Bandiću, dobro došao među 'fašiste' !

Pin It

Evo ga,i to smo dočekali. Milan Bandić nije više antifašist. Postao je "fašist". Ta vijest,koja bi trebala obradovati sve normalne građane u regionu stigla je ovih dana iz "multietnićkog i tolerantnog Valterova grada ...Sarajeva.

Sarajevska politika proširila je svoju listu "fašista".

Izbrisala je Milana Bandića s liste "normalnih Hrvata" i ekspresnim postupkom, smjestila ga među nas....."Fašiste.

Nas, koji se ne ustručaavamo tražiti prava za BIH Hrvate i koji se usuđujemo javno izraziti naše ciljeve i javno prozvati kreatore sarajevske unitarističke politike.

Iste one "gradžanske" politike koju zastupa Zlatko Lagumdžija i njegova "DRŽAVA ZA ČOVJEKA".

Gradsko vijeće Grada Sarajeva na svojoj sjednici ukinulo je Milanu Bandiću titulu "Počasnog građanina Grada Sarajeva".

Odluku Sarajevske braće i ideologa,putem automatizma, slijedili su i gradski vijećnici iz Srebrenice.

A sve zbog izjave u jednom intervjuu da je Hrvatima, da bi bili ravnopravni,potrebna uspostava trećeg entiteta.

Zamislite samo, kakav je "zločinac i fašista" taj Milan Bandić kada se javno usudio , za Hrvate , tražiti ono što druga dva naroda u BIH odavno imaju?

Naravno, ne želim ovdje pijedestirati Milana Bandića, dizati ga na Oltar Domovine ili od njega praviti heroja, jer nakon njegova poziranja s bedžom najvećeg zločinca u "naših naroda i narodnosti", moje mišljenje o njemu je sve, samo ne pozitivno.

Zbog samoga Bandića, kao i zbog negovih dosadašnjih postupaka, drago mije što su mu njegovi prijatelji, na najbolji mogući način poručili, tko su, što su i izrazili mu zahvalnost za sve ono što je činio za njih, konfrotirajući se s pripadnicima vlastitog naroda, koji su ga "stotinu puta" upozoravali da će mu se desiti ono što mu se na kraju i desilo ovih dana.

Ako se itko uvlačio u stražnjicu Sarajevskim multietnićarima to je svakako Milan Bandić, koji je preporukom "Bošnjačke zajednice" u Hrvatskoj i predložen za ovu titulu.

I sve je bilo dobro, dočikali su ga u Sraystanu i pljeskali mu, dok Bandić nije napravio "kardinalnu pogrešku".

Usudio se, i to javno,zatražiti jednakopravnost za pripadnike svoga naroda i javno progovoriti o kršenju prava jednog konstitutivnoga naroda u "multietnićkoj Bosni i Hercegovini"

E moj Milane "možeš sve. Možeš donirati koliko te volja para, ali nikada se nemoj miješati u unutarnja uređenja druge države.

To može samo Erdogan, jer ipak je njemu Alija Bosnu ostavio u amanet".

Ovakvim postupkom mogu biti iznenađeni ljudi poput samoga Bandića, kao i predstavnici većine medija u Hrvtaskoj, koji još uvijek javnosti serviraju priče i reportaže o multietničkom Sarajevu, Bosanskim Muslimanima (jbt,neznam više ni kako bih ih nazvao) kao jedinim žrtvama i često, vlastitu državu nazivajući agresorom na susjednu državu.

Majko mila, koliko jada u nas Hrvata.

Valjda je to utjecaj od pretjeranog gledanja serije "lud,zbunjen.normalan"!?

I dok nam i Hrvatski mediji nastoje prodati tu priču, nitko ne može zanemariti činjenicu da je Sarajevo etnički, najčistiji grad u Europi,s 95% pripadnika jedne nacije.

"Multietnićki nastrojenih gradžana"...koji se ni pod koju cijenu ne žeele odreći mogućnosti biranja predstavnika drugom, malobrojnijem, konstitutivnom narodu.

Na sve ovo, većina Hrvatskih političara,ne samo da je šutjela, nego dobar dio njih, kao i sam Bandić, kao da su se natjecali tko će se više uvući (znate gdje) Sarajevskim multietnićarima.

Jandroković i Kosorica,č ak su dobili i nagrade zbog politike o ne zagovaranju trećeg entiteta .

Meša (Mesić) je u Sarajevu "oličenje poštenja i normalnog Hrvata zbog proglašavanja vlastite države agresorom i svoga prethodnika zločoncem.

Meša je za "Sarajevske multietnićere" posebna veličina i zbog toga što je njegovo svjedočenje u Hagu, Darija kordića koštalo 25 godina robije.

Zbog svega ovoga, nije mi nimalo krivo zbog odnosa Bošnjačke strane prema onima koji to i zaslužuju.

Svi oni koji su se iživljavali,  i danas se svojim postupcima iživljavaju nad Hrvatima u BIH,u Zagrebu su bili primani kao prijatelji što im je bio samo još veći povod da ustraju u njohovoj politici dekonstituiranja i obespravljivanja Hrvata u BI.

Tako je Željko Komšić bio dočikan u VIP loži na Sljemenu, za vrijeme trajanja "Snježne Kraljice" i u počasnoj loži na Sinjskoj alci,

Zlatko Lagumdžija i Bakir Izetbegović se primaju s državničkim počastima a da im nitko ne postavlja pitanje Hrvata u BIH, Jasmili Žbanić Hrvatski porezni obveznici financiraju njene filmske projekte, a ona u znak zahvalnosti, premijera tih istih obveznika tretira kao psa, Emiru Hadžihafitbegoviću, koji zarađuje kruh u Hrvatskoj i koji se usprotivio nastupu Thompsona u Sarajevu, Ministar unutrnjih poslova (Ostoja Ranković) osobno uručuje putovnicu, Oliver Frljić, Miljenko Jergović i Predrag Matvejevi, doslovno pljuju po Hrvatskoj u koju su pobjegli, upravo iz njihove "multietničke i tolerantne BIH".

I na sve ovo, političari i mediji iz Hrvatske, ne samo da ne reagiraju, nego se u većini slučajeva poistovjećuju s njima.

Ali neka, ima govana u Splitu, a mi ćemo financirati kupnju kanti.

Ova poruka, poslana Bandiću, porika je Hrvatima u BIH što ih čeka ako se usude javno reći pravu istinu i javno zatražiti svoja prava kao i kolika je spremnost Sarajevskih vlasti priznati drugima ono što i sami traže tamo gdje su u manjini.

U parlamentu BIH se predlaže da se kazneno goni svakoga tko javno zagovara uspostavu trećeg entiteta , a u Sboru RH Nedžad Hodžić Hrvatima drži predavanja o ljudskim pravima i podučava ih "kako poštovati drugog i drugačijeg".

Priča Hrvatima "da bi njihova veličina trebala biti u tome , da upravo zato što su većina,moraju onima koji su u manjini dozvoliti sva prava koja traže".

Pa Neđo. molim te, održi jedno predavanje, na tu temu i u parlamenti Države iz koje si dobrovoljno otišao u "agresorsku državu".

Bakir Izetbegović u nedavnom intervjuu javno, Tuđmana proglasava zločoncem a Hrvatsku agresorom a da nitko iz Hrvatske nije ni trepnuo na tu izjavu.

Naprotiv, Meša već sutradan, dolazi u Bih da bi izrazio potporu toj politici.

I zbog toga je on za njih "normalan Hrvat", a Bandić je od jučer "fašist".

Na osnovu te plitike ja se ponosim svojim "fašizmom".

Nakon što su Milanović i Bandić dobili svoje "marš", i s obzirom da Sarajevska politika,svaki dan doživljava svoju raskrinkanost, pitanje je, tko je sljedeći?

Samo je jedno sigurno.

Jedini koji nikada iz Sarajeva neće dobiti svoje "marš" je Meša.

Zato što samo ta svađalica i inatljivac je jedini koji je dosljedan u Nacionalnoj veleizdaji i blaćenju vlastite države.

A to je glavni kriterij da bi ga Sarajevski političari i Sarajevska medijska kotlina stavili na popis "normalnih Hrvata"-

"Fašisti smo" za za Bošnjačke,i još opasnije Bosanske Nacionaliste koji pod krinkom "građanske države" NEGIRAJU HRVATIMA NJIHOVU (našu) NACIONALNU PRIPADNOST.

Da bi nas sarajevo smatralo "normalnim Hrvatima", mi bi se (po njihovom) trebali izjašnjavati kao "Bosanci Katoličke vjere".

Hoćemo li,  napokon,iz Zgreba čuti "marš" upućen onima koji blate "agresorsku Hrvatsku", u koju su pobjegli iz "multietničke i multikulturalne bih", koja im je zbrinula stotine tisuća izbjeglica i spriječila, na moju veliku žalost još jednu turističku meku.

Bojim se da nećemo, jer Hrvatska pošto-poto, želi biti "normalna" u očima komšija.

 

Cleuna