HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

Može biti slika sljedećeg: 4 ljudi, vozilo hitne pomoći i tekst

Kragujevački šator i prvomajski pasulj? Pa je li moguće da Grad Zagreb mora za posao postavljanja šatora za proslavu angažirati srbijansku tvrtku iz Kragujevca?

Pero Kovačević: 'Ugroženi' Milorad Pupovac i Furio Radin? - Kamenjar

Pripadnici nacionalnih manjina imaju povlaštenu priliku ulaska u Sabor u posebnoj XII. izbornoj jedinici. A za ulazak u sabor im je dovoljan jedan jedini glas, i to glas samog kandidata. Istovremeno drugim saborskim zastupnicima treba oko 15.000 glasova. S druge strane mogu se kandidrati i u drugim izbornim jedinicama. Ova privilegija nije zajamčena manjinama gotovo ni u jednoj drugoj državi

Može biti slika sljedećeg: 4 ljudi

Voljeti druge ne znači mrziti i nijekati sebe. Voljeti Srbe u Hrvatskoj ne znači davati im novce iz državnog proračuna kako bi blatili moj narod i državu u kojoj zajedno živimo. Voljeti Srbe i davati im njihova prava nije isto što i pokoravati se SDSS-u.

Davorin Karačić: A kako su ta djeca uspjeli "postati" hrvatski državljani?

Prije 2 godine sam pisao o strateškom značenju grada Pokrovska, kontrolom kojega se poprilično narušava stabilnost opskrbe konurbacije Slovyansk-Konstantynivka. Tada sam, doduše mislio da će se operacije odvijati puno brže.

Glede povijesti i političke korektnosti: nedavnih dana vidim zlovoljnoga, ugroženog Pupovca koji očito vidi kamo stvari vode, pa pokušava kao i uvijek u nevolji vraćati temu na Drugi svjetski rat, kako tko ne bi povukao Domovinski (rat) i njegove dobre veze s teroristima (vidi slučaj Šreter).

Kondicija

Nije dovoljno prestati s financiranjem Pupovčevih velikosrpskih Novosti, kao što predlaže Domovinski pokret ako dogovori koaliciju s HDZ-om, nego je u ime slobode, u ime digniteta novinarske struke i u ime hrvatskoga i srpskoga naroda jednostavno potrebno rastjerati taj parazitski i jugosrpski ološ, ne samo iz Novosti, nego i iz njihove ekspoziture, tzv. hrvatskoga novinarskoga društva. 

Već desetljećima na političko-medijskoj sceni stvara se lažna slika o tome kako su desne političke opcije u Hrvatskoj oličenje protusrpskog šovinizma. Takvo postupanje kulminira posljednjih dana kad se odbijanje Domovinskog pokreta da SDSS bude dio Vlade nastoji prikazati kao izraz mračnih protusrpskih atavizama.

Bio je blagdan svete Lucije, te 1945. godine, kada je Kotarski narodni odbor u Hvaru dostavio Kotarskom narodnom sudu u Hvaru popis “NARODNIH NEPRIJATELJA” s otoka Hvara, njih ukupno 97 (devedesetisedam), a zbog postupka konfiskacije, dakle oduzimanja njihove imovine.

Hrvatski rašomon ide dalje. Svaka stranka ima svoje viđenje buduće vlade i vlasti. Izgleda kako su HDZ i DP najbliže sastavu parlamentarne većine i vlade, ali 'Rijeke pravde' se ne daju ušutkati iako su im birači rekli gdje im je mjesto – u oporbi.

Mario Radić komentirao šokantnu snimku Plenkovićevog monologa | Telegram.hr

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta (DP) Mario Radić izjavio je u ponedjeljak da je DP na predsjedništvu stranke potvrdio da ne može biti dio većine u kojoj su SDSS i Možemo!

Veteran Domovinskog rata pisao Milanoviću: 'Hrvatsku je, generali od fotelje, stvorila hrvatska mladost koja je kosti ostavila od Vukovara do Dubrovnika!'

Pin It

Opraštaju im zločin jer su 'pridonijeli obrani Hrvatske u Domovinskom ratu'? Nabrojite mi koliko su se puta ti isti generali javili u obranu nekog stvarnog branitelja!

Ivan Tomić, umirovljeni časnik Četvrte gardijske brigade, uputio je, kako piše Max portal, otvoreno pismo predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću.

Prenosimo otvoreno pismo.

"Gospodine Predsjedniče RH obraćam Vam se po drugi put,

sudjelovanje u ubojstvu s predumišljajem! Da ne znate ni tko je ubojica ni u čijem je ubojstvu sudjelovao – bilo bi vam jasno da je to strašan čin počinitelj kojeg zaslužuje najveću kaznu. A naši su generali, na sam dan Isusove muke, potpisali pismo u kojem traže pomilovanje za osuđene ubojice Perkovića i Mustača. Ni manje ni više nego starom ološu, yugo kadru koji bi možda mogao otkriti gdje je pok Artukovića grob.

Opraštaju im zločin jer su 'pridonijeli obrani Hrvatske u Domovinskom ratu'? Nabrojite mi koliko su se puta ti isti generali javili u obranu nekog stvarnog branitelja!

Pitam se, kad su nas ta dva ubojice obranili, za koji k… smo se mi to borili. Zašto se ginulo još u 1996. kad su oni još 1991. sve riješili. A i da su riješili, to ih ne lišava odgovornosti za strahote koje su kao politički šef Službe državne sigurnosti u Beogradu (Mustač) i voditelj odjela II – suzbijanje neprijateljske emigracije u Službi državne sigurnosti u Zagrebu (Perković) počinili.

Hrvatsku je, generali od fotelje, stvorila hrvatska mladost koja je svoje kosti ostavila od Vukovara do Dubrovnika! Kako bi vi to i znali kad se, osim Gotovine (najveće razočarenje), niste dotakli puške.

Muka nas stvarnih branitelja samo je veća kad vidimo njegov potpis. To je dokaz koliko je UDBA i danas u moći i u porama našeg društva, isplivavaju svi spavači. Svatko nek se nosi sa svojom prodanošću.

Borba ne prestaje, još traje  boriti za bolju i prosperitetniju budućnost, a u tome trebamo biti zajedno baš kao što smo bili i u Domovinskom ratu kako bi Hrvatska postala onakva kakvu smo je svi zajedno sanjali i za kakvu smo se borili. Borba za dom, dok ima daha u nama, ne prestaje!

Grabite se za svoje interese, a Hrvatsku i Domovinski rat zaobiđite u širokom luku jer ćemo vam (ponovo) pokazati kako se brani.

Predsjedniče RH, pokažite da ste predsjednik Republike Hrvatske, Hrvat, a ne Yugoslaven koji pomiluje yugoudbškokosovske kadrove.

Niste Predsjednik njihove Yugoslavije, Vi ste predsjednik NAŠE HRVATSKE. Ako nju niste branili puškom branite ju sad perom i odbacite ovu sramotnu inicijativu!", stoji u pismu koje potpisuje umirovljeni časnik 4GBR Ivan Tomić.

direktno.hr

Login Form