Što je hrvatski nacionalizam

Pin It

Hrvatski nacionalizam je borba HRVATSKOG NARODA za nacionalnim identitetom i  ostalim nacionalnim vrijednostima kojima se štite nacionalni interesi Hrvatske. To je stoljetna borba hrvatskog naroda za onim vrijednostima koje danas posjeduju svi bivši kolonizatori koje nas napadaju. Napadaju nas radi izlaska Hrvatske iz omiljene im Titine komunističke Jugoslavije.

A inače su mrzitelji komunizma i komunističkih režima, a neizmjerno brane Titinu, (u stvarnosti velikosrpsku) Jugoslaviju. Dakle, sve je time rečeno i potvrđeno da štite sebe i svoje kolonijalno carstvo. Štite svoje bogatstvo i sjaj koji su stekli pljačkom kao kolonizatori.

A, dr. Franju Tuđmana i njegovu samostalnu Hrvatsku napadaju zbog toga što je poveo hrvatski narod u borbu protiv stoljetnog velikosrpskog agresora – kolonizatora, radi izlaska Hrvatske iz velikosrpske  kolonije Jugoslavije. Time je probudio svijest i izazvao ostale porobljene narode  koji se nalaze u sastavu bivših kolonizatora i služe im za udoban život.

Svaki od tih kolonizatora, danas se ponose svojim monumentalnim građevinama i megalomanskim gradovima (London, Pariz, Rim...) koje su stvorili stoljetnom sistematskom pljačkom.

Borba porobljenih naroda nije prestala, kao što nije prestala ni proizvodnja modernog naoružanja radi borbe protiv neprijatelja ili ostvarenja  „svojih“ interesa.

Sretna nam bila samostalna Hrvatska, sa željom da zahvaljujući prirodnom mortalitetu, brojčano ojaća  nacionalna svijest hrvatskog naroda.

Probuđena i brojčano ojačana nacionalna svijest Hrvata trebala bi dovesti do prepoznavanja anacionalista svih mogućih boja, od crvenih, žutih do zelenih, kao i raznih „čuprija“ i zidova od presne cigle. To je jedino  garancija da Hrvati katolici kod parlamentarnih i predsjedničkih izbora, više ne glasuju za veleizdajnike, dokazane mrzitelje katoličanstva i hrvatskih nacionalnih vrijednosti i ostalih vrijednosti  stvoreno u Domovinskom obrambenom ratu.

Ne smije se ponoviti da katolička Hrvatska sa 87 posto katolika, ima šest crveno-žuto-zelenih županija, od koji su četiri – sjeverozapadne – naglašeno katoličko vjerničke, a oko 70 posto ih je glasovalo za Ivu Josipovića veleizdajnika. Naime, stručna ekipa Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta (HNES) je analizom Josipovićevih aktivnosti kao predsjednika Republike Hrvatske, taksativno nabrojila činjenice antihrvatske veleizdajničke djelatnosti,  kao i rušilačko izdajničke aktivnosti Stipe Mesića, Vesne Pusić i ostalih oligarha te ideologije.

Vidimo, da nam priroda svojom snagom mortalitet smanjuje snagu hrvatske Pete kolone, jer je ta peta kolona bila prejaka, prodirala u svaki segment društvenih aktivnosti, a uz to imala i ima veliku podršku svjetskih kolonizatora.

Sretna Nova godina svim Hrvatima koji nisu svjesni rušitelji Tuđmanove Hrvatske i da hrvatsko gospodarstvo prestane tonuti ispod Rumunjske i Bugarske.

Sa rudarskim pozdravom Sretno nam bilo i sretno krenuli naprijed.

Ivan Runje