HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

Ostaje sumnja kako je Plenković kupio avione od Francuza za moguću političku podršku samom sebi. To ćemo lako provjeriti u EU dvorskim igrama koje dolaze…

Nikada mi nije bilo do kraja jasno što uljuđenije dijelove Hrvatske tako neodoljivo privlači Balkanu, dok su hrvatski krajevi Balkanu geografski, pa čak i kulturološki bliži kudikamo Balkanu neskloniji.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi

Jučer i danas Domovinski pokret obavio je prvi krug pregovora o sastavljanju Hrvatske vlade. Pregovarali smo sa SDP-om, Mostom, Hrvatskim suverenistima i HDZ-om. 

NEKA NAŠ GLAS ODJEKUJE EUROPSKIM DVORANAMA KAKO BISMO ZAŠTITILI NACIONALNE INTERESE REPUBLIKE HRVATSKE!

Predsjednik Domovinskog pokreta, treće političke stranke u Hrvatskoj, i nositelj liste Domovinskog pokreta za Europski parlament, Ivan Penava jučer je održao konferenciju za medije uoči predaje kandidacijske liste. 

Od 2015. intenzivno se na ozemlje Hrvata vrši invazija kriminalaca i terorista iz Afrike i Azije. Umotani u celofan stvarno potrebitih nepočutnici ulaze u RH i EU, u biti bez provjere i kontrole. Britanija je odlučila tome stati na kraj …

Time se ponajprije jača pozicija predstavnika srpske manjine, odnosno SDSS-a i Pupovca osobno, koji su u proteklih nekoliko godina uspjeli nametnuti tu zamisao, a s njome i svoju političku dominaciju svim predstavnicima manjina.

Grmoja: Nećemo podržati SDP niti bilo kakvu lijevu vladu

Most i Domovinski pokret razgovore imaju danas poslijepodne – najavio je Nikola Grmoja. Istaknuo je i kako s SDP-om neće, a neće ni poduprijeti bilo kakvu lijevu vladu.

Hrvatska je u posljednjih 15 godina prema zadnjem popisu izgubila čak 9,25 posto stanovnika. U našoj državi prema zadnjem popisu živi 3,88 milijuna ljudi – gotovo 400 tisuća manje. Slikovito kao da su nam nestala dva Splita.

Naravno da postoje crvene linije i da ne treba pristajati na trule kompromise, ali politika je umijeće mogućeg. Neozbiljno je pred izbore odbijati zajedništvo, a onda poslije izbora nuditi sastavljanje frankenštajske Vlade uz pomoć Možemo!, kako to sada čini Most.

Iako je Plenković opovrgnuo tvrdnje oporbe da se tu radi o "bijegu u Bruxelles" nemoguće je ne primijetiti da bi taj "bijeg" za premijera bio izuzetno unosno. Naime, Plenković trenutno, prema podacima iz imovinske kartice, zarađuje 3.262,83 eura, dok je plaća Ursule von der Leyen oko 27.000 eura.

Dok tisuće Hrvata tuguju na Bleiburgu, Plenković ždere na Dolcu i prodaje maglu

Pin It

Nakon što se dobro naklečao u Jasenovcu, Andrej Plenković se, očekivano, danas nije pojavio na Bleiburgu. Ipak su na Bleburgu pobijeni Hrvati.  No, zanimljivo je kako je dan ranije Plenković izjavio da ima hitnih obveza te da je spriječen radi njih ići na Bleiburg, dok je danas skupa sa svojim kandidatom Prgometom, u vrijeme kada su tisuće Hrvata oplakivale svoje mrtve i okupile se njima u spomen, šetao placom na Dolcu, žderao i pričao gluposti po običaju. 

Očito kako današnji dan, koji je svim Hrvatima svet, za Plenkovića i Prgometa ne predstavlja ništa. Možemo se samo nadati kako ih i ne usrećuje.

'Očekujem da manjinski zastupnici i dalje budu dio parlamentarne većine'

Pa tako, umjesto da premijer Hrvatske oda dužnu počast hrvatskim žrtvama, on je dan iskoristio kako bi nas sve skupa podsjetio na to da je najbitnija stvar to da se manjine dobro osjećaju. Hrvate ne spominje. Al zato spominje kako su manjine bitne za Vladu. Naravno, nije zanijekao ni moguću suradnju sa HNS-om, niti veliku koaliciju sa SDP-om.

Hrvatskom je vladalo svakakvo smeće, kojima je Hrvatska bila neželjena zemlja, al svi se skupa mogu pokloniti Andreju Plenkoviću 

 

Login Form