreta, treće političke stranke u Hrvatskoj, i nositelj liste Domovinskog pokreta za Europski parlament, Ivan Penava jučer je održao konferenciju za medije uoči predaje kandidacijske liste. 

Od 2015. intenzivno se na ozemlje Hrvata vrši invazija kriminalaca i terorista iz Afrike i Azije. Umotani u celofan stvarno potrebitih nepočutnici ulaze u RH i EU, u biti bez provjere i kontrole. Britanija je odlučila tome stati na kraj …

Time se ponajprije jača pozicija predstavnika srpske manjine, odnosno SDSS-a i Pupovca osobno, koji su u proteklih nekoliko godina uspjeli nametnuti tu zamisao, a s njome i svoju političku dominaciju svim predstavnicima manjina.

Grmoja: Nećemo podržati SDP niti bilo kakvu lijevu vladu

Most i Domovinski pokret razgovore imaju danas poslijepodne – najavio je Nikola Grmoja. Istaknuo je i kako s SDP-om neće, a neće ni poduprijeti bilo kakvu lijevu vladu.

Hrvatska je u posljednjih 15 godina prema zadnjem popisu izgubila čak 9,25 posto stanovnika. U našoj državi prema zadnjem popisu živi 3,88 milijuna ljudi – gotovo 400 tisuća manje. Slikovito kao da su nam nestala dva Splita.

Naravno da postoje crvene linije i da ne treba pristajati na trule kompromise, ali politika je umijeće mogućeg. Neozbiljno je pred izbore odbijati zajedništvo, a onda poslije izbora nuditi sastavljanje frankenštajske Vlade uz pomoć Možemo!, kako to sada čini Most.

Iako je Plenković opovrgnuo tvrdnje oporbe da se tu radi o "bijegu u Bruxelles" nemoguće je ne primijetiti da bi taj "bijeg" za premijera bio izuzetno unosno. Naime, Plenković trenutno, prema podacima iz imovinske kartice, zarađuje 3.262,83 eura, dok je plaća Ursule von der Leyen oko 27.000 eura.

Suverenisti: Ostavimo osobne interese po strani i Hrvatsku na prvo mjesto

Pin It

Hrvatski suvernisti su uvijek bili i uvijek će biti za zajedništvo na našem dijelu političkog spektra jer samo udruženi možemo razbiti duopol HDZ-a i SDP-a zbog kojeg Hrvatska desetljećima stagnira, poručuje danas saborski Klub zastupnika Hrvatskih suverenista. Spremni smo staviti kvalitetu naših kandidata i sve osobne ambicije u službu zajedništva, jer samo zajednički možemo mijenjati Hrvatsku na bolje, naglašavaju Hrvatski suverenisti.

Predsjednik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović podsjeća kako nam svi izbori posljednjih desetljeća dokazuju kako zbog razjedinjenosti suverenističko-kršćanskih opcija na izborima veliki broj glasova propada jer se raspoređuje na nekoliko kandidata.

„Posljednje tri godine ponavljam kako zajedništvo nema alternative. Jasno da svi znamo da imamo kvalitetne kandidate i to trebamo koristiti kao naše zajedničko bogatstvo u interesu svih birača u našem dijelu političkog spektra. Kao ozbiljna stranka s četiri saborska mandata mi se uvijek spremamo za samostalan izlazak na izbore i imamo odlične kandidate, što se vidjelo i na posljednjim parlamentarnim izborima na kojima su naši kandidati osvojili puno preferencijalnih glasova. No, spremni smo staviti kvalitetu naših kandidata i sve osobne ambicije u službu zajedništva, jer samo zajednički možemo mijenjati Hrvatsku na bolje“, istaknuo je Hrvoje Zekanović.

Vrijeme je da „ja“ zamijenimo sa „mi“ i na prvo mjesto stavimo naše birače i boljitak Hrvatske, dodao je.

„Zato potpuno otvoreno pozivamo Domovinski pokret, Most i sve stranke sličnog profila da idemo zajedno na izbore. Dijelimo iste temeljne vrijednosti i samo zajedničkim izlascima na izbore možemo okupiti naše birače, konačno razbiti duopol HDZ-a i SDP-a i izmijeniti Hrvatsku. Siguran sam da je našim biračima dosta podjela i prepucavanja, prebacivanja odgovornosti na druge. Naši birači dali su nam mandate u Saboru, ali ni mi, ni Domovinski pokret ni Most samostalno ne možemo promijeniti u Hrvatsku. Zajedno to možemo napraviti“, kaže Zekanović

Do lokalnih izbora je nešto više od pet mjeseci i zato pozivam sve suverenističke i kršćanske političke opcije, a posebice parlamentarne stranke Domovinski pokret i Most, da što prije sjednemo zajedno za stol, ostavimo naša ega i osobne ambicije sa strane i na prvo mjesto stavimo interese naših birača, jer samo zbog njih smo svi tu, zaključio je predsjednik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović.

 

Login Form