HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

Nakon raskola u Mostu do kojeg je došlo zbog sukoba na relaciji Marin Miletić - Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić, u javnost dospijevaju novi detalji. Ovaj put riječ je o poslovnoj suradnji između te stranke i vjeroučitelja Miletića.

Srbi su Domovinski rat izgubili, a sad uz pomoć  Plenkovića spremaju novu agresiju. Hrvatskim novcem otvaraju ponovo „kulturne centre“ s idejama koje se ne razlikuju puno od onih već viđenih … srećom , „pod kontrolom“ su DP-a. Događaji u otkrivanju državno sponzoriranog šovinizma Srba imaju gotovo „španung“ špijunskog trilera…

pokret

U Banskim dvorima počeo je u utorak poslijepodne novi krug pregovora predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića s predstavnicima Domovinskog pokreta o formiranju parlamentarne većine i Vlade. Predsjednik DP-a Ivan Penava potvrdio je uoči sastanka da njegovu stranku zanimaju četiri ministarstva, javio je HRT pozivajući se na Hinu.

Manjine napokon sastanka s HDZ-om odlučile: SDSS neće dati svoj potpis za Plenkovića

U utorak su se s tehničkim premijerom Andrejom Plenkovićem u Banskim dvorima sastali saborski zastupnici predstavnici nacionalnih manjina

Osim što imaju povlašteni ulazak u Sabor, pripadnici nacionalnih manjina (uglavnom su to članovi SDSS-a), moraju po zakonu u određenoj kvoti biti zaposleni u jedinicama lokalne i državne samouprave. Omogućeno im je to Ustavnim zakonom o pravima nacionalnih manjina.

Posljednjih godina Srbija tobože napreduje prema europskim integracijama, no, čuda li, velikosrpska ideologija u toj zemlji sve više jača. Ova se nasilna, maliciozna i iracionalna ideologija vratila se u rebrendiranom obliku tzv. srpskog sveta koji, kako je to jasno poručio Aleksandar Vulin, podrazumijeva jedan državni prostor u koji bi velikosrbi rado uključili i tuđe teritorije.

Nasljednicima nelustriranih totalitarističkih silnika, antifašizam služi samo kao paravan za prikrivanje nečasne komunističke prošlosti. Ustrajnošću u obmanjivanju hrvatske javnosti nastoje abolirati vlastitu totalitarističku društvenu odgovornost.

Mislim da se oni dobro osjećaju u Hrvatskoj i da imaju veća prava nego u nekim drugim zemljama. Vrijeme je da se prestanemo ispričavati", rekao je. "Još nisam dobio odgovor od Pupovca zašto nije došao u Okučane na obljetnicu Bljeska. To su presudni događaji za našu slobodu i ako već služe Hrvatskoj državi, zašto ovo ignoriraju, nisam čuo koherentno objašnjenje

Hrvatska je puna rigidnih desničara. Sad su pobijedili i na izborima kroz Domovinski pokret i ucjenjuju oko sastavljanje vlade. Tako barem sugeriraju rigidni ljevičarski mediji. 

Vladimir Putin, omražen na Zapadu, obožavan u Rusiji, postat će vjerojatno  po 4. put predsjednik – Jabuka.tv

Dosadašnje sankcije protiv Rusije nisu uspjele postići cilj i osiromašiti je, odnosno umanjiti njezine kapacitete za vođenje rata.

Dijelom zato što je ona uvijek bila korak ispred. A dijelom i zato što zapadne države, otvoreno ili ispod žita, same krše svoje sankcije

Nastavak skandala s Bidenovim sinom Hunterom: Objavljene nove fotografije s prostitutkama

Pin It

Bidena

Privatne fotografije s prijenosnog računala Huntera Bidena, objavljene su na internetu, svjedoče o raskalašenom životu sina američkog predsjednika Joea Bidena.

Kako piše britanski list Daily Mail, skupina pod nazivom Marco Polo objavila je na stranici bidenlaptopmedia.com gotovo devet tisuća fotografija snimljenih između 2008. i 2019. između ostaloga na Havajima, na Kosovu, u Kini, Londonu, Parizu i Rimu.

Fotografije H. Bidena s obitelji i s prostitutkama

Među njima su i obiteljske fotografije, ali i one koje prikazuju seks s prostitutkama i uživanje droge. U trenutku pisanja ovog teksta stranica bidenlaptopmedia.com nije bila dostupna.

Kako piše Daily Mail, većina fotografija pronađena je na prijenosnom računalu Huntera Bidena i njegovu iPhoneu, a ostatak su snimke zaslona i poruke koje je razmjenjivao. List tvrdi da je provjerio autentičnost fotografija i utvrdio da se one podudaraju s onim što je pronađeno na njegovu prijenosnom računalu.

Dvije i pol godine zataškavanja

Bombastična vijest o sadržaju prijenosnog računala Bidena mlađeg objavljena je u listopadu 2020, tri tjedna prije predsjedničkih izbora u SAD-u. Javnost je svjedočila brojnim pokušajima zataškavanja slučaja, a dvije godine kasnije novi vlasnik Twittera Elon Musk prekinuo je cenzuru i objavio prepisku pronađenu na prijenosnom računalu.

Hunter Biden poznat je ne samo po razvratnom životu, uz njega se vežu brojni skandali koji ne idu u korist ugledu njegova oca. Između ostaloga, objavljeno je kako je ucjenjivao plaćom zaposlenicu kako bi od nje iznudio seks, da je bio pod istragom za utaju poreza, a u javnost su procurile i informacije o njegovim kontaktima s kineskim špijunima kao i njegova izjava jednoj prostitutki da su mu ruski dileri ukrali računalo.

narod.hr

Login Form