Je li ovakva Hrvatska zaslužila svoje postojanje?

Pin It

Nakon svastike na poljudskom travnjaku koju je iscrtao neki od neprijatelja Hrvatske državnosti ili neki idiot iz samo njemu znanih razloga i nakon što je u cijeloj Hrvatskoj uslijedilo natjecanje u samoosuđivanju,bilo je pitanje dana kada će se Hrvatska susresti s novom navalom četništva iz Srbije. I nije trebalo dugo čekati...to se dogodilo danas u Jadovnom.

Uzalud su bia i izviješća koje je prošli tjedan uputila SOA da bi ova anacionalna i nenarodna vlast u Hrvatskoj napravila nešto po pitanju toga.

Danas je svoje nečinjenje dokazala puštanjem četničkog ministra Aleksandra Vulina da u Hrvatskoj vrijeđa Bl.Alojzije Stepinca a time i cijeli Hrvatski narod nazivajući Blaženika "ustaškim vikarom".

Taj isti Vulin odavno je skupio popriličan arsenal uvreda na račun Hrvatske i Hrvata koje je slao iz svoje četničke postojbine a ova vlast,umjesto da mu zabrani ulazak u Hrvatsku,omogućila mu je da svoje vrijeđanje nastavi i u Hrvatskoj.Ovaj put ničim izazvan svoje je četničke stavove usmjerio na Bl.Stepinca za kojega je dokazano da je nepravedno osuđen i umro od posljedica trovanja današnjih "antifašista".

Sjetimo se samo medijske harange koja je uslijedila na Ružu Tomašić koja je reagirala onako kako je reagirala isprovocirana izjavama upravo ovoga četnika,a da nitko od predstavnika "Hrvatske vlasti" nije poslao prigovor Srbiji na ponašanje njihova ministra.

Sramotno ponašanje "Hrvatskog ministra kulture" koji je danas bio prisutan u Jadovnom i ničim nije reagirao na Vulinove izjave potvrđuje da je ova vlast sve samo ne Hrvatska.

Hoćemo li u narednim satima ili danima čuti osude Vulinova govora od strane Milanovića ,Pusićke, Ostojića, Mesića, Josipovića, Pupovca i ostalih ili ćemo još jednom,po tko zna koji put čuti od Pusićke i Milanovića da će "Hrvatska biti lokomotiva Srbiji ka EU"?

Istoj onoj Srbiji koja je rehabilitirala četništvo i njihovog prvog koljača Mihailovića,Srbiji kojoj su premijer i predsjednik deklarirani četnici koji su do prije samo dvadeset godina sijali zlo po Hrvatskoj.

Zbog svega ovoga,a najviše zbog današnje šutnje "Hrvatskog ministra kulture",treba se zapitati zaslužuje li ovakva Hrvatska svoje postojanje?

 

Cleuna