Željan Jurlin: Politika prioriteta i podložništvo mediokriteta?

Pin It

Svakodnevno gledamo politički cirkus pitajući se, bar neki od nas, gdje je kraj veleizdaji i ovom sveopćem političkom ludilu? Do kada će trajati ovo gospodarsko (moralno, političko, socijalno i ekonomsko) uništavanje i rastakanje hrvatske države? Koji su zapravo prioriteti hrvatske vanjske i unutarnje politike?

Možda je to nekome LUSTRACIJA i borba protiv kriminala i korupcije te zaustavljenje institucionalne kriminalizacije države? Nekima zaustavljanje i raskrinkavanje politike determiniranog kaosa i nepomirljivih podjela? Politike zahvaljujući kojoj nas zločinačka klika doslovno melje u žrvnju, bilo parcijalnih ili kolektivnih, interesa, a zbog čega smo danas došli u situaciju da službeno proglašena zločinačka organizacija+ četnici (petokolonaši i etnobiznismeni) imaju mogućnost zajedničkog obnašanja vlasti i upravljanja državom na temelju svega 17% glasačkog tijela. Moguće je jedan od prioritetai obrana temeljnih vrijednosti DR-a te zaštita suvereniteta, iz čega onda proizlaze i sve ostale vrijednosti? Dakle, iste one na kojima počiva stoljetna težnja ostvarenja nezavisne hrvatske države. Znate li pri tome možda neku političku opciju koja se u svom programu po svim ovim i drugim važnim pitanjima jasno očitovala ili javno istakla svoj stav te odredila vlastite i nacionalne političke prioritete? 

To je izuzetno važno znati, posebno u svijetlu sadašnjih globalnih okolnosti u kojima se politika nedvojbeno kreće u pravcu denacionalizacije država i sveopće depopulacije čovječanstva. Pri tome važno znati činjenicu da su se sve hrvatske relevantne političke stranke (lisničari, kokošari i soroševci) izrijekom priklonili novoj nehumanoj, bolesnoj, štetnoj i totalitarnoj ideologiji korporatizma i transhumanizma. Prihvaćanjem te i takve Agende zapravo otvoreno,ili pak ponešto prikriveno,prihvaćaju segregaciju, diskriminaciju i globolanu fašizaciju društva,kao novu „vrijednost“, odnosno novu demokratsku stečevinu NWO, u kojemu jedna Kina doslovno služi kao globalistički model za cijeli svijet.Od zla na gore svi zajedno tvrde kako ono za Hrvatsku nema alternative.

Gdje su dana u svemu tome državotvorne stranke i postoje li takve u RH?

Navedimo samo mnogima zaboravljeni primjer usvajanja Istanbulske konvencije. Naime, za monitoring provedbe ratifikacije Istanbulske konvencije zaduženo je specijalno nezavisno tijelo tzv. GREVIO, kratica za – Skupina stručnih osoba za djelovanje protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji. To tijelo ima iznimno visoke ovlasti poput statusa imuniteta identičnom veleposlanika, također diskrecijsko pravo odlučivanjakao i međnarodnu kontrolu nad zakonodavstvom, obrazovanjem i financijama RH. Usvajanjem te konvencije Hrvatska je izgubila, odnosno predaladio nacionalnog suvereniteta, jer članovi komisije GREVIO su iznad zakona države i uživaju povlastice i imunitet kojega nema niti jedan hrvatski državljanin. Mnogi koji su se tome do jučer navodno protivili ili su se pak na račun te IK politički afirmirali, postali su danas najveći saveznici istih onih zločinaca i veleizdajnika koji su tu konvenciju zagovarali i na kraju je potpisali. 

A što imamo danas? PLANDEMIJE i Covid teror koji je očito bila samo pokazna vježba od strane psihopatske klike i priprema za novo oduzimanje suvereniteta, i to bih rekao onog najvažnijeg dijela. SZO zagovara i također, poput IK,danas osniva GERM. Tijelo koji bi navodno otkrivalo potencijalne epidemije kako bi „spriječilo“ da postanu pandemije. U okviru tog cilja upravo se radi na tzv. „globalnom sporazumu o pandemiji“. Krovnom UGOVORU koji bi toj globalnoj zločinačkoj organizaciji dao prednost nad zemljama članicama tijekom navodne pandemije. Važno je znati da taj ugovorni zakon zamjenjuje Ustave svih zemalja članica, kao i državne zakone ili Zakone o trgovini. Ti zločinački ugovori predstavljaju najviši zakon globalnog svijeta i ako ono bude usvojeno, odnosno ako ga 194 zemlje potpišu to će doslovno biti situacija gdje možete bježati ali se nećete sakriti. Jer kroz Ekonomski forum i preko „mladih lidera“ koje su umrežili u vladama diljem svijeta to će zapravo postati GLOBALNA DIKTATURA.  Nasuprot tome što se recimo u službenom izvješću Pfizera navodi više od 1300 registriranih nuspojava i to u samo tri mjeseca, kao i svim dostupnim podacima, koji apsolutno razotkrivaju sav opseg ovog farmakomafijaškog, nadasve zločinačkog projekta, SZO želi proglasiti MANDAT na sve buduće plandemije. Izrađen je nacrt konvencije, sporazuma ili drugog međunarodnog instrumenta na temelju tzv. Ustava Svjetske zdravstvene organizacije, a sve naime pravdaju "jačim međunarodnim zdravstvenim okvirom sa koordinacijskim tijelom za globalna zdravstvena pitanja". Tzv. 1.PRAĆENJE BOLESTI, 2. ISTRAŽIVANJE & RAZVOJ, 3. ZDRAVSTVENI SUSTAVI ili u prijevodu; NADZOR, UPOZORENJA (prisila) i ODGOVOR (mjere). Što znači da će Ustav RH biti apsolutno podređen SZO-u, a nacionalni Stožeri više ništa važno neće odlučivati, nego će isključivo provoditi sve ono što im naloži Etiopljanin Tedros Adhanon,jedini generalni direktor koji uopće nije kvalificiran kao liječnik. Dapače, SAD je još 1990.g. naveo njegovu TPLF kao terorističku organizaciju. Dakle, zdravstvenu su sigurnost pretvorili u globalnu dikaturu. SZO je time tijelo koje sprovodi teror i medicinski apartheid, a Tedros je generalni direktor terorističke organizacije, i ako on nešto izjavi SVE države članice, osim SAD i Irana, to moraju zakonski poštivati. Ako on kaže da se uvede ZATVARANJE ili OBVEZA ubadanja (cijepljenja), onda o tome više neće odlučivati nitko drugi, uključujući nacionalne stožere.

Upitajmo se kako se to sve uklapa u govor predsjednika Milanovića na otvorenju 75. zajedanja Svjetske zdravstvene skupštine u Ženevi gdje reče: „Trebali bismo izgraditi snažniju i inkluzivniju globalnu zdravstvenu ARHITEKTURU kako bismo ublažili zdravstvenu i socioekonomsku štetu od tekućih izazova i pripremili se za SLJEDEĆU veliku globalnu prijetnju zdravlju“.

Dapače, u okviru te FAŠISTIČKE i nadasve zločinačke globalne ARHITEKTURE svijeta izjavio je i to da Hrvatska u potpunosti PODRŽAVA vodeću i središnju ulogu Svjetske zdravstvene organizacije u tom procesu i njezinu ulogu u središtu nove globalne zdravstvene arhitekture. „Predvidljivo i održivo financiranje je od osnovne važnosti za ispunjavanje temeljnog mandata Svjetske zdravstvene organizacije uz neovisnost, tehničku stručnost i sposobnost dugoročnog planiranja“, rekao je Milanović dodavši kako se Hrvatska aktivno zalaže za „UGOVOR o sprječavanju pandemija i pripravnosti za pandemije". Pa zar nije i sam njegov kohabitacijski partner Plenković također javno i potpuno otvoreno izjavio, i to u ime cijelog hrvatskog naroda, da se mi kao država PODLAŽEMO globalnom upravljanju.

Probuđeni, slobodnomisleći, samosvjesni i nacionalno osvješteni ljudi, navodni teoretičari zavjeraveć jako dugo govore i znaju što znači i predstavlja taj UGOVOR, a ostali neka svakako istražuju i čekaju da onstupi na snagu. Uglavnom, poznata je činjenica da Svjetska zdravstvena organizacija u svom programu Immunization Agenda 2030 i sama navodi da će do 2030.g. SVAKI čovjek na Zemlji biti "cijepljen".

Nadodati tome da je na Forumu u Davosu, Julie Inman-Grant lijepo objasnila kako trebaju "ponovno kalibrirati" ljudska prava, poput slobode izražavanja (ili onoga što je od toga još ostalo), a izvršni direktor Alibabe, J. Michael Evans (bivši Goldman Sachs), otvoreno je izjaviokako razvijaju špijunski softver koji će pratiti što kupujete, što jedete, kamo i kako putujete, a sve pod krinkom "praćenja/mjerenja vašeg individualnog ugljičnog otiska". Pitanje koje se sasvim logično nameće zašto ovo ne zanima gotovo niti jednu releventnu i parlamentarnu političku opciju u RH? Ne znaju, ne zanima ih, ne smatraju to prioritetnim ili čak relevantnim političkim pitanjem ili nešto drugo?Moguće ne zanima one koji im daju povjerenje i za iste glasaju?Ili što???

Željan Jurlin