HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

5 Bold Leadership Qualities of Dwight D. Eisenhower (Updated) - Addison  Leadership Group, INC.

 “It is a pity we could not kill more Germans!” (Šteta što nismo mogli ubiti više Niemaca), izjavio je poslie završetka rata 1945.  general Dwight  D. Eisenhower, biesni mrzitelj naroda iz kojega je potekao.

Pobjednika nitko neće pitati je li rekao istinu. - Adolf Hitler

Oni su odraz ustrajne 30 -godišnje politike IDS-a, u ponekada otvorenoj, a ponekada podzemnoj borbi protiv države Hrvatske.

Čelnici općine Tinjan iz duboke mržnje prema Hrvatima i državi Hrvatskoj  ne dopuštaju ni obilježavanje, ni  sjećanje na žrtve njihove jugo-titoističke ideologije.

Tomislav Karamarko nam nije predstavljao ništa posebno' - tportal

Iza nas su parlamentarni i europarlamentarni izbori, a u iščekivanju smo objava kandidatura za Predsjednika RH. Drugim riječima, u iščekivanju smo odluka trenutno dvojice najmoćnijih političara u RH, jer Zoran Milanović ima legitimitet od milijun glasova sa posljednjih predsjedničkih izbora RH, a Andrej Plenković sastavio je Vladu RH po treći put u nizu.

Miroljub je u Vojniću natukao oko tri promila do ručka pa pomislio da je ’91. i krenuo autom gaziti ustaše na biciklijadi koju je organizirala udruga veterana 110. karlovačke brigade. Svjedoci kažu da je nešto pijano mrmljao o kockicama i ustašama, ali policija to nije čula pa Miroljub za sad nije prijavljen za zločin iz mržnje. Što bi svakako bio, bez minute dvoumljenja, da nije Miroljub, nego Tomislav ili Ante

Kamala Harris is a very weird person

Otkako je prošlog četvrtka održana prva predsjednička debata između Bidena i Trumpa ne prestaju spekulacije o tome kako je ovaj “rani” termin za debatu namjerno izabran kako bi se Bidena prije konvencije izbacilo iz utrke.

Penava: 'Ako ne bude dogovora, otvoreni smo za nove izbore' | Telegram.hr

„Domovinski pokret ostao je na onim stavovima i vrijednostima koje je zastupao prije izbora. S koalicijskim partnerima u Vladi dogovorili smo da rodna ideologija ne može biti dio koncepta na kojemu se bazira vladajuća koalicija“, rekao je predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava.

Peternel o prijedlogu da Mirela Čavajda bude Zagrepčanku godine: "To je  ideološka provokacija"

Godinama nam tumače da smo ludi, da smo teoretičari zavjere, da rodna ideologija ne postoji i da je to plod naše mašte. Sada pak žele studirati nešto što ne postoji

SmartSign “STOP” MUTCD Sign | 18" 3M High Intensity Grade Reflective  Aluminum,White on Red,X-R1-1-HI-STOP-18-M1 : Amazon.ca: Industrial &  Scientific

Dopuštanje Crnoj Gori, koja i dalje ne vraća Hrvatskoj ukradeni brod, i Srbiji da uđu u EU bez da se jasno odreknu velikosrpskog naslijeđa predstavljalo bi izdajnički akt hrvatske politike. Jer, kao što je svojedobno poručio kardinal Franjo Kuharić: „Ima istina od koji se ne može i ne smije odstupiti, ima granica na kojima se mora. stati, ima položaja sa kojih se ne smije uzmicati“.

Povjesničar Tihomir Rajčić sinoć je  u Hrvatskome domu u Splitu održao  javnu prezentaciju tužbe protiv Srbije za izazivanje Prvog svjetskog rata.

Mađarska razmatra mogućnost povlačenja iz Međunarodnog kaznenog suda (ICC). Premijer Viktor Orban naložio je trojici ministara da “ispitaju kakve bi posljedice mogle biti u slučaju povlačenja Mađarske iz članstva” u ICC-u, piše portal 24.HU.

DP: Dosta je pljačke - Plenkovićeva vlada mora odmah javno obznaniti cijene uvezene i izvezene nafte i plina

Pin It

Klub zastupnika DP-a, zajedno s ostalim predlagateljima, je temeljem akta pod nazivom 'Prijedlog zaključka o raspolaganju energentima u Republici Hrvatskoj' zatražio da Vlada dostavi Saboru izvješće o cijenama uvezene i izvezene nafte i plina, iznosu naplaćenih koncesija za eksploataciju nafte i plina te prosječnoj prodajnoj cijeni domaće nafte i plina.

Mišljenje Vlade kojim predlaže Saboru da ne prihvati taj Prijedlog smatramo neprihvatljivim, a naš Davor Dretar ovako je to prokomentirao:

''Kao što nijedan automobil na svijetu ne možeš pokrenuti ako u njega nisi stavio gorivo, kao što nijedna žarulja na svijetu ne svijetli ako joj nisi doveo električnu energiju, tako nijedna država na svijetu ne funkcionira bez energenata''. 

''Znajući to i postavljajući Hrvatsku kao naš epicentar interesa, možemo li uopće zamisliti istu tu Hrvatsku kao državu koja ne raspolaže, odnosno odgovorno gospodari, svojim energentima? Što to točno znači kada oni kažu: - Nemojte prihvatiti Prijedlog zaključka o energentima jer cjenovni podaci predstavljaju poslovnu tajnu te se ne mogu javno objaviti? U kojoj to državi raspolaganje novcima svih nas predstavlja poslovnu tajnu?!''.

''Dame i gospodo iz Vlade, to je novac svake Ankice iz Začretja, svakoga Ivana iz Imotskog i svake osobe koja živi u Hrvatskoj. To nije vaš novac i stoti puta ponavljam, kada naš poštovani gospodin premijer kaže 'dali smo', 'uložili smo', 'osigurali smo' - niste vi, poštovani premijeru, ništa dali, osigurali i uložili. Vi ste samo sredstva svih nas usmjerili u određenom smjeru''.

Login Form