Pod vodstvom diktatora Plenkovića HDZ je za Hrvatsku postao stranka opasnih namjera

Pin It

Ako Plenković i današnji HDZ, koji se nimalo ne razlikuje od komunističkog i projugoslavenskog SDP-a, ostanu duže vremena na vlasti, Hrvatska će, vjerujte mi, postati europska provincija u koju će Bruxelles naseljavati imigrante iz afričkih i azijskih zemalja.

Nadam da su danas članovi HDZ-a, koji imaju malo soli u glavi, nakon Plenkovićeve izjave u Hrvatskom saboru kako on "može što hoće", počeli shvaćati da im je "dragi vođa" pokazao svoje pravo lice - lice Plenkovićdiktatora po uzoru na sjevernokorejskog atomskog vođu Kim Jong-una i predsjednika Venezuele Nicolasa Maura. Da je danas mogao, Plenković bi, poput Maura, ukinuo i Hrvatski sabor.

Nakon devet stoljeća nezamislivo teških i krvavih borbi protiv neprijatelja i raznih okupatora Hrvatske, u kojima je poginulo više milijuna hrvatskih domoljuba, a posebice nakon strašnog Domovinskog rata, na čijim je temeljima, pod vodstvom prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana, stvorena samostalna i demokratska država, hrvatski narod nije zaslužio da ga ponovno tlači jedan diktator, čija se obitelj do 1980. godine napajala iz "vrela mudrosti i državništva", komunističkog zločinca Tita.

Da je danas živ duboko sam uvjeren da bi i osnivač HDZ-a dr. Franjo Tuđman, s kojim sam blisko surađivao u stvaranju hrvatske države, bez imalo oklijevanja parafrazirao vođu SDP-a Ivicu Račana i rekao: "Ovaj današnji HDZ, pod vodstvom Plenkovića, je stranka opasnih namjera, ali ne za hrvatske neprijatelje, nego za Hrvatsku i hrvatski narod.

Juncker je uzor Plenkoviću

Sinoć sam na njemačkoj televiziji gledao intervju s predsjednikom Europske komisije Jean-Claudeom Junckerom i  Jnnckerodmah sam vidio dvadeset godina starijeg Andreja Plenkovića, arogantnog, bahatog i samouvjerenog diktatora jedinstvene Europske države, bez nacionalnih država i nacija.

Uvod za takav scenarij dao je Juncker u svojem godišnjem govoru u Europskom parlamentu prošle srijede kad je oštro napao suverene države Poljsku i Mađarsku. Bez imalo uvijanja Juncker je Poljskoj i Mažarskoj poslao poruku kako države članice moraju slušati i provoditi sve odluke Europske komisije tj. Europske unije.

Isprika Tomislavu Karamarku

Danas mi je iskreno žao što sam, zbog Karamarkove bliske suradnje sa Stjepanom Mesićem, u jednom trenutku napisao da bi HDZ na izborima, pod vodstvom Plenkovića, lakše pobjedio SDP. Ta se prognoza pokazalo točnom, ali tada hrvatska javnost nije imala informaciju da će Plenković za svoje suradnike uzeti daleko veći broj bliskih Mesićevih suradnika i ljevičara, nego što bi to Karamarko ikada učinio.

Ako Plenković i današnji HDZ, koji se nimalo ne razlikuje od komunističkog i projugoslavenskog SDP-a, ostanu duže vremena na vlasti, Hrvatska će, vjerujte mi, postati europska provincija u koju će Bruxelles naseljavati imigrante iz afričkih i azijskih zemalja.

Vrijeme je za stvaranje ozbiljne i istinske domoljubne, tj. državotvorne treće političke opcije u Hrvatskoj. Spasimo Hrvatsku.

mr. sc. Antun Babić