Na lokaciji „Uz potok Kustošak“ probnim iskapanjima i pronalaskom posmrtnih ostataka potvrđeno je postojanje masovne grobnice te su ekshumirani posmrtni ostaci četiri osobe, žrtve poslijeratnog razdoblja, priopćilo je jučer Ministarstvo hrvatskih branitelja.

Ne tako davno i Milijan Brkić, potpredsjednik Hrvatskoga sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a, bio je u nemilosti Andreja Plenkovića i Davora Božinovića kao i već podulje vrijeme Kolinda Grabar-Kitarović, ali Brkić se uspio umiliti svome stranačkome šefu i iz dana u dan iznenađuje nas svojom pasjom pokornošću i poslušnošću

Među stranačkom mladeži kruže pomalo upozoravajuće poruke; 'U ovome ne stojimo dobro, ako se ne aktivirate bit ćete uskraćeni za putovanja, posjete Bruxellesu...'

Da vam je netko uoči zadnjih parlamentarnih izbora rekao da će „uzdanice“ Zorana Milanovića, poput Milanke Opačić, Tomislava Sauche, Ronka, Varge do Ane Komparić Devčić činiti vladajuću većinu Andreju Plenkoviću i HDZ-a u Hrvatskom saboru, vjerojatno bi ga pitali na kojoj je drogi.

Related image

Nakon što je u Saboru osnovan Klub zastupnika Hrvatskih suverenista i nezavisnih zastupnika Željka Glasnovića i Zlatka Hasanbegovića, za komentar smo se obratili predsjedniku kluba, dr. sc. Zlatku Hasanbegoviću.

Mjesečno istraživanje CroElecto agencije 2x1 komunikacije za mjesec rujan donosi zanimljive rezultate stranačkih rejtinga. Naime, da su iduće nedjelje parlamentarni izbori, Socijaldemokratka partija (SDP) osvojila bi najveći broj glasova.

Related image

U stožeru Miroslava Škore navode kako je koncert dogovoren prije više od tri mjeseca, no priznaju i da je dogovoren prije nego se znalo da će Škoro na izbore. “Mislimo kako su u HDZ–u svjesni da gube od nas Slavoniju i da je i zbog toga došlo do otkazivanja te da je na nezavisnog gradonačelnika, koji je u koaliciji s HDZ–om, izvršen pritisak.”

Image result for ivan penava

Komentirao je i svoju objavu na društvenim mrežama, u kojoj je kazao da Hrvatskoj treba nova revolucija i da bi se HDZ-u mogli ponoviti “crni labudovi” . “Što se tiče moje objave na društvenim mrežama, ona je vrlo precizna, pogađa srž stvari, bit stvari, nedvosmislena je i točno onakva kakva treba biti.

Aktivnosti Plenkovićevih sve snažnijih oponenata u vrhu stranke, nagnale su Andreja Plenkovića da zatraži zabranu rasprava o unutarstranačkim izborima.

Sve što se u Hrvatskoj događa posljednjih mjeseci, u pripovijesti u kojoj je glavni lik Milorad Pupovac, čelnik srpske manjine u Hrvatskoj, predstavlja daljnje prolongiranje i perpetuiranje kulture ugroženoga Srbina koji je jedan od ključnih čimbenika velikosrpske ideologije još od 19. stoljeća. 

Istina o Mostu i popisu birača: brisali su Hrvate, a dodavali Srbe

U godini dana između parlamentarnih izbora 2015. i 2016. godine, u kojoj je Most kontrolirao popis birača i prebivališta, iz popisa birača u 10 izbornih jedinica u kojima glasuju Hrvati izbrisano je više od 32 tisuće ljudi. U istom razdoblju je u 12. izbornoj jedinici u kojoj glasuju manjine broj birača povećan za  15 tisuća, od čega je gotovo 9 tisuća Srba.

Add a comment

Opširnije...

Dok tisuće Hrvata tuguju na Bleiburgu, Plenković ždere na Dolcu i prodaje maglu

Nakon što se dobro naklečao u Jasenovcu, Andrej Plenković se, očekivano, danas nije pojavio na Bleiburgu. Ipak su na Bleburgu pobijeni Hrvati.  No, zanimljivo je kako je dan ranije Plenković izjavio da ima hitnih obveza te da je spriječen radi njih ići na Bleiburg, dok je danas skupa sa svojim kandidatom Prgometom, u vrijeme kada su tisuće Hrvata oplakivale svoje mrtve i okupile se njima u spomen, šetao placom na Dolcu, žderao i pričao gluposti po običaju. 

Add a comment

Opširnije...

Login Form