HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

Od početka godine u Brodsko-posavskoj županiji uhićeno je 350 posto više krijumčara nego lani! Jer to je jedina županija koja ima cijelu riječnu granicu s BIH. M: Ivana Ivanda Rožić zato je policijskim brodom provjerila stanje na terenu, ali i kako se granica nadzire iz zraka. 175 kilometara riječne granice – brodskoposavski policajci svakog dana i noći trebaju kontrolirati.

Ova kampanja se mora voditi oko najtemeljnije teme kad je država Hrvatska i njen narod u pitanju: oko nacionalnog identiteta!!! Jer to je trenutno u Hrvatskoj najugroženija vrijednost: identitet sami! A to je posljedica Pupovčevog ordiniranja po vladinim smjernicama i strategijama već osam godina. A u kakvom nam stanju ovu vrijednost HDZ-ova nelegitimna vlada ostavlja, to još nitko ni ne zna. 

Čini se kako višemilijunski posao tiskanja izbornih listića za nadolazeće parlamentarne izbore neće u potpunosti biti izveden od naše državne tvrtke od strateškog značaja. 

Hasanbegović: DP želi ulogu u vladi uz uvjet da može provoditi svoja  političko-ideološka načela - Braniteljski portal

KANDIDAT DOMOVINSKOG POKRETA RASTURIO OBULJENKU I ISKLJUČIO BILO KAKVU MOGUĆNOST SURADNJE S MILANOVIĆEVOM YU/LJEVICOM!

Stranka saborskog zastupnika Milorada Pupovca SDSS (samostalna demokratska srpska stranka) na iduće izbore za Hrvatski sabor izlazi s kampanjom u kojoj je glavni slogan "Hrvatska treba Srbe". Po već ustaljenom običaju iza kojega stoji Milorad Pupovac i njegovo Srpsko narodne vijeće to je opet jedna protustavna provokacija kao dio unutarnje agresije koja se sustavno vodi protiv Republike Hrvatske.

Predsjednik DP-a Ivan Penava: ''Upravo smo potpisali koalicijski sporazum s partnerima DP-a - Pravom i pravdom, Blokom za Hrvatsku, Nezavisnima, Agramerima, Zelenom listom, odnosno platformom DHSS-a, kao i s čitavim nizom nezavisnih pojedinaca od kojih treba izdvojiti Predraga Mišića u devetoj izbornoj jedinici i Gorana Kajkića u petoj izbornoj jedinici''.

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) preuzeo je odlukom KR-DO-489/2024postupanje protiv Andreja Plenkovića zbog više kaznenih djela s ciljem poticanja i omogućivanja ilegalnih migracija u Republici Hrvatskoj – kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj

Jutarnji list - Stipo Mlinarić Ćipe: 'Ljudi bi još jednom umrli kada bi  prestalo sjećanje na njih'

MLINARIĆ: PLENKOVIĆEVA VLADA GODINAMA KRŠI ZAKON I PUŠTA MIGRANTE, POTENCIJALNE TERORISTE, DA SLOBODNO ULAZE U HRVATSKU - Vrijeme je za promjene! Ustani i ostani! 

Mislav Kolakušić – Nezavisni zastupnik u Europskom parlamentu

Domovinski pokret i stranka Pravo i pravda u subotu su obznanile zajednički izlazak na parlamentarne izbore. Rezultat je to višednevnih pregovora koji su uključivali programsko i kadrovsko usuglašavanje. Pravo i pravda novoosnovana je suverenistička opcija na čijem je čelu europarlamentarac Mislav Kolakušić.

Može biti slika sljedećeg: 13 ljudi, odijelo i cesta

- MIT 1. DP ĆE KOALIRATI S PUPOVCEM

Naprotiv, borba protiv Pupovčeve vlade je među našim prvim prioritetima. DP jedini dosljedno i ustrajno ukazuje na apsolutno neprihvatljivost svake vlade u kojoj ključnu većinu drže mandati manjinaca. Zato što je svaka takva vlada nelegitimna.

Plenković i Ćorić među "antifašistima 21. stoljeća"

Pin It

Je li se time Ćorić svrstao među "antifašiste 21. stoljeća", trebalo bi ga priupitati, kao što bi Andreja Plenkovića trebalo priupitati što on misli o "klimatskim promjenama" i smatra li sebe "antifašistom 21. stoljeća"? Da se radi o "antifašistu" 20. stoljeća je dokazao slanjem vijenaca na Sutjesku, stoga nas zanima prati li suvremene tendencije te ide li ukorak s vremenom?

Domaći antifašisti su mudro prepoznali da je antifašizam 21. stoljeća borba protiv klimatskih promjena. Kad takvoj tvrdnji plješću i kad takvu tvrdnju pozdravljaju likovi poput Bude Lončara, Mesića, Klasića, Krausa, Goldsteina i t.d., onda bi svima trebalo biti jasno što je borba protiv klimatskih promjena i što znači biti borac protiv klimatskih promjena. Svima, osim ministru Ćoriću koji je ovih dana ugostio malu i maloumnu Gretu kao govornicu na početku sastanka Vijeća EU za zaštitu okoliša, kojim Ćorić predsjeda i koji se s njom ponosno fotografirao.

20. veljače 2020. godine je u Zagrebu započela dvodnevna međunarodna konferencija "Fašizam i antifašizam u Europi danas", u organizaciji Saveza antifašističkih boraca i antifašista RH (SABA RH). Uz dežurne i profesionalne "antifašiste" kao što su Bude Lončar, Milorad Pupovac, Stjepan Mesić, Ognjen Kraus, Hrvoje Klasić, Ivo Goldstein... bijahu tu i državni tajnik Juro Martinović u ime predsjednika vlade Andreja Plenkovića, Zdravko Vladanović ispred ministarstva branitelja, Slavko Kojić u ime zagrebačkog gradonačelnika te Siniša Hajdaš Dončić u svojstvu izaslanika predsjednika RH Zorana Milanovića. Dakle, okupila se domaća, "regijonska" i europska "antifašistička" bulumenta, a legitimitet joj je dala državna politička vrhuška, doduše, putem izaslanika.

 Ovaj "antifašistički" dernek ne bi bio vrijedan spomena, no izrečena je jedna istinita tvrdnja kojoj nije posvećeno dovoljno pažnje, a odnosi se na hrvatsku i svjetsku politiku. Naime, izaslanik novoizabranog predsjednika Hrvatske (a ne hrvatskog predsjednika), bivši ministar Siniša Hajdaš Dončić kazao je: "Fašisti bi i dalje ostali na margini da nemaju potporu 'mainstream' stranaka političke vlasti. Antifašizam 21. stoljeća je borba protiv klimatskih promjena koje su posljedica djelovanja grubog i bešćutnog kapitalizma."

Ne ulazeći u definicije antifašizma ili "antifašizma", mora se istaknuti da se takozvana ljevica u Hrvatskoj nakon sloma SSSR-a, odnosno pobjedničkog Domovinskog rata našla na poraženoj strani. Morala je pronaći novu političku paradigmu te dojučerašnji iskreni boljševici, komunisti i ugnjetavatelji sviju vrsta brzo preuzeše ideje multikulturalizma, militantnog liberalizma (vidi se kontinuitet totalitarnog uma), gender ideologije, a odnedavno se među ove lijeve, nakaradne protukršćanske pa i protucivilizacijske ideje ubacila i borba protiv klimatskih promjena, takozvani zeleni ekološki aktivisti koji nesebično i plemenito spašavaju okoliš.

Da se radi o velikoj prijevari, ali i posvemašnjoj moralnoj izopačenosti globalnih središta moći kolokvijalno nazivanih dubokom državom, dokazuje činjenica da je aktualna ikona borbe protiv klimatskih promjena jedna poluretardirana djevojka, Greta Thunberg. Neka nam se oprosti politička nekorektnost, no stvari treba nazvati pravim imenom; duševno bolesna djevojka koja boluje od Aspergerovog poremećaja (vrst autizma) umjesto da ide u školu te najljepše dane ljudskog života, đačko doba, provodi s obitelji i prijateljima, odnosno da joj se pruži adekvatna skrb jer je duševno bolesna, ona obilazi zapadni (!) svijet te soli pamet raznoraznim dužnosnicima o tomu da se treba boriti protiv klimatskih promjena (?!), drži govore pred Vijećem Europe i UN-om, sastaje se predsjednicima vlada i država i t.d.

 Kao što je histerija oko korona virusa dovela do nestašice zaštitnih maski za lice te rastom njihovih cijena i kao što će cjepivo, ako već nije iznađeno, biti dosta skupo, tako je i histerija glede klimatskih promjena dovela do zakonskih zabrana motora s unutarnjim sagorijevanjem, primjerice u Njemačkoj, gdje u gradovima postoje tzv. no-diesel zone. Nijemci se naveliko rješavaju automobila te kupuju automobile na alternativni pogon, mahom električne. Tko od toga ima (ekonomske) koristi, nije teško zaključiti, kao što nije teško zaključiti koja i kakva politika promiče borbu protiv klimatskih promjena.

No, kao što je zabranjeno propitivati utemeljenost, svrhu i smisao gender-ideologije, promičbu seksualnih nastranosti, sve te ideje koje se krste naprednim i progresivnim, isto je tako zabranjeno propitivati tko je i što je Greta Thunberg, najeksponiranija žrtva globalističkih mračnih sila, odnosno zabranjeno je propitivati razloge i uzroke tzv. klimatskih promjena, a o tomu u Hrvatskoj ionako nitko ne piše niti to ikoga zanima (čast iznimkama).

Vratimo se mi našim antifašistima koji su mudro prepoznali da je antifašizam 21. stoljeća borba protiv klimatskih promjena. Kad takvoj tvrdnji plješću i kad takvu tvrdnju pozdravljaju likovi poput Bude Lončara, Mesića, Klasića, Krausa, Goldsteina i t.d., onda bi svima trebalo biti jasno što je borba protiv klimatskih promjena i što znači biti borac protiv klimatskih promjena. Svima, osim ministru Ćoriću koji je ovih dana ugostio malu i maloumnu Gretu kao govornicu na početku sastanka Vijeća EU za zaštitu okoliša, kojim Ćorić predsjeda i koji se s njom ponosno fotografirao.

Je li se time Ćorić svrstao među "antifašiste 21. stoljeća", trebalo bi ga priupitati, kao što bi Andreja Plenkovića trebalo priupitati što on misli o "klimatskim promjenama" i smatra li sebe "antifašistom 21. stoljeća"? Da se radi o "antifašistu" 20. stoljeća je dokazao slanjem vijenaca na Sutjesku, stoga nas zanima prati li suvremene tendencije te ide li ukorak s vremenom?

L.C./HRsvijet

Login Form