HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

5 Bold Leadership Qualities of Dwight D. Eisenhower (Updated) - Addison  Leadership Group, INC.

 “It is a pity we could not kill more Germans!” (Šteta što nismo mogli ubiti više Niemaca), izjavio je poslie završetka rata 1945.  general Dwight  D. Eisenhower, biesni mrzitelj naroda iz kojega je potekao.

Pobjednika nitko neće pitati je li rekao istinu. - Adolf Hitler

Oni su odraz ustrajne 30 -godišnje politike IDS-a, u ponekada otvorenoj, a ponekada podzemnoj borbi protiv države Hrvatske.

Čelnici općine Tinjan iz duboke mržnje prema Hrvatima i državi Hrvatskoj  ne dopuštaju ni obilježavanje, ni  sjećanje na žrtve njihove jugo-titoističke ideologije.

Tomislav Karamarko nam nije predstavljao ništa posebno' - tportal

Iza nas su parlamentarni i europarlamentarni izbori, a u iščekivanju smo objava kandidatura za Predsjednika RH. Drugim riječima, u iščekivanju smo odluka trenutno dvojice najmoćnijih političara u RH, jer Zoran Milanović ima legitimitet od milijun glasova sa posljednjih predsjedničkih izbora RH, a Andrej Plenković sastavio je Vladu RH po treći put u nizu.

Miroljub je u Vojniću natukao oko tri promila do ručka pa pomislio da je ’91. i krenuo autom gaziti ustaše na biciklijadi koju je organizirala udruga veterana 110. karlovačke brigade. Svjedoci kažu da je nešto pijano mrmljao o kockicama i ustašama, ali policija to nije čula pa Miroljub za sad nije prijavljen za zločin iz mržnje. Što bi svakako bio, bez minute dvoumljenja, da nije Miroljub, nego Tomislav ili Ante

Kamala Harris is a very weird person

Otkako je prošlog četvrtka održana prva predsjednička debata između Bidena i Trumpa ne prestaju spekulacije o tome kako je ovaj “rani” termin za debatu namjerno izabran kako bi se Bidena prije konvencije izbacilo iz utrke.

Penava: 'Ako ne bude dogovora, otvoreni smo za nove izbore' | Telegram.hr

„Domovinski pokret ostao je na onim stavovima i vrijednostima koje je zastupao prije izbora. S koalicijskim partnerima u Vladi dogovorili smo da rodna ideologija ne može biti dio koncepta na kojemu se bazira vladajuća koalicija“, rekao je predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava.

Peternel o prijedlogu da Mirela Čavajda bude Zagrepčanku godine: "To je  ideološka provokacija"

Godinama nam tumače da smo ludi, da smo teoretičari zavjere, da rodna ideologija ne postoji i da je to plod naše mašte. Sada pak žele studirati nešto što ne postoji

SmartSign “STOP” MUTCD Sign | 18" 3M High Intensity Grade Reflective  Aluminum,White on Red,X-R1-1-HI-STOP-18-M1 : Amazon.ca: Industrial &  Scientific

Dopuštanje Crnoj Gori, koja i dalje ne vraća Hrvatskoj ukradeni brod, i Srbiji da uđu u EU bez da se jasno odreknu velikosrpskog naslijeđa predstavljalo bi izdajnički akt hrvatske politike. Jer, kao što je svojedobno poručio kardinal Franjo Kuharić: „Ima istina od koji se ne može i ne smije odstupiti, ima granica na kojima se mora. stati, ima položaja sa kojih se ne smije uzmicati“.

Povjesničar Tihomir Rajčić sinoć je  u Hrvatskome domu u Splitu održao  javnu prezentaciju tužbe protiv Srbije za izazivanje Prvog svjetskog rata.

Mađarska razmatra mogućnost povlačenja iz Međunarodnog kaznenog suda (ICC). Premijer Viktor Orban naložio je trojici ministara da “ispitaju kakve bi posljedice mogle biti u slučaju povlačenja Mađarske iz članstva” u ICC-u, piše portal 24.HU.

Mlinarić: Prvi uvjet za bilo podršku bilo kojoj vladi biti će ukidanje Istanbulske konvencije

Pin It

Mlinarić odgovorio Ministarstvu branitelja: Vi ste opsjenari koji lažu,  zamjenjuju teze i varaju svoje birače - tportal

Usvajanje Istanbulske konvencije predstavlja eklatantan čin silovanja hrvatskog naroda kroz najviše predstavničko tijelo. Silovanje je to osnova na kojima je sazdano naše društvo, njegova prošlost, ali i budućnost. S pristojne vremenske distance sada mirne duše možemo kazati kako je Andrej Plenković zbog svojih karijerističkih ciljeva izložio čitavo društvo pogubnom utjecaju sila koje zagovaraju rodnu ideologiju.

Jer, Istanbulska konvencija nameće uvođenje rodne ideologije u škole. Država je usvajajući Istanbulsku konvenciju prihvatila obvezu financiranja udruga koje funkcioniraju kao parapolitičke grupacije i kojima je osnovni cilj provođenje globalističke agende o rodnoj ideologiji. Pored svega toga Plenković je državu izložio monitoringu grupacije GREVIO koja je, nakon ratifikacije IK, dobila ovlasti monitoringa državnih tijela u oblasti provođenja Konvencije.

Danas slobodno možemo kazati kako Istanbulska konvencija nije ispunila ciljeve kojima je Plenković obrazlagao njeno žurno uvođenje u RH – nije zaštitila žene od nasilja. Štoviše, postotak nasilja nad ženama je u stalnom porastu. Istanbulska konvencija toliko je promašena po pitanju prevencije nasilja nad ženama da je to priznala i sama država revidirajući kazneno zakonodavstvo i uvodeći odredbu femicida.

Sada je potpuno jasno kako je ratifikacija Istanbulske konvencije trebala biti ulaznica Andreja Plenkovića na jednu od vodećih pozicija u EU. No, stalni korupcijski skandali i istrage europskih tužitelja potopili su sve nade u nastavak bruxelleske karijere.

Jedna od prvih stvari koje će Domovinski pokret učiniti nakon izbora je – stavljanje van snage Istanbulske konvencije. To će biti preduvjet bilo kakvih razgovora o uspostavi buduće vlade. DP se ne ustručava to već sada jasno naznačiti. Tu se bitno razlikujemo od Mosta koji nikada neće postaviti ovakav uvjet za uspostavu buduće vlasti. Štoviše, Most se bez bilo kakve ograde nudi onim političkim snagama koje danas kroz zagrebačke vrtiće guraju rodnu ideologiju. Toliko o svjetonazorskoj dosljednosti družine iz Neretve.

Godinama gledamo i trpimo kako se kompletnom hrvatskom narodu nameće stigma nasilnika i divljaka koje treba preodgojiti raznim uvezenim konvencijama. U svakom narodu ima nasilnika, oni su neka vrsta slijepog crijeva razvoja svakog naroda. No, nisu Hrvati ženomrsci i nasilnici kako nas to nastoje uvjeriti razne nevladine udruge koje su postale svrha samom sebi. Početkom Domovinskog rata tisuće nas krenuli smo se suprotstaviti ogromnoj agresorskoj armadi ne kako bi zaštitili svoj život već živote naših majki, žena, djevojaka i djece. Uostalom, upravo su Hrvati jednu ženu okrunili za kraljicu i u vječni zagovor joj dali našu Domovinu.

Login Form