Željan Jurlin: Croatia - Antemurale Babyloniae

Pin It

Očito da demokraciju mnogi ne znaju, niti žele konzumirati ali da ćemo nakon trideset dvije godine od DR-a, kroz sustav višestranačkog jednoumlja, kao rezultat institucionalne kriminalizacije, na razvalinama gospodarski potpuno uništene, opljačkane domovinske i izvandomovinske Hrvatske, umjesto demokracije dobiti fašizaciju države, i to kao uvod u mekanu diktaturu, to nisu mogli poželjeti ni najveći mrzitelji i neprijatelji hrvatske države. 

Trgovci i politički mešetari prodali su Lijepu našu, mnogi su nažalost odavno digli ruke i od nje odustali, a neki joj se nikada nisu ni radovali. Dapače, briselski se konjušar Plenković javno i potpuno otvoreno odredio, a time i obvezao, na podlaganje globalnoj diktaturi, i to u ime cijelog hrvatskog naroda. Hrvatska tako od predziđa kršćanstva postaje predsobljem Babilona i k tome ta razbojnička klika to još predstavlja najvećim uspjehom hrvatske diplomacije. Paralelno sa Agendom NWO, ukidaju nam temeljna ljudska prava i slobode, a obnašanje Vlasti koja se dijeli na zakonodavnu, izvršnu, sudbenu i monetarnu sveli su na isključivo političku monopolizaciju Vlade, odnosno sve ovlasti prenijete su direktno na briselskog konjušara Plenkovića.

Nažalost puške na hrvatskom ramenu odavno nema, lisnica je iz hrvatskog džepa netragom nestala, a na kraju je banda naš novac i monetarni suverenitet predala u tuđe ruke. Za usporedbu kada su pitali Engleze zašto ne žele u monetarnu uniju rekli da je svaki Englez frustriran jer na novćanici nema slika kraljice Elizabete, a Vujčiću je glavni argument to da su "Hrvati civiliziran narod i da neće pruziti otpor“.

Zašto u tom gospodarskom, moralnom, socijalnom, ekonomskom, kulturološkom, političkom pa i čak biološkom samouništenju svaki vid otpora nije moguć? Kako to da hrvatski narod, bez obzira na svjetonazorske ili ideološke razlike, ima preko 90% istiih i rekao bih zajedničkih problema, ali usprkos tome nije u stanju napraviti bitne pomake i te kokošare i lisničare za VELEIZDAJU primjereno kazniti. Kako se moglo dogoditi da je ta razbojnička družina u svom udruženom zločinačkom pothvatu  uništila doslovno sve hrvatske vrijednosti i povijesne stečevine,  uključujući i krvlju izborene temeljne vrijednosti DR-a?

Nažalost veliki dio odgovora krije se upravo u "braniteljima" i brojnim "braniteljsko-veteranskim" udrugama koje danas, s časnim iznimkama, imaju krunsku ulogu u procesu razognjištenja i rasčovjećenja Hrvatske. Ulogu udbo-kriminalnih plaćenika jer upravo oni predstavljaju prvu crtu obrane u zaštiti tih zločinaca i samo zbog njih se ne možemo pomaknuti s mjesta.

Da smo pak onakvi kakvi bi vjerujem trebali biti, i zašto smo se uostalom borili, onda bi, poput SUBNOR-a, osnovali jednu krovnu dragovoljačko-braniteljsku udrugu. Eventualno dvije; dragovoljci-branitelji te invalidi- stradalnici, a ta bi krovna udruga onda mogla sama birati svog ministra obrane. Imali bi dakle braniteljskog ministra, a ne ministarskog (stranačko partijskog) branitelja. Isto tako ne bi imali ni bezbroj kvazi braniteljskih udruga koje se uglavnom hrane na koritu zločinačke organizacije. 

Nažalost ti su se dioničari u samom startu pobrinuli za uspješno preoblikovanje države u svoju privatnu tvrtku. Na vrijeme su stvorili sve preduvjete za sadašnje uvjete. U tri vremenska intervala donijeli su niz zakona kojim su zapravo legalizirali svoju prevaru. Od službenog broja stvorili su bar polovicu svojih „branitelja“, a borbeni i neborbeni sektor ostao je pak nepoznata kategorija u zakonu. Izmišljen resornim uredbama i pravilnicima prilagođenim isključivo lažnjacima. U stvarnosti jesi ili nisi branitelj, a sve ostalo je recimo protuzakonito, nepravedno i protupravno. Tako da danas postoji cijela lepeza od branitelja i "branitelja" ali i tzv. veterana, prvenstveno onih Manolićevih. Međutim, kako god ih mi imenovali, činjenica da su najmanje polovica od ukupnog broja svih, izuzev dragovoljaca kojih je bilo cca 20ak tisuća, lažnjaci. Osobno ih preferiram nazivati plaćenim čuvarima režima (kakvog god i za koga god).Njihova je kupovina bila nažalost glavni preduvjet u procesu rastakanja hrvatske države jer da njih u samom startu nisu kupili, pljačka i gospodarsko uništenje Hrvatske sasvim sigurno ne bi bilo moguće. Uvjetno rečeno upravo ti sverežimski čuvari danas tvore prvu crtu obrane u službi ove duboke države. Oni su zapravo počasna straža u predsoblju novog hrvatskog Babilona.

Željan Jurlin